35 yaş üstü hamilelik

yasemininmasali

Benjamins
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
1.079
233
323
45
Merhaba arkadaşlar ve 39 yaşındayım ve 3 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. 35 yaş üstü hamilelikler ile ilgili internette okuduğum genelleme yazılar hiç hoşuma gitmedi. Bizzat bu durumu yaşamış yada yaşayan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak ve kaygılarımızı beraber gidermek isterim. Müsaitseniz buyrun sohbete

Ay ne güzel hamile kalabilmişsiniz şükredin. Hicbir sorununuz olmaz okumayın interneti benide annem 38 yaşinda dogurmus gayet saglikliyim he tabi mizmizlanip oram buram agriyo demelerim dişinda

Ay ne güzel hamile kalabilmişsiniz şükredin. Hicbir sorununuz olmaz okumayın interneti benide annem 38 yaşinda dogurmus gayet saglikliyim he tabi mizmizlanip oram buram agriyo demelerim dişinda
Teşekkür ederim. İnşallah Allah tamamına erdirir. Allah sizede hayırlısı ile nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederim. İnşallah Allah tamamına erdirir. Allah sizede hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
Canim ben de 38 yasinda hamile kaldim 39 da dogurdum hic o yazilara takilma ben de moralim bozulmadin diye doktorun dedigi tahlilleri bile yapmadim allaha siginfim cok sukur simdi kizim 6 aylik oldu gayette saglikli dogdu cok sukur darisi basina

Canim ben de 38 yasinda hamile kaldim 39 da dogurdum hic o yazilara takilma ben de moralim bozulmadin diye doktorun dedigi tahlilleri bile yapmadim allaha siginfim cok sukur simdi kizim 6 aylik oldu gayette saglikli dogdu cok sukur darisi basina
Maşallah size. Amin inşallah darısı bizim başımıza olur. Annelik nasıl gidiyor.

Merhaba arkadaşlar ve 39 yaşındayım ve 3 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. 35 yaş üstü hamilelikler ile ilgili internette okuduğum genelleme yazılar hiç hoşuma gitmedi. Bizzat bu durumu yaşamış yada yaşayan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak ve kaygılarımızı beraber gidermek isterim. Müsaitseniz buyrun sohbete
Canım 40 yaşındayım sürpriz hamile kaldım. Çok şükür şu ana kadar bir sorun olmadı. Her testi de yaptırdım bir şey çıkmadı. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

:KK16:Merhaba 35 yasina yeni girdim
Bende 2.Cocuğum olsun istiyorum. 8 Yasinda bir oglum var.
Saglik da Hastalik da Yüce Rabbim den
Kimin hangi yasta saglikli veya sağlıksız bir bebek dünyaya getireceğini o bilir. Internette yazilanlara cok takilmamak gerekli diye düşünüyorum.Hepimizin Hakkinda Hayirlisi Olsun inşallah. :KK200:

:KK16:Merhaba 35 yasina yeni girdim
Bende 2.Cocuğum olsun istiyorum. 8 Yasinda bir oglum var.
Saglik da Hastalik da Yüce Rabbim den
Kimin hangi yasta saglikli veya sağlıksız bir bebek dünyaya getireceğini o bilir. Internette yazilanlara cok takilmamak gerekli diye düşünüyorum.Hepimizin Hakkinda Hayirlisi Olsun inşallah. :KK200:
Haklısın. Allah tez zamanda hamile kalmayı ve sağlıkla dpğurmanı nasip etsin

Benim de uzak sayılmaz. 33 bitiyor ilk gebelik olmasa da ilk çocuk olacak bu sefer inşallah. Yaş olarak çok farklı sayılmayız :)

Bende 38 yaşındayım gecen sene 1 dış gebelik geçirdim bana asla hamile kalamazsın çocuğun olmaz demişti doktor ☺️ Evet çocuğum olmadı ama sonuçta kalabildim pozitif yönünden bakıyorum olaya. Rabbim hepimize annelik duygusunu tatmayı nasip etsin 🙏🏽🤲🏽🥰

Merhaba ben 37 yasindayim.
35 yasinda kizim dogdu.
Suan 4+3 hamileyim ve Allah nasip ederse 38 yasimda da 2.dogmus olacak.
Kizimda troid tembelligi var, ilac kullaniyor.
Dogustan hipotroidi (35 yasinds dogurmamla alakali degilmis.)
Hipotroidiye bagli 6 ay geriden geldigi için gelişim geriligi ile geriden geriden ilerliyorduk. Taki 2 hafta onceye kadar. Hic konusamadigi icon denver testinde 13 ay gibi gorunuyor.
Ozel egitime basladik, okulun psikologu ve kizimin ogretmeni atipik otizm belirtileri gosterdigini, cok erken egitime başladığımız icin içimizin rahat olmasini cok yol kat edecegimizi vs vs vs soyledi.
Yine bu yazdiklarimin da guya 35 yasinda dogurmamla alakasi olmadigibi söylüyor ama annelik duygusu ister istemez acaba benim yuzumden mi oldu diye düşünüyorsun.

Allah tedavisi olmayan hastaliklarla sinamasin.
Gerisi hallolur diye düşünüyorum.

35 yasinda kizim dogdu.
Hipotroidiye bagli 6 ay geriden geldigi için gelişim geriligi ile geriden geriden ilerliyorduk. Taki 2 hafta onceye kadar. Hic konusamadigi icon denver testinde 13 ay gibi gorunuyor.
Ozel egitime basladik, okulun psikologu ve kizimin ogretmeni atipik otizm belirtileri gosterdigini, cok erken egitime başladığımız icin içimizin rahat olmasini cok yol kat edecegimizi vs vs vs soyledi.
Yine bu yazdiklarimin da guya 35 yasinda dogurmamla alakasi olmadigibi söylüyor ama annelik duygusu ister istemez acaba benim yuzumden mi oldu diye düşünüyorsun.

Benim genç yaşta doğum yapmış iki arkadaşım var. Çocuklarına farklı seviyede otizm teşhisi konuldu. Sanırım bunu yaşla ilgisi yok

Benim genç yaşta doğum yapmış iki arkadaşım var. Çocuklarına farklı seviyede otizm teşhisi konuldu. Sanırım bunu yaşla ilgisi yok
35 yasinda kizim dogdu.

Evladına acil şifalar diliyorum canım.

Bende 38 yaşındayım gecen sene 1 dış gebelik geçirdim bana asla hamile kalamazsın çocuğun olmaz demişti doktor ☺ Evet çocuğum olmadı ama sonuçta kalabildim pozitif yönünden bakıyorum olaya. Rabbim hepimize annelik duygusunu tatmayı nasip etsin 🙏🏽🤲🏽🥰
Ne kadar güzel bakıyorsun olaylara pozitif yönünden ve çokta haklısın. İnşallah kısa zamanda hayırlısı ile tekrar hamile kalır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın🙏

Back
X