35 yaş sonrasi yumurtaları saglikli bir hamilelige hazirlamak icin tavsiye

gebito

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
6.614
14.914
Merhaba hanimlar,

Ikinciye niyetlendim. 35 yasindayim. Bir yumurta kürü uygulayıp yumurtalarimi daha saglikli hale getirmek istiyorum. Bildiginiz kürler var mi? Marankinin sogan kurunu dusunuyorum ama her gun sogan kaynatmak zor geliyor acikcasi.

Merhaba, ben clif bitkisel kuru denemistim ama dogal yolla hamile kalamadim. Cok sonra bir tup bebek denemem oldu 7 yumurta toplandi sadece dordu dollendi ve ancak ikinci gun embriyosu olabildiler ve hicbiri dondurulamadi..
Ikinci tup bebek tedavim oncesi gene bu kurden bir kavonaza yakin tukettim. 14 yumurtam toplandi, 9 tanesi dollendi ve alti tanesi 5. Gune ulasti..5 tanesi donduruldu..

Simdi dondurulmus embriyo transferimin yedinci gunundeyim, sonuc ne olur bilinmez ama yumurtalarimi o kürün olumlu etkiledigini dusunuyorum.. bu arada ben de 39 yasindayim..

Merhaba, ben clif bitkisel kuru denemistim ama dogal yolla hamile kalamadim. Cok sonra bir tup bebek denemem oldu 7 yumurta toplandi sadece dordu dollendi ve ancak ikinci gun embriyosu olabildiler ve hicbiri dondurulamadi..
Ikinci tup bebek tedavim oncesi gene bu kurden bir kavonaza yakin tukettim. 14 yumurtam toplandi, 9 tanesi dollendi ve alti tanesi 5. Gune ulasti..5 tanesi donduruldu..

Simdi dondurulmus embriyo transferimin yedinci gunundeyim, sonuc ne olur bilinmez ama yumurtalarimi o kürün olumlu etkiledigini dusunuyorum.. bu arada ben de 39 yasindayim..

Bol sans, hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz insallah.

Clif nedir? Hic duymadim, googleda da bulamadim

Biraz daha arayinca buldum. İçeriğinde özel miktarlarda ve özenle seçilmiş Adaçayı, Aslanpençesi, Civanperçemi, Çörekotu, Hayıt Tohumu ve Özel Çam Balı bulunmaktadır. Yaziyor sitesinde. Bugun aslan pencesi alacaktim ben de

Bol sans, hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz insallah.

Clif nedir? Hic duymadim, googleda da bulamadim
Pardon yanlis yazmisim, clifeballibitkisel macun.. arastirmadan hicbirseyi kullanmayin yine de.. doktorum ayrica yumurta toplama oncesi omega-q10 vermisti onu da kullandim.. forumda baya ayrintili konular var..
size de bol sanslar🍀🐣

cilif bitkisel kurun icinde ne var

X