Gelinlik Ayakkabısı 35 numara gelinlik ayakkabılarım :)

yarim60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
105
13
98
Ankara
kızlarrr! nişanlım 1.80, bende 1.55 ama bunları giyince 1.65 gibi oluyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf0560.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 140
150 tl siyahı da vardı canım ama beyazı bi tane kalmıştı o da 35. inş gelmiştir sonradan

canımmm sana ne kadar teşekkür etsem azz senin sayende gönlümdeki gelinlik ayakkabımı aldımm çok teşekkür ederimmmmm umarım mutlu bir gelin olursun her şey güzel olurrr:123:

çok cici benım ayak numaramda cok kucuk yaptırma yaptırdım düz platform topuklu aklıma güzel bı fıkır getirdi ayakkabıların beyaz kurdeleden gül yapıp silikonla yapıstırıcam yanlarına:dd:hep cacık olmaz inşallahD.D

canımmm sana ne kadar teşekkür etsem azz senin sayende gönlümdeki gelinlik ayakkabımı aldımm çok teşekkür ederimmmmm umarım mutlu bir gelin olursun her şey güzel olurrr:123:

aminnn canım benim ömür boyu mutlu olursun inş... herşey gönlünce olsun

benim gelinlik ayakkabılarımın aynısı:) benim boyumda 1,53 falan bende görür görmez yüksek topuklarına vurulmuştum:) ama yürümesi çok zor evde akşamları sürekli deneme yapıyorum, ayağımın kalıbını alsın diye

aynennn bende alışmaya çalışıyorum ki normalde de topuklu giyen biri değilimdir çok zorr çooooook

aynen öyle, sürekli spor ayakkabı ve babet giyen birisiyim.. ilk aldığımda adım atamıyordum, hatta değiştirmeyi bile düşündüm, ama şimdi daha iyi:)) allahtan benim düğünüm oynamalı olmayacak, nikah olacağı için çok üzün sürmeyecek, tek tesellim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…