• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı 35 numara gelinlik ayakkabılarım :)

yarim60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
105
13
98
Ankara
kızlarrr! nişanlım 1.80, bende 1.55 ama bunları giyince 1.65 gibi oluyorum :1:

Eklentiler

• $Fotoğraf0560.jpg
    $Fotoğraf0560.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 140
150 tl siyahı da vardı canım ama beyazı bi tane kalmıştı o da 35. inş gelmiştir sonradan

canımmm sana ne kadar teşekkür etsem azz:54: senin sayende gönlümdeki gelinlik ayakkabımı aldımm:54: çok teşekkür ederimmmmm umarım mutlu bir gelin olursun her şey güzel olurrr:123: :nazar:

çok cici benım ayak numaramda cok kucuk yaptırma yaptırdım düz platform topuklu aklıma güzel bı fıkır getirdi ayakkabıların beyaz kurdeleden gül yapıp silikonla yapıstırıcam yanlarına:dd:hep cacık olmaz inşallah:DD.D

canımmm sana ne kadar teşekkür etsem azz:54: senin sayende gönlümdeki gelinlik ayakkabımı aldımm:54: çok teşekkür ederimmmmm umarım mutlu bir gelin olursun her şey güzel olurrr:123: :nazar:

aminnn canım benim ömür boyu mutlu olursun inş... herşey gönlünce olsun:34:

benim gelinlik ayakkabılarımın aynısı:) benim boyumda 1,53 falan bende görür görmez yüksek topuklarına vurulmuştum:) ama yürümesi çok zor evde akşamları sürekli deneme yapıyorum, ayağımın kalıbını alsın diye:21:

aynennn bende alışmaya çalışıyorum ki normalde de topuklu giyen biri değilimdir:50: çok zorr çooooook

aynen öyle, sürekli spor ayakkabı ve babet giyen birisiyim.. ilk aldığımda adım atamıyordum, hatta değiştirmeyi bile düşündüm, ama şimdi daha iyi:)) allahtan benim düğünüm oynamalı olmayacak, nikah olacağı için çok üzün sürmeyecek, tek tesellim o

Back