Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazı internet sitelerinde 35 numara ayakkabılar var. onlara bi göz gezdir istersen. ben şimdi stiliva.com a baktım mesela orda vardı bazı modellerde..
25 yaşındayım, ben de 35 numara ayakkabı giyiyorum.
ben de ayakkabı bulmakta zorlanıyorum. özellikle bahar/yaz ayları için. kışın bot/çizme çorapla giyildiğinden sorun olmuyor ama mesela babet giyemiyorum. hiç giyemedim. :))
int. üzerinden alışverişi hiç düşünmedim bile. çok riskli çünkü.
Ben ne yapayım benim ayakkabı numaram 34, 34,5 kalıbı çok dar olursa 35 senin yine 35...
Fiyatlarında maşallahı var pahalı yani
Yaşadığım yerde yazın 34 numara kalıbı dar 35 numara gelmiş mi takip ediyorum. Kışın sorun olmuyor ama yazn tam bir facia oluyor. Yazın gelince dükkan dükkan sorarım, bir de fitbas ve sitesi açılırsa shoelittle.com'dan alışveriş yaparım...
Sen nasıl alışveriş yapıyorsun peki, galiba siz de sıkıntı çekiyorsunuz...
arkadaşlar benim ayaklarım küçücük 35 numara. sorunum şu ki: ayağıma göre ayakkabı bulmakta zorlanıyorum istediğim ayakkabıları giyemiyorum. çizme gibi kapalı ayakkabılarda sorun olmuyor ama yaz ayları için doğru düzgün terlik, babet veya sadalet bulamıyorum... bildiğim bir kaç marka var ama onların modelleri pek bana hitap etmiyor... internetten almaya kalksam hem güvenilir site adresi bilmiyorum hemde ayakkabıların kalıbını bilemiyorum yani sipariş vereceğim ayakkabının ayağıma olmama ihtimali yüksek...
benim gibi küçük ayaklara sahip olup aynı sorunu yaşayan arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz? bana nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz