Kaç yaşındasın canım ?
Senin yine 35 iyiymiş. Ben 21 yaşındayım 33-34 giyiyorum. Üstelik boyum 1.68-69 :))
Ben de aynı sorunu yaşıyorum yani. Bazen pamuk tıkıştırıyorum ayakkabının önüne yada arkasına. Ayakkabıcılar kalıp koyalım filan diyolar.
Çocuk reyonunda hep örümcek adamlı cindy bebekli hahaha
Sporda, çizmede sorun olmuyo evet. Ama babetler hiç olmuyo 36, çıkıveriyo ayağımdan. Bazen rast gelince yaşıma uygun küçük numara, alıyom öyle anca.
oooo seninkilerde kücücükmüş...sindy bebekli demekben 24 yaşımdayım bikere isyan edip sormuştum bu nasıl 36 numara diye adamda bana bizim gibi birçok firma alman firmalarıyla çalışıyor onların ayakları çok büyü olduğu için bizimde kalıplarımız büyüyor demişti bizi düşünen yok tabi sen hiç netten alışveriş yaptın mı ben orada 33-34 numara ayakkabılarda görmüştüm...
oooo seninkilerde kücücükmüş...sindy bebekli demekben 24 yaşımdayım bikere isyan edip sormuştum bu nasıl 36 numara diye adamda bana bizim gibi birçok firma alman firmalarıyla çalışıyor onların ayakları çok büyü olduğu için bizimde kalıplarımız büyüyor demişti bizi düşünen yok tabi sen hiç netten alışveriş yaptın mı ben orada 33-34 numara ayakkabılarda görmüştüm...
Ben utanıyorum valla numaramıı sölemeye satıcılara
Yok canım netten hiç alışveriş yapamadım. Mesela ben de şöyle güzel güzel topuklular giymek istiyorum. Ama yok işte :2:
puuuuffffff aynı sorun bende de var malesef bende 34 giyiyorum,çok nadiren 35 oluyobenim ayakkabıcım bana özel 34 yaptırıyo ama o da her modelde yaptıramıyo (bilhassa dolgu topuk,babet falan yaptıramıyo) yani istediğim ayakkabıları giyemiyorum, converselerimi bile çocuk reyonundan alıyorum öyle böyle idare ediyoruz işte en azından ayağımız var şükretmek lazım bence:)
Arkadaşlar styleandshoe.com diye bir site var 33 numara dahil, pek bulunamayan numaralarda ayakkabı satışları var, tanıdıklarıma tavsiye ettim siteyi, güvenilir, modelleri hiçç fena değil, bakın bakalım
tatlım sen bu siteden sipariş verdin mi? kargo zamanında ve düzgün bir şekilde ulaşıyor mu?
Evet 2 tane sipariş verdim şuana kadar 2 günde geldi, hiç problem yaşamadım. Direkt üretici oldukları için fiyatları da gayet uygun hem.
Ben hep ayaklarım küçük olsun isterdim bir anda yükseldi ve sonunda 36da kaldı bazen 37 giydiğim oluyor ama hep daha küçük istedim 35 gibi ama sıkıntılı olduğunu farkettim :26: Tavsiyem çin malı yönelikli yani onların genelde farkettiğim kadarıyla bayanlarının küçük ayakları var satış yerlerinde hep küçük numaralar görmüştüm. Eğer yaşadığınız yer küçük değilse bulma şansınız yüksekEğer ki bulamazsanız kapıda ödeme yapılan siteler var onlardan alıp eğer ayağınıza uymazsa iade edebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
bende 27 yaşındayım ve 35 numara giyiyorum dediğin gibi kışın problem olmuyorda bende istediğim gibi babet sandalet bulamıyorumçok nadir buluyorum ama mesela bu sene inci den bi sandalet aldım gayet şık 36 numara ama kalıbı küçük ve kemerli bi ayakkabı o yüzden de çok rahat emerleri sıkıyosun cuk oturuyor ayağa zorrr kızlarrr zorrr benim gelinlik ayakkabılarım bile kabustu içinde 2 tane kalıpta o geceyi nasıl atlattımmm
İNCİ de 35 numara ayakkabı oluyor.. üstelik sezon sonu da inanılmaz indirime giriyor kıskanıyorum vallahihem kaliteli hem uygun, düz taban veya topuklu.. ne istersen artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?