Premature Bebekler 35 haftalık ikizlerimi doğurdum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

DEBA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
251
10
96
İstanbul
arkadaşlar merhaba sizlere ancak bu gün yazabildim ben ikizlerimi, 35+0 da doğurdum erkek ve kız.oğlum 1 hafta yoğun bakımda kaldı kızımı alıp eve geldim sonra kızım sarılık oldu onu 1 gece yatırdım şimdi evdeyim ama sarılıkları tekrarlıyor onun dışında cok şükür iyiyiz .tüm arkadaşlarıma sabır diliyorum .gerceklten yaşananlar kolay değil.tüm bu günleri bekleyen arkadaşlarıma allahtan hayırlısını diliyorum.

allah analı babalı büyütsün canım... ciğer geliştirici olmuşmuydun sen? doğum neden erken oldu suyun felanmı geldi?

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah

canım Allah analı babalı büyütsün inş en kısa zamanda toparlanıcak bebişlerin erken doğanlar daha hızlı toparlanırmışopuyorumnanaktan

Ben 16.haftada serklaj oldum .23.haftada sancılarım tuttu durdurdular.gecen 33. haftada da sancılarım tuttu tekrar durdurdular ancak bu haftaya kadar dayandım tekrar sancılarım tuttu.doktorum doğuma aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…