35 haftalık hamileyim bebeğimin karnında kist tespit edildi...bilgisi olan??

nadiredurmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
29
0
39
arkadaşlar merhabalar...
ilk öğrendiğimde de yazmıştım bişeyler ama hala endişelerim var.bu belirsizlik beni çok üzüyor..33 haftalık iken sürekli gittiğim özel merkezde bebeğimin karnında yaklaşık 5*5.15
çapında bir kist tespit edildi.daha sonra bir radyoloji merkezi ve ssk doğum evinde olduğum muayenelerde de aynı sonuca varıldı..kist şuan için herhangi bir organa bağlı görünmüyor ancak muhtemelen over kist-yumartalık kisti olabileceği söyleniyor..şuan yapılabilecek bişey yokmuş sürekli izlenecekmiş doğuma kadar sonrasında da tabi..ilk bebeğimde böyle bir sorunla karşılaşmam beni alt üst etti.35 haftalığım şimdi ve çok endişeliyim...lütfen bilgisi olan yada benzer sorunlar yaşayan varsa cevap bekliyorum..

canım geçmiş olsun öncelikle... arkadaşımın bebeğinde de doğum olmadan önceki kontrollerde kist tespit edildi,sana söylenenlerin aynısı ona da söylenmiş... arkadaşımın bebeği kız;kız bebeklerinde görülebilecek bir durum diye açıklamış doktoru...ama şu anda herhengi bir müdahele yapılmıyor sadece takip önerilmiş... kız bebekleri yumurta üretimine başladığı için over kisti oluşabiliyormuş... içini rahat tut canım Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah

X