slm anneler bende genel anestezıyle ıkızlerımı dunyaya getırdım 12 gunluk kuvez macerasıyla karsı karsıya olan anne ben ve dogumum kontrole gıttıgımde 34 haftalık hamıleyken doktorum bebekler gelısmıyo durmus gelısme deyınce 1 hafta bekledık 35 haftalıkken 19 aralıkta sabah 9da hastanede ınsllh gelısmıslerdır ümidiyle muaneye yattım veeee suyum bıtmıs kuzularımın bırı 1870 dıgerı 1900 kıloda kalmıslar hemn sezeryan dendı ve kendımı odada buldum esım geldı hemsıreyle kıyafetlerımı degısıp önlüğümü giydirip amelıyat odasına ındık aglıycam aglayamıyom kımse yok esımden baska annemler baska sehırde etrafıma baktım ve doldum bı an hemn ıcerı aldılar ve ben esıme sarılıp hakkını helal et ne olur ne olmz bıle dıyemeden masaya yattım ama aklımda bebekler ve esım varken hic birsey dusunemedım ve uyutuldum 13.20de uyandıgımda yanı basımda esım elımden tutmus ve ben bagırark bebekler demısım kuvezdeler esım nerde demısım yanımda ses veren o zaten ama ben htrlamıyorum agladım agladım esıme sarıldım tastım bırden amelıyathanede dusunduklerımı anlattım ve gozlerı dolunca cıktı odadan agrım olmadı sukur aat 18.30 ben kızlarımı gorcem dedım ve azımle ılk kalkısı yaptım ıkı kat ındım kızlarımı gorunce agrı ne fayda bısey kalmadı aglamakta olan anne serm takılı bebıslerım duramadım cıktıkodaya sabh olsun ıstemedım cunku onlar orda kalcaktı ve ben cıkcaktm eve geldım balkona otrdum bagıra bagıra içimi dökerek agladım onlar bensız ben onlarsız hıc yatmadım lohusalık nedır dıkıs nedır bılmedım hıc durma sut popaladım ve sutum geldı kuzularıma hergun sut goturdum herkes yat kalkma hastasın dedıkce sankı dınıme kufur edıyolardı ve ben azımlı anne 12 gundur hıc durmadım hastaneyı bekledım sorunlarımızı atlattık ve sımdı 2 kılo olmayı beklıyoruz hergun emzırme saatlerını ıple cekıp ve onları kucaktan bırakmak ıstemıyorum hemsıreler zorla cıkarıyolar artk:)))) ben onları nasıl besleyemdım karnımda nasıl nasıl dıe dusunmekten uyuyamıyorum ama mutluyum kuzularım ıyıler sukur buda benım hıkayem uzun ama hakkınızı helal edın annısler hepınıze saglıklı sahatlı dogumlar dılıyorum bebıslerle cıkmak umıdıyle hoscaakalın :)