• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 haftalik bebek hareketleri

4slih4n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
22
5
36
31
35+2 hamileligim var ama bebegin hareketlerini çok hissetmiyorum çevremdekiler sert tekme atıyor canım yanıyor diye söyleniyor bende bu şekilde bir şey olmuyor sizce normal mi

35+2 hamileligim var ama bebegin hareketlerini çok hissetmiyorum çevremdekiler sert tekme atıyor canım yanıyor diye söyleniyor bende bu şekilde bir şey olmuyor sizce normal mi
Benimde çok sakin geçiyor internette gördüğüm kadarıyla dışarıdan bir ayak izi filan göremedim hiç 😊

Her gebelik bir değildir kıyaslama yapılması çok doğru olmaz , eğer daha önce hareketliyse ve artık hareketlerinde azalma varsa normal değildir . Doktorunuza görünün

Tatli yiyip sola yatin 1 saat icinde 10 hareket bekleyin ama hemen korkmamakla birlikte doktorlada iletisim halinde olun

Her gebelik bir değildir kıyaslama yapılması çok doğru olmaz , eğer daha önce hareketliyse ve artık hareketlerinde azalma varsa normal değildir . Doktorunuza görünün
Başından beri böyle görsel olarak da hamile değilim gibi bebek hareketleri de çok sert hissedilir olmadı hiç

Bebeğiniz makat duruşunda olabilir mi?

Back