Doğuma Hazırlık 35 haftada bel agrisi pelvis kemik ağrısı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bel ağrım yok ama kasığımın alt tarafları ağrıyor sanırım pelvis bölgesi oluyor orda ağrı var sanki hamlamışım da ağrıyor o tarz bişey.. bir de karnım arada taş gibi oluyor uyuşuyor gibi oluyor sonra normale dönüyor sanırım kasılma ama bunun harici bi şikayetim yok..

Bel ağrım yok ama kasığımın alt tarafları ağrıyor sanırım pelvis bölgesi oluyor orda ağrı var sanki hamlamışım da ağrıyor o tarz bişey.. bir de karnım arada taş gibi oluyor uyuşuyor gibi oluyor sonra normale dönüyor sanırım kasılma ama bunun harici bi şikayetim yok..
Doğum yaptınız mi sizde durumlar nedir benim sol taraf belim ve sol bacağım iptal oldu dünden beri hareket kısıtlılığı ve agrim var nasıl geçecek bilmiyorum yürüyemiyorum sebebi de birazcık is biraz da yürüyüş ayakta kalma diyebilirim abartılı biseyde yapmadım aslında

Doğum yaptınız mi sizde durumlar nedir benim sol taraf belim ve sol bacağım iptal oldu dünden beri hareket kısıtlılığı ve agrim var nasıl geçecek bilmiyorum yürüyemiyorum sebebi de birazcık is biraz da yürüyüş ayakta kalma diyebilirim abartılı biseyde yapmadım aslında
Hayır canım Doğum yapmadım ara ara ağrılar sancılar oluyor.. ayakta durduğum zamanlar daha çok hissediyorum.. ödem tuttu vücudum ellerim ayaklarımda var onlar rahatsız ediyor beni de :( yarın kontrolüm var 36+5 teyim zaten 2. Sezaryan olacağım doktorumla konuşacağım 38. Hafta dolunca Doğuma alsın çok zorlanıyorum artık :(

Hayır canım Doğum yapmadım ara ara ağrılar sancılar oluyor.. ayakta durduğum zamanlar daha çok hissediyorum.. ödem tuttu vücudum ellerim ayaklarımda var onlar rahatsız ediyor beni de :KK43: yarın kontrolüm var 36+5 teyim zaten 2. Sezaryan olacağım doktorumla konuşacağım 38. Hafta dolunca Doğuma alsın çok zorlanıyorum artık :KK43:
Ben de cok zorlanıyorum ama ben kendi sancısını bekleyeceğim ilk oğlumda tansiyon yükseldiği icin çekip aldılar oğlumu ben üzülüyorum bu duruma o yüzden bu defa gittiği yere kadar rabbim dayanma gücü verirse dayanmaya calisicam

Ben de cok zorlanıyorum ama ben kendi sancısını bekleyeceğim ilk oğlumda tansiyon yükseldiği icin çekip aldılar oğlumu ben üzülüyorum bu duruma o yüzden bu defa gittiği yere kadar rabbim dayanma gücü verirse dayanmaya calisicam

Öyle düşünme canımm önemli olan sağlıkla kavuşmak.. doktor kontrolünde olduğun Sıraca insallah bişey olmaz.. bazen geç kalınan vakalarda Allah korusun çok kötü sonuçlarda olabiliyor..
Benim şu an tansiyonum yok idrarda protein kaçağım yok ama 1 haftada ödemler yüzünden ne hale geldim.. yarın sabah uyandığımda ağır gebelik zehirlenmesi geçirmeyeceğimin garantisi yok ve çok riskli.. bende o yüzden 39 lu haftalara bırakmak istemiyorum..
Haftaya Cuma doktora gideceğim gün verecek tahmini 38+0 ile 38+4 gün arası Doğuma alır.. yani 39 un İçinde olmuş olacağım ama doldurmayacağım..
sağlıkla bebeklerimize kavuşalım insallah..

Kızlarr göbek deliğinde saniyelik batma hissi ve kaşıntı ayrıca eşimle ilişki esnasında acı hissi değil ama batma zorlanma (eşim de hissetmiş vajinamın zorlandığını kasıldığını) ve geçmeyen akıntı ayrıca arada karın ağrısı ve kramp girmesi ve ilişki sırasında bir kaç gündür boşalamamam bu belirtileri yaşayanınız var mı adetime 4 gün kaldı ve ben 6 gün öncesinden dayanamayıp test aldım ama negatif çıktı 4 gün sonra adet olmam gerekiyor o zaman tekrar yapıcam sizce gebelik belirtilerini yaşıyormuyum göğüslerimde şişme yaklaşık 10 gündür var Ayrıca ara ara bel ağrısı birden geliyor sonra geçiyor

Öyle düşünme canımm önemli olan sağlıkla kavuşmak.. doktor kontrolünde olduğun Sıraca insallah bişey olmaz.. bazen geç kalınan vakalarda Allah korusun çok kötü sonuçlarda olabiliyor..
Benim şu an tansiyonum yok idrarda protein kaçağım yok ama 1 haftada ödemler yüzünden ne hale geldim.. yarın sabah uyandığımda ağır gebelik zehirlenmesi geçirmeyeceğimin garantisi yok ve çok riskli.. bende o yüzden 39 lu haftalara bırakmak istemiyorum..
Haftaya Cuma doktora gideceğim gün verecek tahmini 38+0 ile 38+4 gün arası Doğuma alır.. yani 39 un İçinde olmuş olacağım ama doldurmayacağım..
sağlıkla bebeklerimize kavuşalım insallah..
Amin canim insallah benimde carsamba kontrolüm var her hafta kontrollerle geçirmeyi düşünüyorum bakalım risk görülürse mecburen benimde alınacak 😔

Kızlarr göbek deliğinde saniyelik batma hissi ve kaşıntı ayrıca eşimle ilişki esnasında acı hissi değil ama batma zorlanma (eşim de hissetmiş vajinamın zorlandığını kasıldığını) ve geçmeyen akıntı ayrıca arada karın ağrısı ve kramp girmesi ve ilişki sırasında bir kaç gündür boşalamamam bu belirtileri yaşayanınız var mı adetime 4 gün kaldı ve ben 6 gün öncesinden dayanamayıp test aldım ama negatif çıktı 4 gün sonra adet olmam gerekiyor o zaman tekrar yapıcam sizce gebelik belirtilerini yaşıyormuyum göğüslerimde şişme yaklaşık 10 gündür var Ayrıca ara ara bel ağrısı birden geliyor sonra geçiyor
Sanırım yanlış yere yazdınız yorumunuzu İnan’ın durumunuz hakkında hiçbir fikrim yok ve yorum yapmak icin cok erken test yapmanızı öneririm ama en az rwgli tarihinizin bir hafta geçmiş sonrası olmalı

Kızlar merhaba..
37+1. Günde yani bugün sabah nişan gelmesi sebebiyle 2. Sezaryanımı oldum..
Bebeğimde solunum sıkıntı varmış gözlem altına almışlardı ama devam edince küveze koydular :( kaç gün kalır bilemiyorum lütfen dua edin bize :( İnşallah çabucak kavuşuruz :(

Kızlar merhaba..
37+1. Günde yani bugün sabah nişan gelmesi sebebiyle 2. Sezaryanımı oldum..
Bebeğimde solunum sıkıntı varmış gözlem altına almışlardı ama devam edince küveze koydular :KK43: kaç gün kalır bilemiyorum lütfen dua edin bize :KK43: İnşallah çabucak kavuşuruz :KK43:
Canim geçmiş olsun ve de gözünaydin cok şükür doğmuş bebeğin insallah en kısa sürede atlatır aslında haftası da cok küçük degil Masallah kaç kg doğdu Rabbim bi an önce sağlıkla kavuşmayı evinize donmeyi nasip etsin

Back
X