• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 hafta gebelik

bilgo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
67
0
16
Gaziantep
mrb kızlar dün doktora gittim bebeğim 35 haftalık ama 2 320 grm cok zayıf geldi bana sizce nasıl yardımcı olursanız sevinirim

önemli olan sağlığı kilosu değil. 900 gr doğup yaşayanlar var allahın elinde hersey. bence kilosu az değil. son ayda 1 kilo alır merak etme.

ben hiç bilmiyorum kilosunu.doktorumdan hiç memnun değilim. hiç bilgi vermiyor. ama mecburum ona gitmeye başka doktor yok bulunduğum ilçede.keşke bende kilosunu bilsem

nerde oturuyosun
sinopun ayancık ilçesinde. hamileleğimi burdaki tek erkek odun doktor sayesinde hayal ettiğim gbi geçiremeddim. eşimi brkez dahi almadı ultrason odaasına . o da artık gelmiyo benimle hastaneye.hep tek gittim ve bir kez olsun bilgi vermedi. hep netten okudum herseyı. burası lanet bi yer alllah kimseyı buraya düşürmesin

allah yardımcın olsun ben gaziantepte oturuyorum burda hastane yönünden sıkıntı yok hangisine gittimse cok iyi ilgilendiler devlet hastanelerimizde cok iyi sağlıcakla alırsın işallah bebeğini

inşallah sende alırsın sağlıcakla.hakkımızda hayırlısı artık.rabbim yar ve yardımcımız olsun

Merhaba, 35 hafta da 2.320 grm olması az değil, şöyle düşünün daha 3 haftanız var :) Şimdi notlarıma baktımda ben 35 haftalık hamileyken Nil'in kilosu 2,750 gr – boyu da 49 cm.imiş. Arada çok fark yok ve ben doğum yaptığımda Nil 3.250 gr.dı. Üç aşağı beş yukarı siz de 2.800-3.00 arası doğum yapabilirsiniz. Ben 2.750 doğmuşum ve hiç de kötü bir çocukluk geçirmemişim :) Önemli olam moralinizi yüksek tutmanız, vitaminlerinizi almaya devam etmeniz ve tabi en iyi şekilde beslenmeniz :) Sağlıklı şekilde kucağınıza almak nasip olsun..

unltrasonda yanılma payıda olabiliyor takma kafanı arkadaşıma 2.5 kilo demiş doktor bebek 3.5 doğdu

merhaba, 35 hafta da 2.320 grm olması az değil, şöyle düşünün daha 3 haftanız var :) şimdi notlarıma baktımda ben 35 haftalık hamileyken nil'in kilosu 2,750 gr – boyu da 49 cm.imiş. Arada çok fark yok ve ben doğum yaptığımda nil 3.250 gr.dı. üç aşağı beş yukarı siz de 2.800-3.00 arası doğum yapabilirsiniz. Ben 2.750 doğmuşum ve hiç de kötü bir çocukluk geçirmemişim :) önemli olam moralinizi yüksek tutmanız, vitaminlerinizi almaya devam etmeniz ve tabi en iyi şekilde beslenmeniz :) sağlıklı şekilde kucağınıza almak nasip olsun..

cevabın icin cok teşekkür edrim vitamini düzenli kullanıyorum kanım cok düşük sezaryan olduğumda sorun cıkarmış doktorum kan gerek olabilir dedi rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder işallah

mrb kızlar dün doktora gittim bebeğim 35 haftalık ama 2 320 grm cok zayıf geldi bana sizce nasıl yardımcı olursanız sevinirim

canım benim yaa telaş yapma daha doğumuna var ve o zamana kadar da kilo alabilir biri tanıdıığımın bebeği şuan 3 300 muşş ve doğumuna 3 hafta kadar zaman var doktor daha kilo alır demiş dört kilo olur demiş yani bak üç haftada tahmini alacağı kilo 700gr falan ve sezeryan yapmak zorunda kalırız demişş

ben şuan 35+4 haftalık hamileyim geçenler de hastaneye gittim kızım 2,400 cıktı bence kilosu iyi sizece????

ben şuan 35+4 haftalık hamileyim geçenler de hastaneye gittim kızım 2,400 cıktı bence kilosu iyi sizece????

maşallah canım, bende 35+4 haftalıkken oğlum 2.400 dü senin bebişle aynı yani bence kilosu iyi doktorumda iyi demişti çünkü gelişimi ve beslenmesi iyi demişti sağlıklı olsunlarda doğumdan sonrada inşallah sütümüz iyi gelir

maşallah canım, bende 35+4 haftalıkken oğlum 2.400 dü senin bebişle aynı yani bence kilosu iyi doktorumda iyi demişti çünkü gelişimi ve beslenmesi iyi demişti sağlıklı olsunlarda doğumdan sonrada inşallah sütümüz iyi gelir

benimde doktorum iyi dedi ama ben pek güvenemiyorum... inşallah sütümüz olur canım en önemlisi süt ztn :)

Son düzenleme:
Back