35 Hafta Erken Doğum Riski

MuallimeHanimm

mucizeme yolculuk 🤰💫
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
32
101
Arkadaşlar merhaba, bugün itibari ile 35+0 oldu bebeğim.Cuma gününden beri sancılarım çok yüksek çıkıyor, 2 gündür hastanede serum, ilaç ile sancıyı düşürmeye çalışıyor doktorum, ciğer geliştirici iğne yapıldı.Sancılarım kesilmiyor, 37 den önce yoğun bakım ihtimali olduğunu söyledi.Çok üzgün ve stresliyim bu durumu yaşayanlar nasıl bir süreç geçirdi acaba, ne yaparsam bebeğim iyi hisseder yardımcı olabilir misiniz?

36. haftadasin arkadasim 31 de dogurdu ve bebegini 10. Gunu teslim aldi eve cikartti bence cok panik yapacagin bir durum yok ciger gelistirici igne olduysan hele Saglikla gelsin ins

Arkadaşım 35. Haftada doğum yaptı. Bebek yoğun bakıma alınmadı ertesi gün eve gitti. Bunun yanında 40 haftalık doğan bir bebek de yoğun bakıma ihtiyaç duyabilir erken diye uzulmeyin o belli olmaz.
Haklısınız, ilk gebeliğim olduğu için biraz fazla paniğim sanırım, teşekkür ederim.

36. haftadasin arkadasim 31 de dogurdu ve bebegini 10. Gunu teslim aldi eve cikartti bence cok panik yapacagin bir durum yok ciger gelistirici igne olduysan hele ♥ Saglikla gelsin ins
Evet oldum iğne, teşekkür ederim güzel dileğiniz için. Ruh halimi dengeleyemedim ve fazla panik yaptım sanırım, dualarınızı eksik etmeyin.

Ciğer geliştirici iğne yapıldıysa bebeği çıkarıyorlar genelde. Yoğun bakıma alınmıyor. Alınma sebebi zaten solunum sıkıntısı olduğundan. Siz içinizi ferah tutun. Aynı durum ablamın başına geldi 35+5 de doğum yaptı ama ciğer geliştirici yapılmıştı. Ertesi gün bebeğiyle taburcu oldu. Stres yapmanız sancınızı daha çok etkiler. Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah

Üzülme canm ben gebelk zehrlenmesi yüzünden 33+0 da acil sezeryana alnmştm bebem 20 gün küvezde kaldı.. Senin beben o kadar ble kalmaz zannetmyorum..

Allah razı olsun , çok teşekkür ederim.İnsan bilmeyince böyle dönemlerde en çok olumsuzlukları görüyor, inşaAllah korktuğum gibi olmaz duanızı eksik etmeyin

Çok geçmiş olsun, ne güzel kavuşmuşsunuz, elimde olmadan bu ihtimali duyunca fazlaca stres yapıp korktum..
Allah razı olsun canım.. Sıkma canını.. benim 30. Haftasında doğum yapan tanıdığım var..6..ayında kızını doğuran başka bir tanışım da var şimdi kızı 8 yaşında kocaman.. Seni çok iyi anlıyorum ben de acil tansiyon yükselmesiyle gittim akşamında hemen sezeryana alındım.. Yaşadığım korkuyu stresi tarif bile edemem.. Tek düşüncem çocuğum oldu ama doktorum önceliğimiz seni kurtarmak bebeği kurtarmak için de daha fazla bekletemem seni dedi.. Stresten tansiyonum daha çok çkmştı o yüzden stres yaparsan asıl bebeğn etkilenir annesi stres yapma.. 35. Hafta az değil sağlıklı olsun yeterki belki küvezde kalmana bile gerek kalmayacak ertesi gün eve gideceksiniz..

35 + 3 de doğum yaptım ciğer geliştirici olmama rağmen çok şükür oğlum küveze girmedi sadece çok ufak tı 2059 gram duan 27 aylık hiç stres tapma

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun tekrardan.Bende bebeğimi etkilememek için elimden geleni yapıyorum son zamanlarda çok yoğun stres ve korku yaşadım birçok insan gibi gündem vs derken.. duanızı eksik etmeyin..

Teşekkür ederim canım benim.. Seni çok iyi anlıyorum.. Rabbim zamanında doğumunun olmasını ve evladını sağlıkla kucağına almanı nasip et

Arkadaşım 33 hafta doğum yaptı suan maşallahı var bebisin durumu iyi eve çıkalı 1 hafta olmuştur belki aramadim daha.. Allahin izniyle doğsa bile inşallah sagliklica evinize geri döneceksiniz aklına kötü şeyler getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…