35.hafta da erken doğum riski ve adalat hapı

Olabilir kızlar,bazı şeyler içerdiği maddelerle bazı durumları tetikleyebilir tıpkı adaçayı ve kekik çayını önermedikleri gibi. Ben 36+3 üm bugün, doğum yapılacak olsa en erken hangi hafta itibariyle erken doğum olmamış oluyor?

Olabilir kızlar,bazı şeyler içerdiği maddelerle bazı durumları tetikleyebilir tıpkı adaçayı ve kekik çayını önermedikleri gibi. Ben 36+3 üm bugün, doğum yapılacak olsa en erken hangi hafta itibariyle erken doğum olmamış oluyor?
Yanlis bilmiosam 37. Hafta canim. En ideali 38 haftaymis

Bizzat doktora sormustum bu soruyu canim. Insan hemen dogsun istio. Iyice agirlastk nolcak :KK43:

Dun gece esim dio ya cok uzun geldi artik dogurda seviyim ozledim dio :)
sanki elimde olan biseymis gibi :)
carsamba bende gidicem doktora benim doktorum ne karar alicak bana acaba merak icindeyim :)

Dun gece esim dio ya cok uzun geldi artik dogurda seviyim ozledim dio :)
sanki elimde olan biseymis gibi :)
carsamba bende gidicem doktora benim doktorum ne karar alicak bana acaba merak icindeyim :)
Bende persembe gitcem tekrar. Hem son haftakar hem de sicaklar mahvetti. Ayni senin esin gibi bizimki de dogsa die beklio resmen. Bi de benim zor hareket ettigimi gordukce bu son daha yapmayiz dio :)

Bende persembe gitcem tekrar. Hem son haftakar hem de sicaklar mahvetti. Ayni senin esin gibi bizimki de dogsa die beklio resmen. Bi de benim zor hareket ettigimi gordukce bu son daha yapmayiz dio :)

benimki aksine ikinci cocugu istiyor :KK57:
daha dur birinciye baktık büyüttük ikincisi kaldı diyorum :-)
biz yarın yada öbür gün eşim yarın da olabilir dedi bakalım ne zaman gidicez :KK54:
özledim kızımı ama napıo acep içerde sıkılıormu :KK51:

benimki aksine ikinci cocugu istiyor :KK57:
daha dur birinciye baktık büyüttük ikincisi kaldı diyorum :-)
biz yarın yada öbür gün eşim yarın da olabilir dedi bakalım ne zaman gidicez :KK54:
özledim kızımı ama napıo acep içerde sıkılıormu :KK51:

Valla bende dusunuom skilio mu ki die bi de benim karin baya kucuk sigamio saniom hep. Ya ben ayakta iki dakka duramiorum resmen iki buklum oluyorum. Sende de oluo mu?

Bende odem sorunu yok ama curugum resmen ayakta duramiom ya :))) yatiom paso :)) oyle boyle dogurcaz ama korkuoz iste naparsin :)))

ogle de boylede bir sekilde dogurucaz da ilk olunca nasil olacak telasi var.
ay ne guzel ya benim ellerim parmaklarim sisiyo alyans takamiorum ayakkabi giyemiorumn sikinti :KK43:

ogle de boylede bir sekilde dogurucaz da ilk olunca nasil olacak telasi var.
ay ne guzel ya benim ellerim parmaklarim sisiyo alyans takamiorum ayakkabi giyemiorumn sikinti :KK43:
Canim tuzlu mu yiyosun? Ben fazla tuzlu yemiorum ondan olmadi galiba. Aksine alyansim cikio die onune yuzuk takiorum bende. Gerci bu bebek beni zayiflatti sanirim ondan boyle halsizim falan. Enerji sifir. Sende skinti yapma kendine az kaldi tatlim rahatlicaz allahin izniyle :) bebisleri bi doguralim eski duzenimize doncez insallah :))

Canim tuzlu mu yiyosun? Ben fazla tuzlu yemiorum ondan olmadi galiba. Aksine alyansim cikio die onune yuzuk takiorum bende. Gerci bu bebek beni zayiflatti sanirim ondan boyle halsizim falan. Enerji sifir. Sende skinti yapma kendine az kaldi tatlim rahatlicaz allahin izniyle :) bebisleri bi doguralim eski duzenimize doncez insallah :))

evet tatlim tuz tuketimim oluyor kesmem gerek biliorum.
ben ilk 3 ay kusmaktan 3 kilo vermistim ve asiri halsizdim sanirim zayiflayinca bunye cokuyor hamilelikte sonra toparladim cok sukur masallahimiz var simdi enerjim yerinde bebisinde ogle :KK66:

evet tatlim tuz tuketimim oluyor kesmem gerek biliorum.
ben ilk 3 ay kusmaktan 3 kilo vermistim ve asiri halsizdim sanirim zayiflayinca bunye cokuyor hamilelikte sonra toparladim cok sukur masallahimiz var simdi enerjim yerinde bebisinde ogle :KK66:
Azalt tuzu tatlim benim yeme oyle tuzlu. Bebis hareketli cok sukur benim de anasi pert :KK70: az kaldi neyse ki :) yine konusuruz tatlim. Dogurmaya gidersem sana msj atarim dua et die :KK70:

X