• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 günlük adet döngüsü ve her ay acaba hamilemiyim şüphesi

cakiltasi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
354
115
103
Arkadaşlar merhaba.Bi ara düzene giren bi ara bozulan adet döngümle başım dertte.evlendimeden öncesine kadar adetim skn 4,5 aydır düzene girmeye başlamıştı 28 ila 30 gün arasında gidip geliyordum(genelde 30 günde bir) 3 aylık evliyim.ve 3 aydan beri adetim feci şekilde bozuldu. Döngüm 36 ya çıktı. Ne zaman adet olucam kestiremiyorum. Özellikle çocuk için çalışmıyoruz,geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz.evliliğimin ilk ayında doktora gittim rutin kontrole,hiç bir sıkıntı yok dedi.ama sonra çok kötü bozukmaya başladı.bugün 33.günümdeyim göğüslerim acıyo hastalancakmışım gibi ama herhangi bi kasık ağrım yok. Hastalancağım zaman benim genelde vajinamda kas kasılması gibi ağrılar oluyor 3,4 gün öncesi. Ay valla kafayı yicem yardım edin

Seni çok iyi anlıyorum. Benim de gayet duzenli olan adetim evlendikten sonra bozuldu.biz çocuk istiyoruz ve adet dongum 28 den 31 e cikti.35e kadar normal diyorlar

Seni çok iyi anlıyorum. Benim de gayet duzenli olan adetim evlendikten sonra bozuldu.biz çocuk istiyoruz ve adet dongum 28 den 31 e cikti.35e kadar normal diyorlar
Biz şuan çocuk düşünmüyoruz ama korunma yöntemimiz biraz riskli,geri çekilme şeklinde.haliyle her ay bi acaba oluyo.ama biryandanda döngülerim gitgide uzuyo ya çocuğum olmassa diye düşünüyoum.geçen ay kasımda 25 inde hastalandım.ama işte 35 e çıktığı için hala hastalanamadım.17 gün öncede kansızlıktan solayı kan tahlili yaptırdım hemşire gebelikte yaptı 1,20 çıktı yani negatif.

Back