• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 35+1 de 2cm açılma yaşayan var mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lucyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
50
34
88
Arkadaslar 35+1 deyim doktorum servisk yumusamis 2 cm açıklık var her an doğum olabilir dedi . Baya stres yaptım daha erken diye . Bu durumu yaşayan var mı ?Yani her an doğum başlayabilir derken Acaba doktorum benim kendime dikkat etmeyeceğimi düşündüğü için mi böyle söyledi? Ben sanki son haftalarda degilmisim gibi hala araba kullanıp kendi islerimi hallediyorum da . Sanki burda 1-2 cm acilma ile 40 haftayı görenler cogunluktaydi . Tabi şimdi aradım konuları göremedim .

Arkadaslar 35+1 deyim doktorum servisk yumusamis 2 cm açıklık var her an doğum olabilir dedi . Baya stres yaptım daha erken diye . Bu durumu yaşayan var mı ?Yani her an doğum başlayabilir derken Acaba doktorum benim kendime dikkat etmeyeceğimi düşündüğü için mi böyle söyledi? Ben sanki son haftalarda degilmisim gibi hala araba kullanıp kendi islerimi hallediyorum da . Sanki burda 1-2 cm acilma ile 40 haftayı görenler cogunluktaydi . Tabi şimdi aradım konuları göremedim .
35+4 um.12 aralikta sezeryan olucam insallah.benmde iki gun once sancilrm vardi ara ara gelen dr a gittik nst de cikmadi ama aciklk var mi diye baktilar parmak ucu genislgmde yaklask 1 cm dediler.hemen yatrdilar sanciyi kesmek icin serumlar ciger gelistrciler falan 1 gun durduk tam cikacakken sanci cikti nst de 1 gun dah tuttular.cok şükür duzeldi eve gonderdiler ama nidilar verdiler ptesiye kadr kullanıcam.ama karnim ara ara hala sertlesiyo adet agrilari çekiyrm araliga kadr idare ederz insallah.sana ilac vermediler mi surekli yatmak gerekiyo bence pek ayakta kalma senin yumusamada varms bana hic demdiler

Ya bana hiç ilaç vermediler . Fazla ayakta kalma dediler ama sonrasında babaannem yogun bakıma alındı ben sürekli hastaneye gitmek zorunda kaldım cumartesi tekrar gidecegiz kontrole inşallah devam etmiyordur açılmaya . Nst de benim de sancim çıkmadı ama aynı şekilde Karnım sürekli sertlesiyor .

Ya bana hiç ilaç vermediler . Fazla ayakta kalma dediler ama sonrasında babaannem yogun bakıma alındı ben sürekli hastaneye gitmek zorunda kaldım cumartesi tekrar gidecegiz kontrole inşallah devam etmiyordur açılmaya . Nst de benim de sancim çıkmadı ama aynı şekilde Karnım sürekli sertlesiyor .
etiketlemedgn icin yeni gördüm cevabini.bana verdiler de ne oldu bi halta yaradigi yok karnim aksamlari sertlesiyo kasik ağrıları basliyo.acilma olsa agrin daha da siddetlenir diye dusunuyrm insallah vaktini bekler canim hayirlsi artk

etiketlemedgn icin yeni gördüm cevabini.bana verdiler de ne oldu bi halta yaradigi yok karnim aksamlari sertlesiyo kasik ağrıları basliyo.acilma olsa agrin daha da siddetlenir diye dusunuyrm insallah vaktini bekler canim hayirlsi artk
Merhaba canım açılma var ise neden sezaryen dediler acaba

Back