• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amaaan bizimkiler bitirdi ya gerisi önemli değil. ilgilendirmiyor beni. :19: şimdiki gündemim temizlik. balkonu yıkamakla başlayacağım, mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek. bakalım bugün bitirebilecek miyim hepsini. :44: sonra sırayla diğer odalara geçeceğim. bu bir hafta temizlikle vakit geçireceğim. mis gibi olsun evim. :16:

ayy beni buralarda yalnız bırakmayınn sevdicekler gelinceeeee :25::25::25:
Hiç bırakırmıyız canım seninde depük geceni yapıcaz kurtulamassın depülmekten:51::27::52:
Kızlar şafakları 9 yaptık... Mayıs ayının 17 si itibariyle askerlik düşüyomuş.. Bunuda 10-15 güne açıklayacaklarmış... Kısa dönemler 3 yada 4 ay.. Uzun dönemler 12 ay... Kesin olmamakla birlikte askeriyeden gelen bir bilgi... bizden sonrakilere ve uzun dönemlere yaradı.. :)

Evet canım bizden sonrakilere inşallah denk gelir ama bizim zamanımıza denk gelmemesi çok üzer o ayrı fazladan hasret çekmiş olucaz :106: ama bizden sonrakiler için sevinirim inşallah olur öyle birşey bütün askerler yarenler uzun hasretler çekmesin:16:

Kizlar hala pcm yok telden okumaya calisiyorum yazdiklarinizi:50: dimaam evlilik yildonumunuz kutlu olsun kuzum upuzun nice yillar birlikte olun insallah:16:

SüHEYLAcıım evet tatlım benim:)) ÖZLEM canım ben suprızlerı hazrlarken caktrmayım derken askerımde tartıstık yapasım kactı cok kotu davrandım son gunleri askerliğin dıyede üzüldüm uff benimde dengem karıstı iyice:( neyseki bitti bitecek Allahın ıznıyle:) YARAMAZPİSİ kolay gelsın sana hepsı gecıcek emin ol ılk basladıgım gunleri hatrlattın bana şimdi 3 yıllık usta şoförüm ama:D BİHTER canım Allahım hayrlı mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin size;) yeni yılınız kutlu olsunn

teşekkür ederim kızlar. nice nice yıllarımızı mutlulukla kutlayalım... hepiniz mutlu olun. :16:

nehirim günaydın canım hepinize günaydın kızlar valla coşkudan yazıcak bişey bile bulamıyorum elimi ayağımı koyucak yer bulamıyorum akşam eve gidip tv açar izlerdim önceden şimdi onuda yapmak gelmıo içimden ve aynanın karşısındaki koltuğa oturup sürekli sırıtık bir halde hayaller kuruyorum aşkım artık tel kullanıo onunla uzun uzun konuşuyoruz çok heycanlılar onlarda haftaya terhis kutlamaları başlar görüyomusun nehirim neler konuştuk paylaştık kalbimiz nekadar sıkıştı haber alamadığımızda ama allahım her kederin ardından sevincinide yaşatıyor şükürrrr bugünleri gördük :16::16::16::16::16:

amaaan bizimkiler bitirdi ya gerisi önemli değil. ilgilendirmiyor beni. :19: şimdiki gündemim temizlik. balkonu yıkamakla başlayacağım, mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek. bakalım bugün bitirebilecek miyim hepsini. :44: sonra sırayla diğer odalara geçeceğim. bu bir hafta temizlikle vakit geçireceğim. mis gibi olsun evim. :16:

Oh temizlik haftan senin desene canım kolay gelsin çabucak geçer temizlikle anlamazsın bende bu hafta sonundan itibaren özel bakıma giriyorum pasaklı halim gidicek artık :27::32:

ayy canım bende yardımcı alacagım, cumarteside bende temzilik var....
evimiz temiz olsunn ki kocamızla ıyı vakıt gecırelımmm :D
:9:

bugünleri de gördük çok şükür :21: artık çok az kaldıı :52:
Çok şükür canım çokşükür bebişede az kaldı çifte mutluluk geliyor size maşallah:nazar::emir_bebek::38::16:
nehirim günaydın canım hepinize günaydın kızlar valla coşkudan yazıcak bişey bile bulamıyorum elimi ayağımı koyucak yer bulamıyorum akşam eve gidip tv açar izlerdim önceden şimdi onuda yapmak gelmıo içimden ve aynanın karşısındaki koltuğa oturup sürekli sırıtık bir halde hayaller kuruyorum aşkım artık tel kullanıo onunla uzun uzun konuşuyoruz çok heycanlılar onlarda haftaya terhis kutlamaları başlar görüyomusun nehirim neler konuştuk paylaştık kalbimiz nekadar sıkıştı haber alamadığımızda ama allahım her kederin ardından sevincinide yaşatıyor şükürrrr bugünleri gördük :16::16::16::16::16:

Günaydın kuzucum nasılsın nerelerdesin yanlız bırakma beni burda bakıyım:29: şaka şaka koşuşturman hazırlıgın var biliyorum canımcım nasıl gidiyor yogunmusun çok gerçekten neler yaşadık neler geçirdik kuzum rabbim artık gözyaşlarımızı mutluluktan akıtsın kalbimiz sevinçten mutlu heyecanlardan sıkışsın inşallah rabbime şükürler olsun artık güneşimiz doguyor :nazar::16: bende zıplaya zıplaya yürüyorum yolda ayaklarım yerden kesildi artık eve sırıtık gidiyorum işe sırıtık geliyorum dedigin gibi eski neşemize dönüyoruz çokşükür:16:

Günaydın kuzucum nasılsın nerelerdesin yanlız bırakma beni burda bakıyım:29: şaka şaka koşuşturman hazırlıgın var biliyorum canımcım nasıl gidiyor yogunmusun çok gerçekten neler yaşadık neler geçirdik kuzum rabbim artık gözyaşlarımızı mutluluktan akıtsın kalbimiz sevinçten mutlu heyecanlardan sıkışsın inşallah rabbime şükürler olsun artık güneşimiz doguyor :nazar::16: bende zıplaya zıplaya yürüyorum yolda ayaklarım yerden kesildi artık eve sırıtık gidiyorum işe sırıtık geliyorum dedigin gibi eski neşemize dönüyoruz çokşükür:16:

iyiyim canım allaha şükür keyfim oldukça yerinde aslında gün içerisinde girip bakıyorum okuyorum yazdıklarınızı acayıp duygularınıyorum yoğun bir şekilde yaşıyorum herkesin böyle tertemiz duygularla sevdiğine bağlı olması çok hoşuma gidiyor :23::23::23: işyerinde çok yoğunluğum yok orta derece ama kafam karışık şu iş meseleleri yüzünden bakalım yakında bir değişiklik olucak gibi görünüyor... sen nasılsın askerin nasıl? herşey yolunda gibi görünüyor senin otaraftada :)))

amin canım tüm güzel dualarımız kabul olsun inşallah güneşimiz doğsun gülen yüzümüz hiç solmasın :34::34::54::54:

kızlaaarrr selaamm

Allahım şükürler olsun tek hanelere indik iki hanelere inmeyi nasıl bekliyorduk oysa :) plakalara gelmeyi nasıl iple çekmiştik :)
şimdiiii bir hafta kaldııı neredeyse Allahım şükürler olsun. hepimizin sevdicekleri sağ salim gelirler insallah Allah kavuşmayıda nasip etsinnn.. aminn...

çok heyvanlıyım kızlar haftaya persembe günü kavusucam Allah nasip ederse..

iyiyim canım allaha şükür keyfim oldukça yerinde aslında gün içerisinde girip bakıyorum okuyorum yazdıklarınızı acayıp duygularınıyorum yoğun bir şekilde yaşıyorum herkesin böyle tertemiz duygularla sevdiğine bağlı olması çok hoşuma gidiyor :23::23::23: işyerinde çok yoğunluğum yok orta derece ama kafam karışık şu iş meseleleri yüzünden bakalım yakında bir değişiklik olucak gibi görünüyor... sen nasılsın askerin nasıl? herşey yolunda gibi görünüyor senin otaraftada :)))

amin canım tüm güzel dualarımız kabul olsun inşallah güneşimiz doğsun gülen yüzümüz hiç solmasın :34::34::54::54:

Amin canım benim inşallah :nazar::16: iyim bende çokşükür keyfim yerinde yerimdede duramıyorum :52::32: İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin evlilikte iş çok önemli inşallah istedigin gibi herşey kuzum:nazar::16:

Günaydınlar herkese:16:
Hepinizin yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum kızlar:53: ama bu sefer sevinçten:52: upuzun zamandır o beklediğimiz tek hanelere düştük sonunda çok şükür geldik bugünlere.
Hepimiz için herşeyin en hayırlısını diliyorum Allah'tan. Hepimizin yüzü gülücek artık:16:

Günaydınlar herkese:16:
Hepinizin yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum kızlar:53: ama bu sefer sevinçten:52: upuzun zamandır o beklediğimiz tek hanelere düştük sonunda çok şükür geldik bugünlere.
Hepimiz için herşeyin en hayırlısını diliyorum Allah'tan. Hepimizin yüzü gülücek artık:16:

Amin canım benim inşallah :nazar::16: bende herşeyi her anı düşündükçe doluyor gözlerim yolda yürürken bile :106: çok özledik çok hasret çektik yüregimiz yandı canımız acıdı gözyaşlarımız aktı kimi zaman stresten sıkıntıdan agladık kimi zaman seslerini bir dakika duyduk diye sevinçten :17: ama geçti bitti bitiyor inşallah hakettik rabbim izin verirse bundan sonra herşey gönlümüzce olsun inşallah:nazar::16:

Son düzenleme:
Canlariiimm ne guzel bir gün boyle oh sonunda tek haneler bana en güzel doğum günü hediyesi oldu ayy cook mutluyummm:21: :21: :16:

Seçim vaadleri arasında olacakmış. Üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. Askerlik için ben baskı yapmıştım eşime yoksa biraz daha beklemekten yanaydı kariyerini oturtmak için. Tasarı vardı meclisde ama tek tip askerlik tasarısıda vardı emin olamadım:50:

Kolay gelsin hamarat arkadaşım. Bir evim olsaydı ben de temizlerdim:44: Neyse gelsin askerim de geri kalan herşey kolay:16:

Oh temizlik haftan senin desene canım kolay gelsin çabucak geçer temizlikle anlamazsın bende bu hafta sonundan itibaren özel bakıma giriyorum pasaklı halim gidicek artık :27::32:

Bakıma girmeyi iyi ki aklıma getirdin :21: İyice saldım kendimi makyaj malzemelerim isyan etti bizde varız yüzümüze bakmıyosn diye:9: Herkes hasta olduğumu düşünüyor ama yastaydım şimdi geçiyor:9:

Bakıma girmeyi iyi ki aklıma getirdin :21: İyice saldım kendimi makyaj malzemelerim isyan etti bizde varız yüzümüze bakmıyosn diye:9: Herkes hasta olduğumu düşünüyor ama yastaydım şimdi geçiyor:9:

:9:Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün canım ya :9: bende öyleydim pek makyaj yapmıyordum insanlar ne oldu diye bakıyorlardı artık ufaktan toparlanmaya başladım makyaj malzemelerim bile tazelenmeyi bekliyorlar hafta sonu yapıcam alışverişimi :52:

:9:Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün canım ya :9: bende öyleydim pek makyaj yapmıyordum insanlar ne oldu diye bakıyorlardı artık ufaktan toparlanmaya başladım makyaj malzemelerim bile tazelenmeyi bekliyorlar hafta sonu yapıcam alışverişimi :52:

evet kullanmayınca kurumuş bisürü para verip aldığım makyaj ürünleri:47: şeyy benim makyaj kutusuna öyle ağzı açık saçma sapan attığımdanda kaynaklı olabilir:9: Amannn alalım yenilerini yaa hakkettik:46:

evet kullanmayınca kurumuş bisürü para verip aldığım makyaj ürünleri:47: şeyy benim makyaj kutusuna öyle ağzı açık saçma sapan attığımdanda kaynaklı olabilir:9: Amannn alalım yenilerini yaa hakkettik:46:

ben de aylar aylar sonra geçen hafta kaşlarımı aldırmaya gittim. kız şoka girdi. ne bu halin diye. aklıma geldikçe birer ikişer bi ordan bi burdan alıyordum resmen zikzak yapmışım kaşlarımı. :37: kız epey uğraştı, biraz düzeldi neyse ki.. haftaya çarşamba tekrar giderim iyice düzelir herhalde.

evdeki halim de içler acısı. paçavralarla geziyorum. neysekiii son haftamız. :46::46: :124::124::119::119::118:

ben de aylar aylar sonra geçen hafta kaşlarımı aldırmaya gittim. kız şoka girdi. ne bu halin diye. aklıma geldikçe birer ikişer bi ordan bi burdan alıyordum resmen zikzak yapmışım kaşlarımı. :37: kız epey uğraştı, biraz düzeldi neyse ki.. haftaya çarşamba tekrar giderim iyice düzelir herhalde.

evdeki halim de içler acısı. paçavralarla geziyorum. neysekiii son haftamız. :46::46: :124::124::119::119::118:

Derbeder olduk resmen yaaa:9:

Back
X