sagol canım bende burdan bakıyorum ama hala acılmadı 3 saattır
bilemedim ki cnm bende acıldı onay kodu falan bende hemen burdan haber vereyim dedim.F5 basma linki kopyala onu yapıstır browsera
şu an hala acılıyo mu sende cnaım
yazık gunah ayıp yeter.......
yazık gunah ayıp yeter.......
Gercekten ayip. Sevdicegim bile uyudu ben meraktan gozumu kirpmadm
evet canım acılıyor.TC girince kilitlenirmi bilmiyorum ama acılıyor
Ellerim titriyor yanlış yazabilirim arkadaşlar safranbolu 125.j.eğt.komt.karabük safranbolu/KARABÜK
temel eğitimi içinde orası yazıyor yani ikisinide ordamı olucak şimdi inanamıyorum kısa dönem er
Ellerim titriyor yanlış yazabilirim arkadaşlar safranbolu 125.j.eğt.komt.karabük safranbolu/KARABÜK
temel eğitimi içinde orası yazıyor yani ikisinide ordamı olucak şimdi inanamıyorum kısa dönem er
ellerim titriyor yanlış yazabilirim arkadaşlar safranbolu 125.j.eğt.komt.karabük safranbolu/karabük
ellerim titriyor yanlış yazabilirim arkadaşlar safranbolu 125.j.eğt.komt.karabük safranbolu/karabük
canım hayırlı olsunnnnn
saol canım benim darısı başına inaşallah allahım tüm askerlerimize hayırlı yerler nasip etsin ben şoktayım hala 2.demi orası anlamadım başka bi yer yazmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?