• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

$10516595_10152575968689933_4950924172318568244_n[1].webp

Fotoğraf yüklenmemiş. Lovely'nin fotoya bakmak için bilgisayarı actığımda farkettim.

Kızlar çok teşekkürederim sağolasınız inşallah herşey iyi olcak şükür çok iyim ben psikolojm çok rahatladı muallakta değilim artık.

Stanki ardalar sosyal oluyor senin ardacık uyuyup ortamdan kopmak istemiyor tatlı şey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi olmana çok sevindim canım.

Bu kadar sosyallik annesinin bünyesine zarar canım:1::emir_bebek:

Bu kac aylik halin stanki bnm smdi bu kadar :(halim harap

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar çok teşekkürederim sağolasınız inşallah herşey iyi olcak şükür çok iyim ben psikolojm çok rahatladı muallakta değilim artık.

Stanki ardalar sosyal oluyor senin ardacık uyuyup ortamdan kopmak istemiyor tatlı şey

Seni kocaman opmek istyrm rose :(

Kuzular bayramda giremezsem hepinizi öpüyorum. Herkese iyi bayramlar şeker tadında geçirelim inş. hepimiz.

Stankişşşş ay sen ne güzel hiç kilo almamışsın göbek yapmamışsın benim 5 aylık halim bu kadar olur.

Bu kac aylik halin stanki bnm smdi bu kadar :(halim harap

Dogumdan otuz yedi gun once cekilmisim. Son ay kilo almadim. Bu sekilde doguma girdim diyebiliriz.

Nena bazilarinda dogumun habercisi ishal ve migde bulantisi oluyor. Bende son haftalarda hep ishal ve.migde bulantisi vardi. Hatta buraya yazmistim. Migde bulantilarim basa dondu diye.

Besinci kattayiz. Saat 16dan beri ardayla yatak odasinin yataginda uyku mucadelesi veriyoruz. Sicaktan dolayi pencere acik. İki tane kadin. Sitenin bahcesinde 16 dan beri hic araliksiz konusuyor. Birbirlerine kocalarini sikayet ediyorlar , baska insanlardan bahsediyorlar. Cikip camdan yeter artik diye bagirasim var. Git evinde konus arkadas yada konustuklarini besinci kattan benim duyacagim sekilde bagirarak konusma.

Besinci kattayiz. Saat 16dan beri ardayla yatak odasinin yataginda uyku mucadelesi veriyoruz. Sicaktan dolayi pencere acik. İki tane kadin. Sitenin bahcesinde 16 dan beri hic araliksiz konusuyor. Birbirlerine kocalarini sikayet ediyorlar , baska insanlardan bahsediyorlar. Cikip camdan yeter artik diye bagirasim var. Git evinde konus arkadas yada konustuklarini besinci kattan benim duyacagim sekilde bagirarak konusma.

Canim klima yok mu? Kapat butun pencereleri butun kapilari ac uyusun mis gibii.Sicaktan uyuyamiyorlar tabi kuzu kiyamam ona.

Klima yok canim. Vant. Var onuda zararli olur diye calistirmiyorum.

Bu havada ne zarari canim ya cok sicak.Bisey olmaz yeterki yuzune dogru gelmesin.2sene once yazin cagan 3 aylikken temmuza salonda klimayi aciyorduk odanin kapisida acik oluyordu klimanin uzaginda ama serinde uyuyordu.Klima yoksa da uzaktan vant i ac sen.Isilik olmasin ardacik.

Bu havada ne zarari canim ya cok sicak.Bisey olmaz yeterki yuzune dogru gelmesin.2sene once yazin cagan 3 aylikken temmuza salonda klimayi aciyorduk odanin kapisida acik oluyordu klimanin uzaginda ama serinde uyuyordu.Klima yoksa da uzaktan vant i ac sen.Isilik olmasin ardacik.

Deniyim canim sagol. Senin tatil agustosun kaciydi.

Sence 3,5 aylik bebek ucaga binerse kulaklarina zarar olur mu? Arkadasimin bebegi ardadan sekiz gun buyuk iki aylik. Bayramda konyadan ist. Ucakla gelecekler doktor izin vermis.

Biz bu sene tatil dusunmuyorduk arda kucuk diye. Bunu duyunca eylul gibi tatile gitsek mi diye dusunmeye basladim. Eylulde uc bucuk aylik olacak.

Sence 3,5 aylik bebek ucaga binerse kulaklarina zarar olur mu? Arkadasimin bebegi ardadan sekiz gun buyuk iki aylik. Bayramda konyadan ist. Ucakla gelecekler doktor izin vermis.

Biz bu sene tatil dusunmuyorduk arda kucuk diye. Bunu duyunca eylul gibi tatile gitsek mi diye dusunmeye basladim. Eylulde uc bucuk aylik olacak.

Doktor kontrolunde kulaklarinda bi sorun cikmazsa rahatlikla ucaga binebilir canım. Sen yinede inis ve kalkis sirasinda kulaklarinda bi basinc olmamasi icin emzirirsin ya emzik vb. Bisey verebilirsin. Ertelemeyin tatilinizi sana da iyi gelir ferahlarsın biraz

Gribal enfeksiyonu,burun akintisi,burun tikanikligi,nezle bu tip sikayetleri yoksa bisey olmaz canim ya.Minicik bebeleri yurtdisinda dogurup geliyor unluler hem kac saat yolculuk yapip.Sen yinede doktoruna bir danis derim ama sorun olmayacaktir.
Tatil fikri guzel ama nereye gideceksiniz? Otele mi yoksa Akrabalara yani birinin evine mi?

Delirmemek elde degil. Tam iftar vakti tup bitti. Yemekler ocakta kaldi sinir oldum. Dedim evde sebze kalmasin bozulur pisireyim bide yanina bulgur pilavi yapayim dedim. Gitti. Bileydim pilavi koymazdim. Yemek pismek uzereydi. Esimde aksam vakti arabayi yikayip cila yapayim die gitti 3 saattir yok. Arar ara zor ulastim tupcunun numarasi yoktu. Bizimki kapanmis baskasini aradik o da tamam dedi ama gelirse bakalim. Zebil oldu yemekler

Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle

canım benim hakkınızda hayırlısı hep böyle dua ettik sende çok şükür güçlüsün.Allah bir daha göstermesin inşallah zamanı geldiğinde tatlı bebişlerin olacak.şimdi güzel bir dinlen kocanın evliliğinin tadına varmaya çalış.

lovely hamilelilik sana çok yakışacak anlaşılan :)

inciçiçeğim talihsizlik olmuş ne yaptın acaba geldi mi tüpün yemekten önce

Ezana 5 dk kala geldi tupcu. Esimde o baglarken geldi. Yemek guzel oldu da pilav pilavliktan cikmis. Suyu kendi kendine cekmis tadi bi tuhaf olms yiyemedik malesef.
Esim tup die tutturdun nolmus yani disarda yerdik yarin gidiyoruz zaten falan dedi.o bana ben ona bagirdim. Oyle deyince bana bi aglamak geldi. Sinirlerim bosaldi herhalde. Nasil aglayasim varmissa bogure bogure agladim resmen rahatladim ama :1:

Ezana 5 dk kala geldi tupcu. Esimde o baglarken geldi. Yemek guzel oldu da pilav pilavliktan cikmis. Suyu kendi kendine cekmis tadi bi tuhaf olms yiyemedik malesef.
Esim tup die tutturdun nolmus yani disarda yerdik yarin gidiyoruz zaten falan dedi.o bana ben ona bagirdim. Oyle deyince bana bi aglamak geldi. Sinirlerim bosaldi herhalde. Nasil aglayasim varmissa bogure bogure agladim resmen rahatladim ama :1:

en azından yemek olmuş :)
seninde ağlayasın varmışta bahane aramılsın bazen olur öyle insanın sinirleri boşalır rahatlamışsındır şimdi:9:

Ayyy bugun tersimden kalktim galiba hersey ust uste geldi. Utu yapayim dedim buhari fisslattim utuyu tisortte gezdirdim esimin tisortune leke oldu altini falan silmistim temiz su koydum utu daha kizmamisti bile yaksin o leke nasil oldu anlamadim tekrar attim makinaya bakalim cikacak mi yeniydi de yaa bunun rengide cok guzel bu rrnkten biseyler daha alalim die soyleniyodum

Back
X