Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok teşekkürederim sağolasınız inşallah herşey iyi olcak şükür çok iyim ben psikolojm çok rahatladı muallakta değilim artık.
Stanki ardalar sosyal oluyor senin ardacık uyuyup ortamdan kopmak istemiyor tatlı şey
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1201580
Fotoğraf yüklenmemiş. Lovely'nin fotoya bakmak için bilgisayarı actığımda farkettim.
Kızlar çok teşekkürederim sağolasınız inşallah herşey iyi olcak şükür çok iyim ben psikolojm çok rahatladı muallakta değilim artık.
Stanki ardalar sosyal oluyor senin ardacık uyuyup ortamdan kopmak istemiyor tatlı şey
Stankişşşş ay sen ne güzel hiç kilo almamışsın göbek yapmamışsın benim 5 aylık halim bu kadar olur.
Bu kac aylik halin stanki bnm smdi bu kadarhalim harap
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Besinci kattayiz. Saat 16dan beri ardayla yatak odasinin yataginda uyku mucadelesi veriyoruz. Sicaktan dolayi pencere acik. İki tane kadin. Sitenin bahcesinde 16 dan beri hic araliksiz konusuyor. Birbirlerine kocalarini sikayet ediyorlar , baska insanlardan bahsediyorlar. Cikip camdan yeter artik diye bagirasim var. Git evinde konus arkadas yada konustuklarini besinci kattan benim duyacagim sekilde bagirarak konusma.
Canim klima yok mu? Kapat butun pencereleri butun kapilari ac uyusun mis gibii.Sicaktan uyuyamiyorlar tabi kuzu kiyamam ona.
Klima yok canim. Vant. Var onuda zararli olur diye calistirmiyorum.
Bu havada ne zarari canim ya cok sicak.Bisey olmaz yeterki yuzune dogru gelmesin.2sene once yazin cagan 3 aylikken temmuza salonda klimayi aciyorduk odanin kapisida acik oluyordu klimanin uzaginda ama serinde uyuyordu.Klima yoksa da uzaktan vant i ac sen.Isilik olmasin ardacik.
Deniyim canim sagol. Senin tatil agustosun kaciydi.
Sence 3,5 aylik bebek ucaga binerse kulaklarina zarar olur mu? Arkadasimin bebegi ardadan sekiz gun buyuk iki aylik. Bayramda konyadan ist. Ucakla gelecekler doktor izin vermis.
Biz bu sene tatil dusunmuyorduk arda kucuk diye. Bunu duyunca eylul gibi tatile gitsek mi diye dusunmeye basladim. Eylulde uc bucuk aylik olacak.
Deniyim canim sagol. Senin tatil agustosun kaciydi.
Sence 3,5 aylik bebek ucaga binerse kulaklarina zarar olur mu? Arkadasimin bebegi ardadan sekiz gun buyuk iki aylik. Bayramda konyadan ist. Ucakla gelecekler doktor izin vermis.
Biz bu sene tatil dusunmuyorduk arda kucuk diye. Bunu duyunca eylul gibi tatile gitsek mi diye dusunmeye basladim. Eylulde uc bucuk aylik olacak.
Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
Ezana 5 dk kala geldi tupcu. Esimde o baglarken geldi. Yemek guzel oldu da pilav pilavliktan cikmis. Suyu kendi kendine cekmis tadi bi tuhaf olms yiyemedik malesef.
Esim tup die tutturdun nolmus yani disarda yerdik yarin gidiyoruz zaten falan dedi.o bana ben ona bagirdim. Oyle deyince bana bi aglamak geldi. Sinirlerim bosaldi herhalde. Nasil aglayasim varmissa bogure bogure agladim resmen rahatladim ama![]()