Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizce bebek mi göbek mi kızçelerim tahminleri alayım. 😊
Eki Görüntüle 1201204
Eki Görüntüle 1201205
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
roseBebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
lovelyli valla filinta gbisin gobek dil ama bebek olsa bebek karni ici cok erken bi cikinti bayada buyuk :)bnce elbise lastikli sis gosterio oturuncada toplanmis seni gidi seni yada gobek yaptn ayhh hyecanlandm ne smdi bu yaaa :)Sizce bebek mi göbek mi kızçelerim tahminleri alayım. 😊
Eki Görüntüle 1201204
Eki Görüntüle 1201205
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Selam kızlar hayırlı cumalar.
Gelişmeleri hızlı bi şekilde okumaya çalıştım ama bi son sayfaları okuyabildim amma çene çalmışsınız.
Rose kendini çok güzel alıştırmışsın en kötü duruma hayırlısı böyleymiş demek ki. Zamanı gelince inşallah çok tatlı bir bebeğin olacak. Kendini hiç umutsuz hissetme. Daha her şey çok yeniydi zaten yazdığın gibi.
Lovely o göbeğe bebek demek isterdim ama değildir herhale ya sende bu fizik varken öyle göbek olması için en azından 3 aylık hamile olman gerekirdi. Boy uzun maşallahSen en güzeli tatilini yap kafanı dağıt belki tatil de olur bişiler Biliyorum çok istediğini ama bu konularda plan yapmamak gerek en güzeli akışına bırakmak.
Bende rüyamda hamile olduğumu gördüm ya hatta buraya gelip soruyordum sizlere iki çizgi var görüyor musunuz diye
Kızlar operasyondan şimdi çıktım merak etmeyin psikolojim çok iyi şükürler olsun iyim iyigeçriği için hemen çıkıcam bir sorun olmadı öperim sizi
Lovelym kuzum keyfin neden yok biliyorm ama ne olur takma hiçbişeyi hayırlı zaman da olcak öle düşün hamile olablrsn göbekten değil ama duygusallıktan seni seviyorum çok
Hg sedulu nasilsn canimmmm nerelerdsn.... sende kendini hamilemi gordun ne demk acaba tabire baktin mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?