Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde yarın akşam yazlığa gidiyoruz o nedenle ben bugün oje süreceğim. Çıkan tüylerimi alacağım falan haftasonu hiç bir şeyi kafaya takmayıp sadece deniz güneş kum tatilin keyfini çıkarmak istiyorum.
Bizde yarın akşam yazlığa gidiyoruz o nedenle ben bugün oje süreceğim. Çıkan tüylerimi alacağım falan haftasonu hiç bir şeyi kafaya takmayıp sadece deniz güneş kum tatilin keyfini çıkarmak istiyorum.
Kızlar dün kahve akıntı olmuştu bugün de hafif oldu peçete koymuştum şimdi vişne çürüğüne döndü olay bebiş gidiyor ama en azından diyorum ki kendi gidiyor o değil dua ederkn bile hayırlısını istedim kendi gitsin die benn kıymıcam bebiş gidiyor
Zaten kızlar kendini haır hissetmeyen biri ve annelik şirkette doktor arkadaşlar sen yeni kadın olsun rahmin değişti eşin istemese belli süre yapmazdınız vücudun hazır değildir dedi ben bir kez ağladım Allah'ın gücüne gitti belkide nasıl bakıcam herşeyi eksik yapıyorm herşey beni yoruyor dedim
Bunları dedim ama evlenince hamile kalmışım ben normal bir evlillik bilmiyorm ki normal bir kadın olmadım ki hemen annelik hormonu salgıladı bünyem o yüZden duam hayırlı zaman da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar dün kahve akıntı olmuştu bugün de hafif oldu peçete koymuştum şimdi vişne çürüğüne döndü olay bebiş gidiyor ama en azından diyorum ki kendi gidiyor o değil dua ederkn bile hayırlısını istedim kendi gitsin die benn kıymıcam bebiş gidiyor
Zaten kızlar kendini haır hissetmeyen biri ve annelik şirkette doktor arkadaşlar sen yeni kadın olsun rahmin değişti eşin istemese belli süre yapmazdınız vücudun hazır değildir dedi ben bir kez ağladım Allah'ın gücüne gitti belkide nasıl bakıcam herşeyi eksik yapıyorm herşey beni yoruyor dedim
Bunları dedim ama evlenince hamile kalmışım ben normal bir evlillik bilmiyorm ki normal bir kadın olmadım ki hemen annelik hormonu salgıladı bünyem o yüZden duam hayırlı zaman da
Kuzum inşallah düşmüyordur ama kendini buna hazır hissetmiyor isen bence bir süre birbirinizle vakit geçirin sonra en hayırlı zamanda yine olacaktır. En azından rahatça kalabildiğini biliyorsun. Benimde böyle konuştuğuma bakma gerçi benimde ne kadar istediğimi biliyorsunuz ama hayırlısıysa olsun hayırlı olmayacak sonradan böyle tecrübeler acılar yaşatacaksa hiç olmasın. Boşuna demiyorlar herşeyin hayırlısı diye.
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Hakkınizda hayırlısı olsun canım en az 7-8 ay bebek falan düşünmeyin bence esin de artık saygılı davransin biraz ve korunsun bi daha hemen hamile kalırsan rahmin kendini toparlayamadan daha kötü olur hemde sen kendini iyi hissettiginde düşünun
İnşallah canım kısmet ben zaten biraz eve alışmalıyım evlendim evleneli uyuyorm biraz kadınlık naısl göreyim
Evet canım inşallah :)
Rosecum ne guzel anlatmıssın kendini telkin etmişsin.Çok guzel bunu yyapman.Herseyın hayırlısı.Gelse çok güzel olacaktı bebiş ama bbak okadar özene bezene evini döşedin biraz keeyfini çkart evliliğinde evininde.Lovelynın dediği gibi koolaylıkla hamıle kalabılıyorsun istediğin zaman yine kalacaksın.Birazcık zaman geçssin.Hem psikolojınde biraz örselendi.Kendini toplama sürecinde ol.Eşinde aynı şekilde.Üzülme canım benim.
Canimm hayirlisi buymuş dedigin gibi en azindan aldirmak zorunda kalmadin Allahım sana kolaylik versin. İyi yonunden bak evine esine vakit ayirirsin. Hayirli bir evlat en hayirli zamam da olur insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yatınca durdu çok ilginç bugün de eşim yok annem gelmişti yemek yapmış evi temizlemiş sağolsun
Eğer çok cogalirsa bi anda açılma falan doktora git Allah korusun çok kan kaybedersin falan canım
Canım çok ilginç ama kaybedeceğimi hissediyorm ağlamıyorm her zamanki gibiyim umutsuz değilim şükür sağlığım sıhatim yerinde diyorum buraya yazmak rahatlatıyor. Beni
Derine inmiyorum derin düşüncelere dalınca işin içinden çıkamıyorum