• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sabaha kadar sistem gelmesini mi beklicez biz
ne saçma bir şey

Kimse göremiyor sanırım ne yapıcaz yani yarın sabahı mı beklicez daha önceki dönemlerdeki arkadaşlar ne yaptı acaba ne zaman bakabildiler onlarda da mı böyle oldu??

Kimse göremiyor sanırım ne yapıcaz yani yarın sabahı mı beklicez daha önceki dönemlerdeki arkadaşlar ne yaptı acaba ne zaman bakabildiler onlarda da mı böyle oldu??

ben birinden duymuştum gece 3 te bakabilmişler ancak

Canım hatrlamıyorum ben saat kactı acmak için ugrastıgımızı hatırlıyorum ama ne kadar sürdü bilmiyorum

sevgilim uyu diyor evdeki herkes uyumuş yarın iş var napcam uyuyamam kiii terlyormda terlyormmm ama uyuyamammm bunu öğrenmeden yatmıcam acaip merak ediyorum kızlar nasıl öğrencez

Sabah 6da kalkıcam iş var ve hala öğrenemedim çıldırıcam. Sistem açılıyo ama onay kodunun olduğu fotoğraf gözükmüyo. Çıldırıcam resmen eziyet:47::47::47:

Sabah 6da kalkıcam iş var ve hala öğrenemedim çıldırıcam. Sistem açılıyo ama onay kodunun olduğu fotoğraf gözükmüyo. Çıldırıcam resmen eziyet:47::47::47:

canım sisteme giremedm sen nerede oturuyorsun ben deniyormm deniyorum olmuyor

bu arada bir yandanda forum donanım haberi okuyorum yazarlardan biri bunu demiş

doğrulama kodu görünmüyor ise, görünmediği halde oraya sağ tıklayıp bağlantı adresini kopyaladıktan sonra ayrı bir pencere açarak o adrese giderek kodları görebilirsiniz. ben de işe yaramıştı geçen yıl. 341. kısa dönem gittim ben de.

http://forum.donanimhaber.com/m_59358092/mpage_159/key_/tm.htm

Back