• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın. şafağı yazmasak da hepimiz biliyoruz nasılsa. acaba 345lerin gidişini mi saysak bilet onlar bizim için öyle bi deyim varmış ya.
offf geçmiyoorr günleeeeer diye özcan denize bağlayasım geliyo..

fatmacımm nasıldı akşamın başka pasta da yedin mi bakalımm :))

günaydın. şafağı yazmasak da hepimiz biliyoruz nasılsa. acaba 345lerin gidişini mi saysak bilet onlar bizim için öyle bi deyim varmış ya.
offf geçmiyoorr günleeeeer diye özcan denize bağlayasım geliyo..

fatmacımm nasıldı akşamın başka pasta da yedin mi bakalımm :))

evet bencede bilet onlar onları sayalım ama akif onlara bilet demicekmiş 341ler öyle demiş beyimin zoruna gitmiş :)
kaynanam bana ıspanaklı pasta yapmış diyet :)

Son düzenleme:
evet canım biraz çalıştığım program hata verdi onla uğraşıyoruz

aladım canım kolay gelsin seninle konuşurken hep oralarda koşturmalarım aklıma geliyo:)) koşar koşar öğle yemeğimi
orda mcdonalds da yerdim ama o zamanlar sürekli yürümekten kiloa almıyodum ne istersem yiyodum ahh ahh:9::9:

aladım canım kolay gelsin seninle konuşurken hep oralarda koşturmalarım aklıma geliyo:)) koşar koşar öğle yemeğimi
orda mcdonalds da yerdim ama o zamanlar sürekli yürümekten kiloa almıyodum ne istersem yiyodum ahh ahh:9::9:

saol canım yine beklerim gel buyur gideriz mc donaldsa

ayy kız valla heyecanlanmaya başladım :) uçağada ilk kez bincem ya korkmam dimi aslıcan :)

kıyamam ben bile heyecanlandım amaa :D
yok kuzu korkmazsın. pegasusla gidiyosan onlar daha iyi bu aralar. şöyle düşün arabayla normal bi yolda gidiyosun. arada taşlar çıkabiliyor onlar yağmur bulutları oluyo kara olanlar. hemen biraz yükselince geçiyor zaten. cuma güneşli gösteriyo gerçi onlar da çok olmucak. 40-45 dakikada izmirdesiin!:))
hemen buluşçak mısınız nereye gidiceksin inince onun da en hızlı yolunu anlatayım sana :D :D

kıyamam ben bile heyecanlandım amaa :D
yok kuzu korkmazsın. pegasusla gidiyosan onlar daha iyi bu aralar. şöyle düşün arabayla normal bi yolda gidiyosun. arada taşlar çıkabiliyor onlar yağmur bulutları oluyo kara olanlar. hemen biraz yükselince geçiyor zaten. cuma güneşli gösteriyo gerçi onlar da çok olmucak. 40-45 dakikada izmirdesiin!:))
hemen buluşçak mısınız nereye gidiceksin inince onun da en hızlı yolunu anlatayım sana :D :D

bucaya gidicem cuma günü akifle cumartesi görüşcez sonra bornovaya gidicem :)

Son düzenleme:
Back
X