selam canım ben özelden mesaj atamıyorum burdan yazayım iyiyim sınava hazırlanmaya calısıyorum pek yazacak vaktim olmuyor. Sen nasılsın?
bende iyiyim canım çok şükür allah kolaylık versin sınavında da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım ben özelden mesaj atamıyorum burdan yazayım iyiyim sınava hazırlanmaya calısıyorum pek yazacak vaktim olmuyor. Sen nasılsın?
günaydın. şafağı yazmasak da hepimiz biliyoruz nasılsa. acaba 345lerin gidişini mi saysak bilet onlar bizim için öyle bi deyim varmış ya.
offf geçmiyoorr günleeeeer diye özcan denize bağlayasım geliyo..
fatmacımm nasıldı akşamın başka pasta da yedin mi bakalımm :))
günaydınnnnnnnnnnn
öpüyorum sizi cinconlarım çok yoğunum çok
evet bencede bilet onlar onları sayalım ama akif onlara bilet demicekmiş 341ler öyle demiş beyimin zoruna gitmiş :)
kaynanam bana ıspanaklı pasta yapmış diyet :)
ne güzel:)) kaynanan düşünüyo seni maşallah kuzum
maşallah valla eltimde oda hediye alıp gelmişlerr
ne hoş sagolsunlar kuzum tekrar tekrar iyi ki varsın canımcımm
teşekkür ederim canımcım sen nasılsın napıyosun :)
uğraşıyorum işlerle çok işim var ama çalışmak istemiyo canım biraz iş yapıyorum biraz buraya bakıyorum
sen napıyosun yoğun musun
evet canım biraz çalıştığım program hata verdi onla uğraşıyoruz
aladım canım kolay gelsin seninle konuşurken hep oralarda koşturmalarım aklıma geliyo:)) koşar koşar öğle yemeğimi
orda mcdonalds da yerdim ama o zamanlar sürekli yürümekten kiloa almıyodum ne istersem yiyodum ahh ahh![]()
saol canım yine beklerim gel buyur gideriz mc donaldsa
gelmek isterim tabi ama daha sağlıklı beslenebileceğimiz bir yere gideriz:)) olur mu
valla bana uyar ben diyetteyim zati![]()
valla bana uyar ben diyetteyim zati![]()
oh ne güzel kayın validen iyi biri belli! benim gibi değil ahahahahha :)))
kızımm 2 gün kaldı vuslataa çok heyecanlıı
ayy kız valla heyecanlanmaya başladım :) uçağada ilk kez bincem ya korkmam dimi aslıcan :)
kıyamam ben bile heyecanlandım amaa
yok kuzu korkmazsın. pegasusla gidiyosan onlar daha iyi bu aralar. şöyle düşün arabayla normal bi yolda gidiyosun. arada taşlar çıkabiliyor onlar yağmur bulutları oluyo kara olanlar. hemen biraz yükselince geçiyor zaten. cuma güneşli gösteriyo gerçi onlar da çok olmucak. 40-45 dakikada izmirdesiin!:))
hemen buluşçak mısınız nereye gidiceksin inince onun da en hızlı yolunu anlatayım sana![]()
![]()