• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ohhhh ne güzel keşke benimkide arasa şimdi nasıl mutlu olurum nasıl
benimki dün akşam diyorki çavuş olacakmış usta birliğinde
mahmut tuncerin şarkısını dinle tamam mı diyo
ne mahmut tunceri be dedim
benim yarim cendermede çavuştur çavuştur varya onu diyo delüüü ya

akif gitmeden herkes çok söledi bana o şarkıyı çok komik

aile kartı biz aldık zeynepçim.
aslında çok mantıklı bişey. para direk ev telefonuna yazılıyo orda kart aramaya gerek yok diye düşündük. ama gitmeden önce denedik. kartı taktıktan bir süre sonra pin kodunu soruyor. ama sanırım merkeze bağlanması ve cevap vermesi kaç kontörü var yazısı çıkana kadar abartmıyım ama 2-3 dakika geçiyor.
bu ustalıkta sakin biyerde olup rahat bekleyen için çok pratik olabilir. acemilikte hiç kullanamadık. birkaç kere geri arandığında çalan telefon bulduk onla rahat konuştuk o kadar.

Canım bişeyi anlamadım ev telefonuna yazılıyo ama kontör kısıtlaması mı var ? Birde ben ev telefonumuza almak istiyorum ama hat annemin üstüne nasıl yapabilirim?

Bende üzüldüm canım ama dediğin gibi hayırlısı vardır bunda da bişey haftaya da dağıtım yüzünden çarşı izni yok artık ilk çarşısına 15 ocakta birlikte çıkıcaz inşallah :)

sen götürürsün burger kinge daha kıymetli olursun tatlım :52:

bizimkilerde çıkacak ama daha ses yok bakalım ne zaman çıkacaklar

normalde acemilikte yokmuş yılbaşı olduğu için yarın çarşı iznine izin vermişler canım ama o 5 kişi yüzünden iptal olmuş işte :(

askeriyede mantık aranmaz diyorlarya bir kere daha farkına varmış olduk
5 kişinin yüzünden bütün askerler yandı ne saçma ya

yemeğimi yedim geldim

zeynepcim ben sana uğrucam bu perde tül mevzusu askerime de söyledim tamam sen görüş halledersin dedi :)

sizi anlatıyorum ben askerime kızlar kızlar diyip duruyorum :)

Ne zaman istersen gel tatlım biz kızlara kalıyo hep bu işler zaten :)
Bende askerime söyledim sizleri.. hele bir askerden geldiğinde değiş bu sözleri unut yok ailem fln de kaç kızın eli yakanda olucak tahmin bile edemezsin dedim :D

ohhhh ne güzel keşke benimkide arasa şimdi nasıl mutlu olurum nasıl
benimki dün akşam diyorki çavuş olacakmış usta birliğinde
mahmut tuncerin şarkısını dinle tamam mı diyo
ne mahmut tunceri be dedim
benim yarim cendermede çavuştur çavuştur varya onu diyo delüüü ya

:))) çok güldüm yaa iyi fikir ama benm askerimde çavuş oldu bende dinleyeyim bari hiçte sevmem kendisini ama:)))

Bende askerime söyledim sizleri.. hele bir askerden geldiğinde değiş bu sözleri unut yok ailem fln de kaç kızın eli yakanda olucak tahmin bile edemezsin dedim :D

tabi hepimiz beddua etsek iki yakası bir araya gelmez:)) allah korusun inşallah böyle şeylere gerek kalmaz canım bnmmm

ii demişsin oh yakalar bakarız icabına :)

askerime kalsa ben herşeyi hazırlayım o sadece düğüne gelsin :)

Back
X