Senin gibi cesur olamadım ben 7 senedir tanışıyoruz evlenmek istedi o ama ben kabul edemedim askerliğini yapmadan olmaz diye. Ona birşey olma ihtimalini o zaman da aklıma getirmedim ama en azından annemin babamın evinde zamanın daha kolay geçeceğini düşündüm. Ona söylemedim ama pişmanım en azından onunla geçirdiğim birkaç senem olurdu.
Evliyken de çok zor eminim fazlası var onun eşyalarının kokusunun olduğu evde durmak dayanılmazdır Allah sabır versin ama böyle de çok zor inan. Yaşanacak çok şey var çabuk gelsinlerrrr
iyiki evlenmedin canım iyiki
belki dediğin gibi nişanlılık döneminde bizim kadar çok görüşemiyorsunuz birlikte uyumuyrsunuz ama evli olduğun zaman tek eşine değil kaynanana kayınpederine karşıda sorumlu oluyorsun
şimdi eşim gidecek bir ay annem kalıcak yanımda annem gidince diyecekleri belli tek kalamazsın bize gel
kayınvaliden isterse melek gibi olsun yinede rahat edemezsin o yüzden nişanlıyken beklemek daha kolay bence
hem hiç üzülme Allahın izniyle sağ salim gidip gelecekler inşallah
sizde bir daha ayrılmamak üzere kavuşacaksınız
bu gece 00:00 dan sonra açıklanacak
tatlım bizimkiler açıklanacağı zaman ben 23:45 te öğrenmiştim başında bekliyordum bilgisayarın ve erken açıkladılar...zaten sonra kilitlendi site askerim saat 1buçukta görebilmişti...siz de 23:30da oturun başına sürekli yenileyerek sayfayı bekleyin bence....
dilerim herkes için en hayırlısı olur....
Bu gece belli oluyomuş askerlerinizin gideceği yer kızlar inşallah haklarında hayırlı yerler olur. Ahh ahh çok iyi biliriz o heyecanı. Bizim kızların da dediği gibi yarım saat önceden b.sayar başında olun ve sürekli sayfayı yenileyin ben 12ye 10 kala falan öğrenmiştim ve ilk öğrenen ben olmuştum ondan sonra 2-3 saat kadar kilitlenmişti site hiç açamamıştık bi daha. o yüzden erken bakmaya çalışınÖğrenince hemen yazın burda da merak ederiz :)
ahhhh canım ahhhhh bilmezmiyiz şimdi onların yaşadıkları duygularıııı hepsi yakın yerler, iyi yerler olması için dua ediyorlar... Allah hepsinin gönlüne göre versin....
ben de sizdenim kızlar benimde hayatım 343. dönem olacak geceyi bekliyoruz heyecanla.
Sağol canım amin hepimiz için.Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
bende aranıza katılıyorum kızlar eşim bu ay askere gidecek merakla 00:00 ı bekliyorum inşallah bütün askerlerimiz sağ sağlim evlerine dönerler
Kizlar 1de aciklanicak diyo :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?