343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyiki evlenmedin canım iyiki
belki dediğin gibi nişanlılık döneminde bizim kadar çok görüşemiyorsunuz birlikte uyumuyrsunuz ama evli olduğun zaman tek eşine değil kaynanana kayınpederine karşıda sorumlu oluyorsun
şimdi eşim gidecek bir ay annem kalıcak yanımda annem gidince diyecekleri belli tek kalamazsın bize gel
kayınvaliden isterse melek gibi olsun yinede rahat edemezsin o yüzden nişanlıyken beklemek daha kolay bence
hem hiç üzülme Allahın izniyle sağ salim gidip gelecekler inşallah
sizde bir daha ayrılmamak üzere kavuşacaksınız

İnşallah canım Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın böyle elinle yollamak çok zor 2012 zor başlayacak kış nasıl bitecek bilmiyorum ama yaza çok umutluyum hepimiz için. İlk sınavımız bu gece hayırlısı :2:

Zaten eşinin hasreti üzecek birde k.valide yüzünden üzme kendini 4 ay boyunca k.validen de kalmana gerek yok bence çizgiyi çekebilirsin. Başta kabul edersen hep kal derler.. Bence en baştan gitme sen. Evimde kalmak istiyorum diyebilirsin bence. İnsan ne kadar akraba olsa da kendi annesi gibi olmuyor sonuçta anlayabiliyorum.

bu gece 00:00 dan sonra açıklanacak

tatlım bizimkiler açıklanacağı zaman ben 23:45 te öğrenmiştim başında bekliyordum bilgisayarın ve erken açıkladılar...zaten sonra kilitlendi site askerim saat 1buçukta görebilmişti...siz de 23:30da oturun başına sürekli yenileyerek sayfayı bekleyin bence....
dilerim herkes için en hayırlısı olur....

Kesinlikle bir saat önceden internette olun... Sürekli f5 yapın.. Saat 00:00 da açıklancak diye açıklama yapıyorlar ama yalann... Bende 23:45'te öğrenmiştim... Zaten sonra site kitlendi....

Son düzenleme:
Bu gece belli oluyomuş askerlerinizin gideceği yer kızlar inşallah haklarında hayırlı yerler olur. Ahh ahh çok iyi biliriz o heyecanı. Bizim kızların da dediği gibi yarım saat önceden b.sayar başında olun ve sürekli sayfayı yenileyin ben 12ye 10 kala falan öğrenmiştim ve ilk öğrenen ben olmuştum ondan sonra 2-3 saat kadar kilitlenmişti site hiç açamamıştık bi daha. o yüzden erken bakmaya çalışın Öğrenince hemen yazın burda da merak ederiz :)

ahhhh canım ahhhhh bilmezmiyiz şimdi onların yaşadıkları duygularıııı hepsi yakın yerler, iyi yerler olması için dua ediyorlar... Allah hepsinin gönlüne göre versin....

ahhhh canım ahhhhh bilmezmiyiz şimdi onların yaşadıkları duygularıııı hepsi yakın yerler, iyi yerler olması için dua ediyorlar... Allah hepsinin gönlüne göre versin....

Evet canım yaa inşallah.. Çok ayrı heyecanlar bunlar, hayırlısı herkesin hakkında..

Selammmmmm...

Kardeşim gidecek benimde bu geceyyi beklioruz artık sayfa aktif olsun diye. Herkese hayırlı yerler düşer inş.

bende aranıza katılıyorum kızlar eşim bu ay askere gidecek merakla 00:00 ı bekliyorum inşallah bütün askerlerimiz sağ sağlim evlerine dönerler

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım amin hepimiz için.

bende aranıza katılıyorum kızlar eşim bu ay askere gidecek merakla 00:00 ı bekliyorum inşallah bütün askerlerimiz sağ sağlim evlerine dönerler

Bir öss sonuçlarına bakarken bu kadar heyecanlanmıştım bir de şimdi bu umarım hepimiz için hayırlı olur.

Son düzenleme:
12'ye 10 kala falan açıklanmıştı bizimkisi, ama o kalabalıktan ben ancak 00.15 civarı öğrenmiştim =) Allah hepinize hayırlı yerler nasip etsin

hayırlısı kızlar hayırlısı ne ise o olsun inşallah bakınca burada yazmayı unutmayın

Kızlar bakmaya başlayın artık 10-15 dkya açılır sayfa.Herkes için hayırlısı.. Öğrenince yazın hemen buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…