343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

[ı] hahaha :60: Makbule geçer valla bu zamanda evlenmek zor konyadayım bn sen? Bide ismin ne zenzemcim[/ı]

günaydınnnnn

tatlım benim ismim tuğba aslen nevşehirliyim ama evlendikten sonra istanbulda yaşamaya başladım
konya yı çok severim ben bize yakın şimdi dayımın tayini meram tıp fakültesine çıktı artık sık sık geliriz konya ya

Selam kızlar,
öncelikle hayırlı teskereler diliyorum tüm askerlerimize.
Sağsalim yapıp gelsinler inşallah:nazar:
Kardeşim gidiyor 12 Aralık ta teslim olacak.
Ne zaman açıklanacak nereye gideceği bilginiz var?
Bu gece mi? yarın gecemi?
Bilgilendirirseniz sevirinim beni.:72:

günaydınnnnn

tatlım benim ismim tuğba aslen nevşehirliyim ama evlendikten sonra istanbulda yaşamaya başladım
konya yı çok severim ben bize yakın şimdi dayımın tayini meram tıp fakültesine çıktı artık sık sık geliriz konya ya

herzaman beklerim tuğbacım eskiden ablamda nevsehirdeydi 10 yıl falan orda kaldılar şimdi konyada

bu belirsizlik öldürüyo ya
biran önce açıklasalar sinir oluyorum
seninki nerde asker cnm
kırklareli-babaeski canım sürgün yeriymiş ora resmen teyze oğlusuda orda yaptı oda öyle söylüo üzülme inşa iyi biyere cıkar hayırlısı

Benim de nişanlım 12sinde gidiyor :( of inşallah hayırlı yerlere düşer sevdiklerimiz. nasıl olacak nasıl geçecek zaman.. offf

Allah sabrını veriyor canım. inşallah iyi bir yere gider. bende 341.dönem yareniyim.

Akşamı nasıl edeceğim bilemiyorum. Neyi düşüneceğimi şaşırdım. Önce nereye çıkacağını orada nasıl olacağını hiçbirsey olmadan sapasağlam gelmesini sonra da diğer planlarımızı düşünüyorum. Kısa dönem çıkarsa yaza düğünümüz olacak ama uzun dönem çıkarsa bütün hayallerimiz, planlarımız biticek.

Çok zormuş... Bi gitse gittiği yerde iyi olduğunu öğrensem nasıl rahatlayacağım..

Allah seni de sevdiğine kavustursun canım az kalmış galiba senin. Darısı inşallah bizim başımıza ben şimdiden başladım saymaya.

Akşamı nasıl edeceğim bilemiyorum. Neyi düşüneceğimi şaşırdım. Önce nereye çıkacağını orada nasıl olacağını hiçbirsey olmadan sapasağlam gelmesini sonra da diğer planlarımızı düşünüyorum. Kısa dönem çıkarsa yaza düğünümüz olacak ama uzun dönem çıkarsa bütün hayallerimiz, planlarımız biticek.

Çok zormuş... Bi gitse gittiği yerde iyi olduğunu öğrensem nasıl rahatlayacağım..

Allah seni de sevdiğine kavustursun canım az kalmış galiba senin. Darısı inşallah bizim başımıza ben şimdiden başladım saymaya.

bende senin gibiyim keşke biran önce gitse şu belirsizlikten kurtulsam ondan sonrada şafak saymaya başlasam
şuanki durumum daha kötü gözlerine bakamıyorum onun olmadığı her yerde ağlıyorum çok zormuş çok

bende senin gibiyim keşke biran önce gitse şu belirsizlikten kurtulsam ondan sonrada şafak saymaya başlasam
şuanki durumum daha kötü gözlerine bakamıyorum onun olmadığı her yerde ağlıyorum çok zormuş çok

Ben ağlayamıyorum da boğazımda düğümleniyor. Rahatlayamıyorum. Nereye koysalar orda kalıyorum kıpırdayamıyorum bile şok halindeyim. Ne çabuk geldi gideceği gün. Halbuki daha çok vardı :((

Bir de ona moral vermeye çalışıyorum bu halimle. Kıyamıyorum o da çok kötü.. Ne söylediğini ne yaptığını bilmiyor. sesimi çıkaramıyorum. Dayanamadım dün gittim alışveriş yaptım ona ihtiyaçlarını aldım. İnternetten orda ne yapar ne yer ne içer araştırmaktan perişan oldum.

Gece bi olsun bize güzel haber versin nolur:43:

Ben ağlayamıyorum da boğazımda düğümleniyor. Rahatlayamıyorum. Nereye koysalar orda kalıyorum kıpırdayamıyorum bile şok halindeyim. Ne çabuk geldi gideceği gün. Halbuki daha çok vardı :((

Bir de ona moral vermeye çalışıyorum bu halimle. Kıyamıyorum o da çok kötü.. Ne söylediğini ne yaptığını bilmiyor. sesimi çıkaramıyorum. Dayanamadım dün gittim alışveriş yaptım ona ihtiyaçlarını aldım. İnternetten orda ne yapar ne yer ne içer araştırmaktan perişan oldum.

Gece bi olsun bize güzel haber versin nolur:43:

offffffff ağlattın beni ya bende aynıyım ona moral vermeye çalışıyorum belli etmiyo ama oda çok sıkılıyo kafaya takıyo bana teselli veriyo kuzum kurban olurum ona kıyamam
sen yine nişanlısın ben evliyim benim için daha zor
akşam olsun ve rabbim bize güzel haberler duymayı nasip etsin

offffffff ağlattın beni ya bende aynıyım ona moral vermeye çalışıyorum belli etmiyo ama oda çok sıkılıyo kafaya takıyo bana teselli veriyo kuzum kurban olurum ona kıyamam
sen yine nişanlısın ben evliyim benim için daha zor
akşam olsun ve rabbim bize güzel haberler duymayı nasip etsin

Senin gibi cesur olamadım ben 7 senedir tanışıyoruz evlenmek istedi o ama ben kabul edemedim askerliğini yapmadan olmaz diye. Ona birşey olma ihtimalini o zaman da aklıma getirmedim ama en azından annemin babamın evinde zamanın daha kolay geçeceğini düşündüm. Ona söylemedim ama pişmanım en azından onunla geçirdiğim birkaç senem olurdu.

Evliyken de çok zor eminim fazlası var onun eşyalarının kokusunun olduğu evde durmak dayanılmazdır Allah sabır versin ama böyle de çok zor inan. Yaşanacak çok şey var çabuk gelsinlerrrr:43:

Back