canım yemeğe gidiyorum yazmıştım ama gönderememişim:))
ne güzel resmi var mı evinin heryeri kuzu hee:))
En ucuz Desenli Koko Paspas Kuzu fiyatı Koctas
koçtasın sitesinde göremedim burda var ama çok küçük gözüküyor :) çok sevimliydi dayanamadım aldım napıyım
:)) resmi büyütemedim ama çok tatlı görünüyo:)
teşekkür ederim bencede çok tatlı tutamıyorum kendimi alıyorum :)
senin ev nasıl olacak çok merak ediyorum valla:)) al canım içinde kalmasın
valla çok fazla ürün bulamıyorum kuzulu ama bulduklarımı aldım gelirsiniz inş evimi görmeye çaya çorbaya :)
geliriz tabi canımcım inşallah o günler gelsin hele:))
kızlar yok bugün aslı ne yaptı acaba tuğba da gelmedi bugün
mesaj attım aslıya çok yoğunmuş pek bi değişiklik olmamış durumla ilgili kerem geldiğinde herşeyin düzeleceğine inanıyormuş. gelince aslı anlatır zaten bize
tamam kuzum inşallah hayırlısı olur ikisininde hakkında
yine şehit haberi çok kötü ya
yine şehit haberi çok kötü ya
Haberi sizden aldım forum takipte gözüme ilişince hemen tıkladım. Şu anda tv veya internetten bakmıyorum. Kaç kişi veya nerede? acaba diyorum bir yandan kendi kendime ama öğrensem ne olucak, giden gençliğiyle gitti sonuçta ve şu anda yine bir ananın, bir babanın, bir kardeşin, bir eşin, bir yavrunun veya bir sevgilinin veya bir nişanlının belki de yüreğine öyle bir ateş düştü ki söndürebilene aşkolsun. Rabbim geride kalanlara sabır versin. Tüm şehitlerimize de Allah rahmet eylesin. Tek teselli onların mertebelerin en yükseğine erişmiş olmalarından alınabilir zaten. Başka türlü dayanmabilmek ne mümkün.
evet canım yaa şimdi gördüm ben çok kötü oluyorum bu haberlere bu ne yaa yeter artık
bingölmüş canlar çok üzüldüm zaten hassastım ama şimdi çok daha hassasız bu konuda allah sabır versin
çok zor yaa allah geride kalanlara bizlere sabır versin bunu yapanların yanına kalmaz elbette allah bütün askerlerimizi korusun
canlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?