yok be delimisin ne alınıcam manyak
ne bilyiim lan ben yeni gelinim ya sürekli alındın mı diye sorup duruyom
hahahahahahah muayyen günündemisin kuzummmmm
bu arada gitmişsin provaya ayyy resim bekliyorum ikinicisinde mutlaka çok merak etmeye başladım
danteli seçtinizmi yakasına nasıl karar verdiniz
bide bu topik çok hoşuma gidiyo
fikir olur senin içinde baksana
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim-f799/
evet tamda o günümdeyim :)
evet gittim mutlaka götürcem sana mail attım yakası öyle olacak dantelide incili filan güzel bişi :)
ben senin modelin yakasını daha çok beğenmiştim ama yazın biraz sıkabilir seni
inşallah çok güzel olur canım benim
günaydınnnnnnnnnnnnnn yeni bir haftaya başladık hemencecik geçsin gitsin bu hafta içinde 30 lu sayıları da bitiriyoruz
bir aydan da düşüyoruz hadi hayırlısı:))
günaydın ben geldim bu hafta su gibi geçsin gitsin haftaya pazartesi tatil :)
hoşgeldin canımcımmmm inşallah bana da tatildir yaaaaa:)))
hoşbuldum canımcım resmi tatil herkese tatildir :)
burası çalışırsa bende gelirim canım o zaman mesaili çalıştırıyolar:) özel şirkette çalışmanın zararları
ama eski çalıştığım yer çalıştırıyodu mesai de vermiyodu yine burası iyi:))
günaydın kızlar. Bende iyi haberler yok.
Telefonda artık ruh gibi konuşuyoruz. Sadece nerdesin diye hesap sormak için arıyo. Benim de içimden gelmiyo zaten size söylemiştim farklı davranıcam diye.
Cumartesi gene çarşıya çıktı. Görüp hakkında ne hissediyorum onu düşünmek istedim. Kamerası çalışmadı zaten 10 15 dakikada da çıktı. Artık hiçbişey için çabalamıyo. Kopma noktasına geldik.
günaydın canlar
çok yoğunum birazdan uğrayacağım
şafağım 36 kars
günaydın kızlar. bende iyi haberler yok.
telefonda artık ruh gibi konuşuyoruz. sadece nerdesin diye hesap sormak için arıyo. benim de içimden gelmiyo zaten size söylemiştim farklı davranıcam diye.
cumartesi gene çarşıya çıktı. görüp hakkında ne hissediyorum onu düşünmek istedim. kamerası çalışmadı zaten 10 15 dakikada da çıktı. artık hiçbişey için çabalamıyo. kopma noktasına geldik.
hemen gel tamam mıııı:))
aslıcım ya öyle şeyler düşünme lütfen tamamen uzak olmanıozdan kaynaklı iletişimde çok fazla olmadığı için bu sıkıntılar doğdu
ne olur üzme kendini tamam mı düşünme kötü şeyler
cumartesi günü o kadar ıslandımki kızlar çantamın içindeki cüzdanımın içindeki paralar bile ıslanmış yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?