343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba kızlar ben 345.dönem asker sevgilisiyim, sevgilimin acemi birliği ankara etimesguta düştü usta birliğide konyaya hava savunma çıktı askeri oralarda olan var mı? hayırlı şafaklar :)

merhaba kızlar ben 345.dönem asker sevgilisiyim, sevgilimin acemi birliği ankara etimesguta düştü usta birliğide konyaya hava savunma çıktı askeri oralarda olan var mı? hayırlı şafaklar :)

canım etimesgutta olan kızlar vardı ama onlar acemilikten sonra dağıldılar ordan burayı okurlarsa sana cevap yazarlar ama konyayı hiç duymadım bizimkilerin arasında

canım etimesgutta olan kızlar vardı ama onlar acemilikten sonra dağıldılar ordan burayı okurlarsa sana cevap yazarlar ama konyayı hiç duymadım bizimkilerin arasında

sevgilim biraz araştırmış küçük ve rahatmış öyle demişler ona ama ben kızlara sorayım dedim canımm çok sağol :) senin askerin nerede şafak kaç :)

ayy ne zaman 345 e geldiii?
ben 341. dönem asker yareniydim.
zaman böyle dışarıdan bakınca çok hızlı geçiyor.
ama beklerken öyle değil tabiki. özellikle son günlerde...
Allah kavuştursunnn herkesi.

dün recebe dedim ne zaman girsem ağlayarak çıkıyorum diye
bi sürü azar işittim ağlamak için kendime yer arıyormuşum,
onlar teslim oluyor diye sevinmem gerekirken yine ağlayacak bişi buluyomuşum
anlamıyo beni ben geride bıraktıklarına ağlıyorum kendim aklıma geliyo dayanamıyorum o günler aklıma geliyo hemen

akşam akifte beni bi sürü azarladı 35 günümüz kalmış ben hala duygusallaşıyomuşum gerek yokmuş sevinmem lazımmış bende azıcık ağladım dün gece

akşam akifte beni bi sürü azarladı 35 günümüz kalmış ben hala duygusallaşıyomuşum gerek yokmuş sevinmem lazımmış bende azıcık ağladım dün gece

bende akşam tutamadım kendimi
aynen akif gibi dedi recepte şurda 40 gün kaldı sevinmen gerekirken ağlıyorsun dedi
şu eve geliyorum duvarlar üstüme üstüme geliyo konuşucak kimse yok
tek başıma yemek yiyorum tek başıma oturuyorum
kafayı yemek üzereyim dedim birazda bana hak ver dedim
bişi diyemedi gelicem ne olur üzülme artık diyebildi
ama ben son günlerde hiç iyi değilim çok çok özledim ev bomboş yaaa bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…