• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ehuue erkek olursa kıvırcık olmasın ya pek sevmiyom ben sıvırcık saçlı erkek
ama kıza çok yakışır oyyy bi tane daha fatma düşünemedim şimdi.

akifle hep geyik yapardık bi oğlumuz oluyo küçük beden ama kafa aynı akif sakallı filan koca kafalar gibi bazende şey diyoduk oğlumuz oluyo akife benziyo ama saçlar kıvırcık :)

kerem komutanının çocuğunun ödevini yapmaya çıktı az gördüm şimdi okula gidiyoom
yarın sınavım var iyi dileklerinizi eksik etmeyin nolurr

ben geldim çok yoğunum kızlar ya özledim burda sohbet etmeyi
recep aradı almış kargoyu çok teşekkür etti kuzumm benim ne güzel doldurmuşsun çok iyi yapmışsın dedi
kokunuda koyabilseyin keşke içine dedi
offf offf içim eridi yaaaaa

recep aradı almış kargoyu çok teşekkür etti kuzumm benim ne güzel doldurmuşsun çok iyi yapmışsın dedi

bizde seni özledik kuzu yaa bizden bişey aldıklarında çok mutlu oluyolar gelsinler artık yeterrr

seninki bize kötü örnek oluyo çok romantik akifin kafasını kırıcam yaa :)
bbu arada bizde seni özledik gel artık :)

Son düzenleme:
seninki bize kötü örnek oluyo çok romantik akifin kafasını kırıcam yaa :)
bbu arada bizde seni özledik gel artık :)

hahahahaha kız benimki h,ç böle değildir bazen tutuyo böle diyeceği
hepte yanımda başkası varken denk geliyo biliyonmu böle bişi demesi
hiç güzel konuşamıyorum sinir oluyorum evde aradığında böle romantik konuşmaz yaneeee

hahahahaha kız benimki h,ç böle değildir bazen tutuyo böle diyeceği
hepte yanımda başkası varken denk geliyo biliyonmu böle bişi demesi
hiç güzel konuşamıyorum sinir oluyorum evde aradığında böle romantik konuşmaz yaneeee

ay evet ya akifte şımaracağı zaman ya kayınvalidemde oluyom yada izmitte filan :)
ama dün şımarıktı :) yine bebek hayali kurduk :)

kızlar eski ofis arkadaşımın yani kankalarımdan birinin bebeği oldu sabah :)

Son düzenleme:
ay evet ya akifte şımaracağı zaman ya kayınvalidemde oluyom yada izmitte filan :)
ama dün şımarıktı :) yine bebek hayali kurduk :)

kızlar eski ofis arkadaşımın yani kankalarımdan birinin bebeği oldu sabah :)

allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah
ahhhh bizde hep bebek hayali kuruyoruz

Gecmiyor zaman...
Oysa yanimdaysan nasil da doluyor bosluklari anlamsizliklarimin...
Yetiremiyoruz...Saniyeler,daki​ kalar,saatler ve gunler...
Nasil da akiyor.
Ama yoksun diye durdu simdi zaman.
Simdi sen girsen odaya...Sana sarilsam,sarilsam,sarilsam.Ve o anda dursa ya dunya...Neden sen yokken duruyor ya?
Yalniz kiyilarimda sessizce bekleyis gemilerimi yuzduruyorum...Az kaldi diyorum.Sabret diyorum icimdeki bekleyen asiga...Aci cekme o da seninle yoklugunda bile...
Ozlemek...
Ilk defa bu kadar sevdim ozlemeyi,ve ilk defa bu kadar nefret ettim ozlemekten.Yollara hic bu kadar sovmemisti yuregim,canim acimamisti kimsenin yoklugunda bu derece.Ve bekletemedi zaman bile beni boyle...Uzakliklar gercekten sevenleri ayiramiyormus ogrendik birlikte ama gozlerim her yerde seni ariyor.
Delirmeye bu derece yaklasmamistim ben "Deliyim ben" diye gezdigim hicbir animda.
Gurur!
Gurur da neyin nesi?Hayatimda en yakinimdakiler icin bile vazgecmemistim ben gururumdan.Simdi askima dair icinde gurur gecen tek duygum askimla gurur duymamdir herhalde...
Guven
Ne zaman ki cikageldin bana soru isaretlerimi gomdum ben.Endiselerim sana yonelik degildi.Guvensizlikler yuzdurdugum bireysel alanlarimin suyu cekildi.Simdi bir tek sana guveniyorum derinliklerde.Oysa tek kisiye guvenmek de hatadir belki de...Guvenim sana dair sadece...Benim guvenim sensin.Benim guvenim bu ask...Yasamak icin sebebimsin...
Hayat
Iste o sensin!Hayatimsin...
VE SEVMEK!!!
Oyle bir seylerin hosuna gitmesi degil bu.Sevmek nankorce olmaz oyle herkesin sandigi gibi...Gercek sevgi kosulsuz sevdiginde cikageliyor...Neden sevdigini bilmeden seviyorsun...
Ben seni bir seylere ragmen degil ben seni ragmensiz seviyorum. ...Ruhumsun cunku...Seninle sicak ve canliyim.Sensiz bir morga yakisiyor bu beden ve ucmaya varacak gibi her an bu ruh...
Ozluyorum...
Uyumak uzak kaliyor artik bana...Hem hicbir sey yapmiyor hem cok sey yapiyorum...Aldigim her nefesle seni yasiyorum ve seni ozluyorum...
Nasil oldu da anlamim oldun benim?
Ask anlamlandirmak midir anlamsizliklari?
Hadi gel artik...
Sarilayim sana
Opeyim
Gozlerinin en derininde kaybolup
Tebessumunle kendime doneyim...
Gel artik
Cunku bitmez bu ozlem
Ben seni,seninleyken de ozluyorum
Gel,
Seni seviyorum...
SENI SEVIYORUM!...

Back