343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Akif lere faydası olmayacak mı yani kuzu
ayy ne güzel yaa günler geçti ve biz 345 ler nereye gelecek diye konuşuyoruz allah onlarında yardımcısı olsun
şafağımız 36 oldu çok şükür

Akif lere faydası olmayacak mı yani kuzu
ayy ne güzel yaa günler geçti ve biz 345 ler nereye gelecek diye konuşuyoruz allah onlarında yardımcısı olsun
şafağımız 36 oldu çok şükür

eğer 345ler usta birliği için gelirlerse son hafta nöbetten düşüyo akifler acemilikte gelselerdi akifler hava atcaktı onlara askerlik şöyle böyle diye :)

günaydın kızlar. habere çok üzüldüm ben iyi ki izlememişim.
haberleri izleyip şehit haberi görüyosam o gece sabaha kadar kan ter içinde uyanıyom rüyalarımda hep keremi kurtaramıyom gibi görüyom uzaktan izliyom allahım çok kötü.

yalnız kaldığım için zaten gittiğinden beri çok çok çok yorgun değilsem her gece en az 1 kere uyanıyorum. bazen kan ter içinde kalmışım bazen de ses geldi mi diye. dönseler de huzurum yerine gelse artık yaşlandım

aynen kuzucum ya gelseler artık rahat edicez yüreğimiz pırpır benim şimdiki yeni takıntım akif uçağa binecek ya ilk ya çok kötü olursa ya panik atak olursa filan felan

aynen kuzucum ya gelseler artık rahat edicez yüreğimiz pırpır benim şimdiki yeni takıntım akif uçağa binecek ya ilk ya çok kötü olursa ya panik atak olursa filan felan

fatmacım sen de bindin panik olcak hiç bişey var mıydı öylee yapma kendini. sen gelmesine yakın süpriz yap onu planlaa bişey olmaz uçakta :))

önce sorardı tokatlı olan var mı sonra söyle yapcanız böyle yapcanız filan falan :)

:)) bize de yapmadılar mı:)) bir pazar fatih le trendeyiz hani bunlara askeri şubeden kağıt verdilerdi ya sınavdan önce onu aldım elinden okuyodum trende baya kalabalıktı üç genç çocuk vardı başımızda kağıdı görünce sohbete başladılar bizle meğer onlar 341 miş neler anlattılar bize korksak mı eğlensek mi bilemedik başta dediler ki fatih e küfür etmiyosan edersin su an saçma gelen şeyler o zaman mantıklı gelir banyoya bile 20 kişi gidersin yemeğe 20 kişi gidersin bana dayanamazsın izne gel diye baskı yaparsın dediler o zaman abarttıklarını düşünmüştüm ama şimdi hiçte öyle değilmiş diyorum :)))

:)) fatih te malatya ya giderken ilk kez bindi uçağa bişey olmadı kuzu akif e de bişey olmaz allahın izniyle

yarın izmire bana konuk oluyosunuz kızlaar istediğiniz nedir :))
izmir köfte, lokma, izmir üzümü, izmir zeytinyağı, zeytini, güzel kızı, kordonu ne istersiniz

ya akifte işte öyle anlatmak istiyodu :) neyse artık anlatamıcak

ay inş bişi olmaz biraz yüksekten korkuyor bakalım ne olacak

bugünün şarkısı SEZEN AKSU HASRET - YouTube

fatmacım içim sözlerini koyuyorum:

Ter döküyor dört duvar ter bense beklerim bir gün mutlaka
Ters dönecek anahtarlar bir gün elbet çıkacaksın ışığa
Sen aydınlığa ben sana hasret
Gel eritir demirleri bendeki ateş

Bir gün açılır açılmaz sandığın kapılar vurunca güneş
Bir karanlık daha erişti güne saat neredeyse beş

Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim
El ele olduğumuz o gün gülmek bizim
Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim
Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim

Süsledim gelin misali gençliğimi sandığıma kaldırdım
Sensiz geçen yılları sildirdim sana yeni zaman aldırdım

izmir akifiyle ünlü değil bacım üzgünüm :))))
kerem her akşam kumru yiyo bi süre kumru lafı bile duymak istemicek bence hehuehuehuehu

şu an bende her dakika kumru yiyebilirim canım çok istiyo yaa hafta sonu sınavdan dönerken aklıma bir geldi aradım bulamadım da yapan bir yer hala aklımda canım çok istiyo yaa bir yerim şişecek valla o derece oldum:)))))

bi site buldum bakayım ordan indirebilecekmiyim

yaa burdaki kumruculardaki ekmek bizim izmirdeki gibi değil. izmirde fırınlarda kumru sandaviçi ayrı hazırlanıyo. farklı bi malzeme. ayy çeşmeye gidip yiyesim geldiii yazın tatile mi gitsek naapsakk

yaa burdaki kumruculardaki ekmek bizim izmirdeki gibi değil. izmirde fırınlarda kumru sandaviçi ayrı hazırlanıyo. farklı bi malzeme. ayy çeşmeye gidip yiyesim geldiii yazın tatile mi gitsek naapsakk

biliyorumda napayım canım çok istedi neyse nolur kapatalım bu konuyu çok fena canım isedi:)))

aynen burdakiler izmirdekilere hiç benzemiyor çeşmeye gidip yeriz artık biz 1 eylülde izmire gidicez kuzenimin nişanı olacak gelin alcaz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…