boşver ayıplasınlarrrrrrr
ben hem nişanımda hem kınamda hiç oturmadım ayaklarımın altı sulu sulu kabarcık olmuş o derece yani
bi kere evleniyoruz sonuçta bari burda milleti düşünmeyelim :)))
yaa bende oturmucam ama hanım hanımcık oynucam çok kırıtmadan :)
ama çok güzel buuu kuzular ailesii
çocuğunuzun adını da kulağına kuzu kuzu kuzu diyin bari ehuehuehuehheuhue
heheheehe yavru kuzu olacak o :)
ben ufaktan gider kuzular öpüldünüz :)
günaydın
fatma dün akşamki mesajın mahvetti beni demek şehidimiz 343. dönemmiş
okuduğum andan beri kendimde değilim sanki Allahım ailesine sabır versin mekanı cennet olsun
recepte hep devriyde köylere gidiyo offfff ya şu kırk gün nasıl geçicek bana bilmiyorum
kısa dönemler yatıyo diyenler şimdi ne yapıyo aceba
günaydınn canım aklına kötü şeyler getirme allah askerimizin ailesine sabır versin bunu yapanları allah kahretsin
hayırlısıyla bitirip gelecekler allahım bütün askerlerimizi korusun iyi düşünelim iyi şeyler olsun
günaydın kuzular bende dün haberlerde dinledim er murat erdem öğretmendi kısa dönem askereden sonra öğretmenlik yapcaktı teskeresine 1 ay kaldı dedi spikero anda yıkıldım hemen kanalı değiştirdim izlemicektim haberleri ama kaynanam açtı mecbur kaldım
kuzular mesj için kusura bakmayınama tek başıma kaldıramadım acıyı allah sabır versin ailesine bizimkileri ve tüm askerleri korusun
sen çıkmıyon mu daha anne kuzu??
canmm paylaşman iyi oldu bunda kusur falan yok ben artık bıktım şehit haberlerinden artık hiç haber izlemiyorum dayanamıyorum çünkü
bunu yapanlar çaresi olmayan dertlere düşsün inşallah kendi evlatlarından bulsunlar belalarını inşallah artık kimsenin sabrı kalmadı
yeter canımızın yandığı onların canı bizimkinden daha fazla yansın inşallah allahım bütün askerlerimizi korusun askere uzanan eller kırılsın ama kırılmak
çook hafif kalır beter olsunlar inşallah
akifin ağzını yokladım acaba izlemiş mi diye yok allahtan izlememiş sıkı sıkı twmbih ettim haberleri izleme diye o da tamam dedi sürekli kötü haber dedi zaten yıkılan köprüyü görmüş o da allahtan şehitle ilgili bişi demedi
ben artık diyecek bişey bulamıyorum çok kötü bi zamanda yaşıyoruz allah askerimize polisimize güç kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?