343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sabah bi hışım geldi herkes şimdi kimse kalmadı yine kaldık başbaşa :)

anneme taksi çağırdım da onu takip ediyom gidiyo artık

büyük valiz vardı bende onu götürüyo izmire. ben de kapıya taksi çağırdım. şimdi binmiş gidiyo

Son düzenleme:
hadi ya erken gitti sanki allah tekrar kavuştursun
sen ne zaman gitcen izmire

dedem babam var malesef çocuk gibiler. babam kriz de geçirdiği için yemek bekliyolar.dışardan yemiyolar. daha kalsa olurdu (
ben de 20 23 nisan izmirde olcam. 23 nisan pazartesiye geliyo tatil
dönüşte de iş için antalyaya gitçem. nisan sonu bana hızlı geçicek de başı da gelse de geçse

Son düzenleme:

şu mart bi geçseydi nisan çabuk geçer de şu mart bitmiyorr gitmiyorrr

nisan daha çok zorlar gibi geliyo o yüzden marta bişey diyemiyom

bana hep mart zor geçer yıllardır

ya off çok stres oluyorum gelinliğe filan başlıcam ya moralim bozuluyor
bugün gidicektik bi arkadaşla onunda işi varmış şeytan diyo yalnız git

bana hep mart zor geçer yıllardır

ya off çok stres oluyorum gelinliğe filan başlıcam ya moralim bozuluyor
bugün gidicektik bi arkadaşla onunda işi varmış şeytan diyo yalnız git

kıyamamm yakın olsan gelirdim ben seninle nereye gidiceksin??
bozma moralini güzel telaşlar bunlar. kendin de bakınabilirsin biraz. zorlanırsan kayın valideni anneni çağır.
en azından elinde bi model var çok zorlanmazsın sen

canlar bende geldimm yeniden yemek vaktı askım arar birazdan
mart bana da hep zor geçmiştir ben yazı çok sevdiğim için mart çıksa bahar gelecek diye
hep martı sevmemişimdir. şimdi hiiiiç sevmiyorum askım yok hava daha da beter soğuk

hoşgelldiiinn :) ben de çıkıyom birazdan. yemek yiyip okula gitçeem. :)) yağmur yağmasa bari ben gidene kadarr

bende geldimmmmmm aöf bürosuna gittim sınav yeri belgemle şifre aldım bide
okulların hiçbirinin erde olduğu nu bilmiyorum
eskiden hep recep götürürdü kağıdı elime aldım baktım hiç biri bildiğim okul değil ağlamaya başladım
gerçkten recep yokken ben çok yarımım çok daha iyi anladım bugün bi daha

canım benm kıyamam ağlama gelecekler finallere birlikte gideceğiz biz hiç aşkımla birlikte gidememiştik sınava çünkü sınav günlerimiz hep aynıydı
ama söz verdi finallere o götürecek beni okullarını da buluruz birlikte üzülme canım benm ağlama bu da bizler için bir imtihan allahım yardımcımız olsun

hani diyodumda o benim elim ayağım gözüm kulağımmış diye gerçekten bugün bi daha anladım bunu
öyle alışmışımki varlığına ynımda olmasına o yokken bi tarafım eksik hep Rabbim daha fazla yokluğunu yaşatmasın banada sizlerede
çok çok zormuş ama dediğin gibi finallerde yanımda olucak bununla avutuyorum kendimi bunada çok şükür

aynen öyle canım gelecekler finallerde elimizden tutup götürecekler bizi sınava:))

gittim geldim görtüm ama ben dikişinden anlamam işte

ağlarsan bende ağlarım ya bende yalnız başıma gelinlikçiye gittim moralim çok bozuk

Son düzenleme:

aynen öyle canım gelecekler finallerde elimizden tutup götürecekler bizi sınava:))

ben tutuiyim mi elinizden vizelere götüreyim
bende geçen sene akifi götürürdüm yani beraber giderdik aöf sınavlarna :)

ağlarsan bende ağlarım ya bende yalnız başıma gelinlikçiye gittim moralim çok bozuk

canım benim ya işin çok zor seninde Allah yardımcın olsun
keşke yakın olsak ya valla herşeyi beraber yaparız istersen pzar günü açık olursa birlikte dolaşalım gelinlikçileri

ben tutuiyim mi elinizden vizelere götüreyim
bende geçen sene akifi götürürdüm yani beraber giderdik aöf sınavlarna :)

beni götür yaaaaa ben bi yeri bilmiyorummmm :)))))

sınadan sonraki hafta kızkardeşime geçicem ondan sonraki hafta gidelimmi adalara kızlar ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…