afyon dimi yaaa süperr süpeeerrrr
günaydın kuzucanlar. bugün şafağımız 50 :) artık 40 ları yicezz :))
tubi başvuruları onun yapması gerekiyo diye biliyorum ben. tüm ösym sınavları için geçerli. gidip resim falan çektirmesi lazım. komutanından izin alıp gidebilir öyle şeylere izin veriyolarmış. tabi sınava girceği yer olarak istanbulu seçecek.
benim memleketlerim de şöyle:
35-izmir benim :)
34-istanbul benimkinin :)
10-balıkesir babamın yani kütüğüm :)
evlenince ben istanbul kadıköylü olcam :)
bu günlerde hepinizi sırtıma alıp gezdirebilirim,at olurum eşşek olurum sorun yok
hehehe bende öyle olurum yeterki bunlar gelsin
benimde 41 kocaeli, 16 bursa 34 istanbul :)
canım 9 nisanda başlıyo başvurular
eğere recep daha önce başvurmuşmuydu eğer vurdayusa online şifresi filan varsa sen yapabilirsin ama hiç başvurusu yoksa ösym bürosuna gitmesi gerekecek
sen parasını yatırabilirsin ama
selamını iletirim bu akşam bi sorayım ama anca akşama gelirim çünkü gündüzden kaynanamla pikocuya gidicez
evet canım ama eğer daha önce başvuru yapmışsa kpss ye online yapabiliyor.
ben taaa 2006da başvurmuştum hala aynı foto ile giriyorum sınava önemli olan bi kere online başvurmak
ayy kuzu şafak bana geldiğinde tepemede çıksanız razıyım valla yine de sonunu düşünmek lazım ahh bana gelse şafak hemen gelse:)))
en son 2008 kpss ye başvurmuştuk ama ,internetten mi yaptık orasını bilmiyorum
o zaman 9 nisan olsun bi başvuramazsam recebe söyleyecem o gidip halşledecek ben parasını yatırdıktan sonra
sağol canikommmm
hehehe bende öyle olurum yeterki bunlar gelsin
benimde 41 kocaeli, 16 bursa 34 istanbul :)
bende zaten 1 e kadar çalışıyorum süper olur ya bi görüş sen akif enişteciğimle inş. izin verir
ayy kuzu şafak bana geldiğinde tepemede çıksanız razıyım valla yine de sonunu düşünmek lazım ahh bana gelse şafak hemen gelse:)))
fatmacan dün karar vermiştik geri zekalı sevgilim diye. sabah başladım söylemeye. hala aramadı eşşek. çok fena bağırcam ben gene tutamıcam kendimi galiba(
konuştuk sonunda! aynı tutukluyu geri getirmişler bide ankaradan hiç uyumamış gidiş gelişte. kahvaltı yapmış yeni açmış telefonunu ben aradığımda. bende söylenip kapattım. onlar için nasıl olsa önemli değil o kadar aramak. dışarda olanın aklına milyon tane şey geliyo. sinir
konuştuk sonunda! aynı tutukluyu geri getirmişler bide ankaradan hiç uyumamış gidiş gelişte. kahvaltı yapmış yeni açmış telefonunu ben aradığımda. bende söylenip kapattım. onlar için nasıl olsa önemli değil o kadar aramak. dışarda olanın aklına milyon tane şey geliyo. sinir
kolay değil canım yaa ama seninde bu konuda ne kadar hassas olduğunu bilmesi lazım neyse inşallah tekrarlamaz
inşallah bir an önce uyur dinlenir askerlerimiz uyuyamadığı zaman ben çok üzülüyorum yatağım batıyo bana vicdan azabı çekiyorum resmen((
kolay değil canım yaa ama seninde bu konuda ne kadar hassas olduğunu bilmesi lazım neyse inşallah tekrarlamaz
inşallah bir an önce uyur dinlenir askerlerimiz uyuyamadığı zaman ben çok üzülüyorum yatağım batıyo bana vicdan azabı çekiyorum resmen((
yok zaten ağlayıp bağırmıyım diye kapattım. onu da anlıyorum zor işi ama bizim de zor bunu anlatamıyorum. bitsin artık şu 50 gün iyice sinir sistemim zayıfladı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?