343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

afyon dimi yaaa süperr süpeeerrrr

benim memleketlerim de şöyle:
35-izmir benim :)
34-istanbul benimkinin :)
10-balıkesir babamın yani kütüğüm :)

evlenince ben istanbul kadıköylü olcam :)

bu günlerde hepinizi sırtıma alıp gezdirebilirim,at olurum eşşek olurum sorun yok

evet canım ama eğer daha önce başvuru yapmışsa kpss ye online yapabiliyor.
ben taaa 2006da başvurmuştum hala aynı foto ile giriyorum sınava önemli olan bi kere online başvurmak

hehehe bende öyle olurum yeterki bunlar gelsin

benimde 41 kocaeli, 16 bursa 34 istanbul :)

en son 2008 kpss ye başvurmuştuk ama ,internetten mi yaptık orasını bilmiyorum
o zaman 9 nisan olsun bi başvuramazsam recebe söyleyecem o gidip halşledecek ben parasını yatırdıktan sonra
sağol canikommmm

evet canım ama eğer daha önce başvuru yapmışsa kpss ye online yapabiliyor.
ben taaa 2006da başvurmuştum hala aynı foto ile giriyorum sınava önemli olan bi kere online başvurmak

hee doğru. o kadar çok değişti ki o sistem tam ben sınavlara girerken en son ne yapılması gerektiğini unutuyom

ayy kuzu şafak bana geldiğinde tepemede çıksanız razıyım valla yine de sonunu düşünmek lazım ahh bana gelse şafak hemen gelse:)))

şafak senin memleketine geldiğinde benimde sırtıma hatta tepeme çıkabilirsiniz hiç problem değil yeter ki o günler gelsin

en son 2008 kpss ye başvurmuştuk ama ,internetten mi yaptık orasını bilmiyorum
o zaman 9 nisan olsun bi başvuramazsam recebe söyleyecem o gidip halşledecek ben parasını yatırdıktan sonra
sağol canikommmm

rica ederim ben sana yardımcı olurum bi zamanı gelsin akifinkinide ben yapmaya çalışcam

hehehe bende öyle olurum yeterki bunlar gelsin

benimde 41 kocaeli, 16 bursa 34 istanbul :)

fatmacan dün karar vermiştik geri zekalı sevgilim diye. sabah başladım söylemeye. hala aramadı eşşek. çok fena bağırcam ben gene tutamıcam kendimi galiba (

ayy kuzu şafak bana geldiğinde tepemede çıksanız razıyım valla yine de sonunu düşünmek lazım ahh bana gelse şafak hemen gelse:)))

şafak senin memleketine geldiğinde benimde sırtıma hatta tepeme çıkabilirsiniz hiç problem değil yeter ki o günler gelsin

konuştuk sonunda! aynı tutukluyu geri getirmişler bide ankaradan hiç uyumamış gidiş gelişte. kahvaltı yapmış yeni açmış telefonunu ben aradığımda. bende söylenip kapattım. onlar için nasıl olsa önemli değil o kadar aramak. dışarda olanın aklına milyon tane şey geliyo. sinir

ben baştan korku verdim akife geç ararsa bile başladım ağlamaya şimdi hep saatinde arıyor ama seninki olağandışı bi durum adam aksatmış olabilir aramaları çok kızma anlar hatasını :)

kolay değil canım yaa ama seninde bu konuda ne kadar hassas olduğunu bilmesi lazım neyse inşallah tekrarlamaz
inşallah bir an önce uyur dinlenir askerlerimiz uyuyamadığı zaman ben çok üzülüyorum yatağım batıyo bana vicdan azabı çekiyorum resmen((

off ya deme öyle bide ben uyurken o gece nöbette ya hiç içime sinmiyor

yok zaten ağlayıp bağırmıyım diye kapattım. onu da anlıyorum zor işi ama bizim de zor bunu anlatamıyorum. bitsin artık şu 50 gün iyice sinir sistemim zayıfladı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…