343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tam size bişiler yazıcaktım aşkım aradı akşam kavga etmiştik barışmak için aramış :)

günaydınn neden kavga ettiniz kuzummm

günaydın fıstığım ya hep düğün mevzusu sen hevesli değilsin filan dedim kınanın düğün gibi olmasını pek istemiyodu akif sevmez hiç oynamayı filan falan
akşam tavırlı konuştum sabah aramış karı koca arasında küslük olmaz dedi sen benim müstakbel karımsın filan dedi barıştım bende :) zaten barışcaktım da aramasını bekliyodum

sevindim senin adına canımcım düğün sade mi olacak ki

canım bizim bi konferans var oraya gidiyorum görüşürüz gelince görüşrüüz öpüldün

kızlar ben geldim çok güzeldi seminer çok iyiydi

hoşgeldin:)
ben de şimdi geldim işe. çok yorgunum ben yahuu. öğlen yeemkhanede baya sağlam yemek yiyom yoksa bünyem dayanmıyo. trene binmeden bişey yememiştim başım dönmeye başladı okula vardığımda.

ya siz konuşuyonuz işte günde 1 kere de olsa ( ben en son cuma konuşmuştum. dün akşam aradı ondan sonra şimdi ankarada olması lazım. telefon da alamadı arasın diye bekliyom. sorunsuz geçmiş olsa bari üüff ( işi bitince de otobüse atlayıp geri gitçekmiş izmire. zaten yorgun yollarda iyice helak olcak.

canım iyi bir şekilde dönsünde izmir e yorgunluk gecer elbet sağlığına dikkat et kuzum

off kuzum demekki çok yoğun kerem o yüzden aramıyo inş bi fırsatını bulurda arar en kısa zamansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…