oyy benim becerikli kuzularım :)
:)) varsa seninde özel tarifin alayım benm fatihim çok seviyo keki yaa:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy benim becerikli kuzularım :)
afiyet bal şeker olsun :)
ben de çalışmıyoken 3-4 günde bir kek yapıyodum. ev pastane gibi oluyodu tuzlu tatlılar sürekli pastalıklarda ortada. yemek istersen sağlıklı şeyler olsun diye.
ondan almadım baya süre zaten gene başlarım kek yapmaya diye :)
şimdi benim kuzucan askerde zayıfladı haketti o almam lazım. patlayana kadar yedirip içirmem lazım eski formuna ulaşması lazım![]()
![]()
benmde askerim zayıfladı ama ben o kadar özgür yapamıyorum yaa babam farkediyo sorup duruyo bunları kim yiyecek neden bu kadar çok şey yapıyosunuz diyeafiyet bal şeker olsun :)
ben de çalışmıyoken 3-4 günde bir kek yapıyodum. ev pastane gibi oluyodu tuzlu tatlılar sürekli pastalıklarda ortada. yemek istersen sağlıklı şeyler olsun diye.
ondan almadım baya süre zaten gene başlarım kek yapmaya diye :)
şimdi benim kuzucan askerde zayıfladı haketti o almam lazım. patlayana kadar yedirip içirmem lazım eski formuna ulaşması lazım![]()
![]()
valla bi çaylı kekim vardı kakaolu tarçınlı ama tarifini ezbere bilmiorum çok severdim içine bide ceviz koyardım :)
benmde askerim zayıfladı ama ben o kadar özgür yapamıyorum yaa babam farkediyo sorup duruyo bunları kim yiyecek neden bu kadar çok şey yapıyosunuz diye
bizim evde pek hamur işi yenmez de dikkat çekiyo anlayacağınız(
bana tarifini yazıp getirir misin pekii![]()
benmde askerim zayıfladı ama ben o kadar özgür yapamıyorum yaa babam farkediyo sorup duruyo bunları kim yiyecek neden bu kadar çok şey yapıyosunuz diye
bizim evde pek hamur işi yenmez de dikkat çekiyo anlayacağınız(
bana tarifini yazıp getirir misin pekii![]()
ayy evet babalar mutfağa karıştı mı çok dayanılmaz oluyolar. benimki de çok yapar onu. ben eskiden o izmire beni görmeye geldiğinde falan yapmazdım hiçbişey. eve gidince akşamları bana damlıyo hemen. bazen hiç bana bişey demek kendisi buzluktan bişey ısıtır yer bazen çok açsa bişey yap diyo. çok eziyeti yok şimdilik. evlenince 4 çeşit beklemezse anlaşırız biz![]()
çok zor oluyo canım yaa bir tarafım askıma bir sürü şey hazırlamak istiyo bir tarafım babamla uğraşıyo artık kendi evim olsa da hayırlısıyla istediğim herşeyi çekinmeden yapabilsem:))
çok zor oluyo canım yaa bir tarafım askıma bir sürü şey hazırlamak istiyo bir tarafım babamla uğraşıyo artık kendi evim olsa da hayırlısıyla istediğim herşeyi çekinmeden yapabilsem:))
olur olur hatta yapmaktan yorulursun bile bi gün :)))
ben sevgilimin doğum gününde ona bi süpriz yaptım anlatamam.
doğum günü yaklaştı ama hiç oralı olmuyorum ben unutmuşum gibi. bu sırada facebooktan bütün yakın arkadaşlarına ulaştım hepsini ayarladım.
doğum gününde sabah 8de kalktım akşam 7ye kadar yemek meze yaptım. artık bacaklarım titriyo inanamazsın. benimki aradı dedim ki şimdi kuaföre çıkıyorum daha işim var. o hafta da ikeadan tablo almıştık bana süpriz yapsın geldiğimde tabloyu göreyim diye almış anahtarı çekici çiviyi bana geliyo :)) annesi aradı hemen kerem çekiçle çıktı geliyo diye ehheuehe
sonra geldi bu. kapıyı ben açtım ama aralık konuşuyorum arkada arkadaşları saklanıyo. elinde çekiç çivi :) neden erken geldim falan dedim, sana süpriz yapçaktım dedi. niye kuaföre gitmedin falan derken arkadan bi çıktılar bizimki uçan adam sabri gibi bağırdı allaah diye ehuhehue halini görmeniz lazımdı. ne makyaj yapabildim ne duş alabildim pis pis gezdim ama nasıl mutlu oldu :) hala anlatıyo onu
canlar ben çıkıyorum yarın görüşrüüz öptüm hepiniziii
yawwww süpermiş ya bu sene yapamıcaz süpriz bişi![]()
olsun zaten beklemediği bi zamanda olursa daha mutlu olurr. seneye kendi evinizde falan mesela :))
annesi bile gelmişti pasta kesmeye. zaten benimki dedi bi annemle babam yok diye. sonra onları da çağırdım :)))
ne kadar uyumlu bi gelinim ama kıymetimi bilmiyolar görüyosun :))))))![]()
ahh bu kaynanalar bulmuşlar bizim gibisini hala sorun çıkarıyolar :) sen kaç senedir istanbulda yaşıyosun kuzucan