Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl oldu nerdeyse nisan başında gelmiştim geçen sene ağlaya ağlaya:18:
günaydınn neden kavga ettiniz kuzummm
günaydın fıstığım ya hep düğün mevzusu sen hevesli değilsin filan dedim kınanın düğün gibi olmasını pek istemiyodu akif sevmez hiç oynamayı filan falan
akşam tavırlı konuştum sabah aramış karı koca arasında küslük olmaz dedi sen benim müstakbel karımsın filan dedi barıştım bende :) zaten barışcaktım da aramasını bekliyodum
sevindim senin adına canımcım düğün sade mi olacak ki
düğün yok ya işte kına düğün gibi olacak oynamalı pastalı kadınlı erkekli filan
güzel olur kuzum hayırlısıyla inşallah
inş canımcım :)
SEN NAPIYOSUN DÜNDEN BERİ NASILSIN
iyiyim napayım dün ablamla yürüyüşe başladık hergün yürüyeceğiz inşallah bir de sürekli ders çalışıyorum az kaldı sınava
bu haftasonumuydu sınavlar
yürümek iidir ya metobolizman çalışır senin için iyi olur
canım bizim bi konferans var oraya gidiyorum görüşürüz gelince görüşrüüz öpüldün
kızlar ben geldim çok güzeldi seminer çok iyiydi
hoşgeldin:)
ben de şimdi geldim işe. çok yorgunum ben yahuu. öğlen yeemkhanede baya sağlam yemek yiyom yoksa bünyem dayanmıyo. trene binmeden bişey yememiştim başım dönmeye başladı okula vardığımda.
ya siz konuşuyonuz işte günde 1 kere de olsa( ben en son cuma konuşmuştum. dün akşam aradı ondan sonra şimdi ankarada olması lazım. telefon da alamadı arasın diye bekliyom. sorunsuz geçmiş olsa bari üüff
( işi bitince de otobüse atlayıp geri gitçekmiş izmire. zaten yorgun yollarda iyice helak olcak.
hoşgeldin:)
ben de şimdi geldim işe. çok yorgunum ben yahuu. öğlen yeemkhanede baya sağlam yemek yiyom yoksa bünyem dayanmıyo. trene binmeden bişey yememiştim başım dönmeye başladı okula vardığımda.
ya siz konuşuyonuz işte günde 1 kere de olsa( ben en son cuma konuşmuştum. dün akşam aradı ondan sonra şimdi ankarada olması lazım. telefon da alamadı arasın diye bekliyom. sorunsuz geçmiş olsa bari üüff
( işi bitince de otobüse atlayıp geri gitçekmiş izmire. zaten yorgun yollarda iyice helak olcak.
off kuzum demekki çok yoğun kerem o yüzden aramıyo inş bi fırsatını bulurda arar en kısa zamansa