bakalım ilk yazım olacak bu işte iyi olur diye düşünüyorum kuzu:))
fatih buralarda iş bulmayı düşünüyo eğer olursa iş çıkışı bile görüşürüz
ayy bıktım artık ayrı şehirlerde olmaktan beklemekten gelse alsa beni hiiiç bırakmasa hep hayal hep hayal gerekleşsin artık
aslında pek iyi olmadı ben sana şantaj yapmayı düşünüyodum tuhh:d:d:d
ayyyyyy mutlaka izin al yaaa
hatta ne zaman için al biliyonmu adalara gideceğimiz zaman için al erkenden kalkıp gideriz sabah
gülçininde babasını bi şekilde ikna edicez artıkın
aa evet canımcım süper olur biraz hava düzelsin birazda akifi yumuşatayım :)
günaydın canlar müdürlüğümüzün kahvaltısı vardı ordaydım şimdi geldim şarkı için teşekkür ederim canımcım öpüyorum sizleri
kızlar üşütmüşüm heralde sesim filan gitti travesti gibiyim :)
bende kahvaltı etmek istiyorum yaa askım gittiğinden beri hiç dışarda kahvaltı etmiyorum :))
hastalık sinyallerini veriyodu kuzum yaa bol bol ıhlamurfalan iç kıyamam sana
ben bi ayar çekicem canımcım o kahvaltı meselesine
ay heralde geçen gün yürüdüm ya orda acayip rüzgar yemiştim bide izmirin yorgunluğu bitmiyorr
evet çek bencede kuzu vee dikkat et kendine hava iyi gibi duruyo ama tam hastalık havası
aynen canım dikkat etmek lazım bugün benim diyetisyen günüm zaman nasıl geçiyor dimi 15 gün olmuş bile diyetisyene dedim ki size geldiğim günleri çok seviyorum güldü dedim bu demek oluyo ki şafak 15 gün azalmış :)
selammmmm yeni gelebildim bankaya çıkmıştım
kafam şişti ya
fatmacan üzülme üzülme kuzum hasta olduğun için ödeme oluşmuş olabilir sen 15 günde ne kilolar verirsin
diyetisyenin bile şaşırır valla
boğazımda bi yanma var sanırım hasta olucam inş. Olmam ya
kuzu dikkat et ne olur ya bak ben çok kötüyüm boğazım filan sen hemen önlemini al ıhlamuru filan iç kuzucan bu arada akiflerin kışlada yarın yemin töreni var
ıhlamur getirdi şimdi çaycımız onu içiyorum
aaaaaaa 92/1 lerinmi yemin töreni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?