343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla biz çok geziyoduk 5 te çıkardık işyerinin ilersinde bi okulun önünde buluşurduk sonra ver elini sokaklar :)
bencede artık sizde bol bol görüşün gezin tozun artık fatih burda çalışsın

aslında pek iyi olmadı ben sana şantaj yapmayı düşünüyodum tuhh:d:d:d

yaa seni hain arkadaş seni :) bende seni bacım bildim bağrıma bastım

ayyyyyy mutlaka izin al yaaa
hatta ne zaman için al biliyonmu adalara gideceğimiz zaman için al erkenden kalkıp gideriz sabah
gülçininde babasını bi şekilde ikna edicez artıkın

aa evet canımcım süper olur biraz hava düzelsin birazda akifi yumuşatayım :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

fatma nerdesin kuzum açmamışsın bugün dükkanı
aşkhane dinliyorummmm akifle sana gelsinnnnn

günaydın canlar müdürlüğümüzün kahvaltısı vardı ordaydım şimdi geldim şarkı için teşekkür ederim canımcım öpüyorum sizleri

evet çek bencede kuzu vee dikkat et kendine hava iyi gibi duruyo ama tam hastalık havası

aynen canım dikkat etmek lazım bugün benim diyetisyen günüm zaman nasıl geçiyor dimi 15 gün olmuş bile diyetisyene dedim ki size geldiğim günleri çok seviyorum güldü dedim bu demek oluyo ki şafak 15 gün azalmış :)

çok şükür kusum sanki bu haftada hemencecik geçiverdi gibi geliyo bana sabah askerimede öyle söyledim:))

Ben geldim canlar ama pek kilo verememişim ödemim olabilirmiş doktor öyle dedi hasta olduğum için

selammmmm yeni gelebildim bankaya çıkmıştım
kafam şişti ya
fatmacan üzülme üzülme kuzum hasta olduğun için ödeme oluşmuş olabilir sen 15 günde ne kilolar verirsin
diyetisyenin bile şaşırır valla
boğazımda bi yanma var sanırım hasta olucam inş. Olmam ya

kuzu dikkat et ne olur ya bak ben çok kötüyüm boğazım filan sen hemen önlemini al ıhlamuru filan iç kuzucan bu arada akiflerin kışlada yarın yemin töreni var

kuzu dikkat et ne olur ya bak ben çok kötüyüm boğazım filan sen hemen önlemini al ıhlamuru filan iç kuzucan bu arada akiflerin kışlada yarın yemin töreni var

ıhlamur getirdi şimdi çaycımız onu içiyorum
aaaaaaa 92/1 lerinmi yemin töreni

Ben geldim kuzularrr ama patronlar geldi çok sık gelemiyoeum sadece yazdıklarınızı okuyorum
öpüyorum kocaman sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…