343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yok canımcım bi zararı olmaz ama her acıktığında ondan yeme mesela süt içebilirsin yada fındık yiyebilirsin yada mevye kuru kayısı bi elma öyle geçiştir açlığını yada sarı yada beyaz leblebi

canım benim ya dularımdasın herzaman
rabbim hiç sorunsuz evlenip mutlu olmaznızı nasip etsin inşallah

zeyneppp Allah razı olsun canım ya
çok teşekkür ederim duların için
gerçekten çok kötü durumdaydım çok çok özledim
Allahım dularımızı kabul etti
darısı özleyen bekleyen arkadaşlarımın başına
çok az kaldı gerçekten bitti diyorum artık gördüğümde 58 dicem ondan sonrasıda artık inşallah su gibi akıp geçer

kız benim memlekette olacaksınnnn:)

ne demek ailenizin diyetçisi hizmetiniz de:)

Ailemizin diyet danışmanıı benimde bi sorum olucak müsadenizle :))

Ben son zamanlarda keyifsizdim canım bişey yemek istemiyodu 67den 65.5 kiloya düşmüşüm hazır düşüyoken dikkat ediyimde biraz daha veriyim dedim 1,5 haftadır çok dikkat ediyorum ama ne alıyorum ne veriyorum.. ben diyet yaparken hep sporda yapıyodum o zamanlar hiç böyle durduğunu bilmem bu sefer neden daha fazla inmiyo

kilo azaldığı zaman kilo vermek zorlaşır bu yüzden hem sporu arttırman hemde yediklerine daha da dikkat etmen gerekiyor

kilo azaldığı zaman kilo vermek zorlaşır bu yüzden hem sporu arttırman hemde yediklerine daha da dikkat etmen gerekiyor

yediklerime çok dikkat ediyorum diyetisyenin o zaman söyledikleri aklımda ama spor yapamıyorum cnm ya babamla gelip babamla eve döndüğüm için yürüyüşte yapamıyorum havalar düzelsin de haftasonları bol bol yürüyim bari.. son bi soru daha tatlm walla son :) ideal kilomu nasıl hesaplıcam? diyetisyene gittiğimde kilom çok fazla olduğu için ideal kilomu söylememişti diye hatırlıyorum küçük küçük hedeflerle gidicez seninle demişti.. şimdi öğrenmek için diyetisyene gitmek şart mı?

yoo ideal kilo filan yaz çıkar aşağı yukarı biişiler çıkar ama aslında diyetisyene gitmen lazım vücudundaki yağ oranına göre değişiyor

yoo ideal kilo filan yaz çıkar aşağı yukarı biişiler çıkar ama aslında diyetisyene gitmen lazım vücudundaki yağ oranına göre değişiyor

baktım canım ama hepsi ayrı bişey yazıyo, biri normal kilodasınız diyo biri ideal kilonuz 62 yazıyo.. o yüzden sana soriyim dedim.. çok teşekkür ederim canımm çook saol

baktım canım ama hepsi ayrı bişey yazıyo, biri normal kilodasınız diyo biri ideal kilonuz 62 yazıyo.. o yüzden sana soriyim dedim.. çok teşekkür ederim canımm çook saol

en doğrusunu diyetisyen söyler dediğim gibi yağ oranına bakıyor onlar

ben 60a düşmek istiyorum biraz daha zaman geçsin sporu arttırıyim duruma göre giderim canım teşekkür ederim tekrar.. senin nası gidiyo :)

canım kfana göre iş yapma bence zayıflıcam derken kaslarını eritirsin önce git bi baktır vücudundaki yağa sonra devam et diyete hem senin için 60 az b,i kilo boyun uzun çünkü

ii gidiyo yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum

En sağlıklısını yapıyosun canım böyle verince geride alınmıyo.. ben en son seni gördüğümde bile farkediliyodu şimdi çok daha fazla incelmişsindir eminim.. Akif görünce çok şaşırıcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…