ohh oh ne güzel :))
sana bişey sorayım kuzu yaa konuyla hiç alakası yok ama ben aralarda acıkınca form bisküvi falan yiyorum çay şekerini de azalttım
ama o bisküvilerin zararı olur mu çok acıkıyorum napayım
yok canımcım bi zararı olmaz ama her acıktığında ondan yeme mesela süt içebilirsin yada fındık yiyebilirsin yada mevye kuru kayısı bi elma öyle geçiştir açlığını yada sarı yada beyaz leblebi
tamam kuzu öyle yapayım sagol
valla ben çok mutluyum kuzular tabi trendyol da bir elbise beğendim alabilsyedim daha mutlu olurdum ama tükenmiş:)))
boşverin kuzularr hiiiiç buruk olmayın lütfenn inşallah ilerde çok mutlu olurum sevdiğimle bana dua edin
aileler tanıştığında sorun çıkmasın herşey güzel olur sorunsuz evlenebilelim diye bana dua edin çok sevinirim
ben gelecek için sabrediyrum geleceği düşünmesem bende giderdim ama biliyosunuz işte
ben öyle bişey yaparsam ve duyulursa herşey bozulur böyle bir riske giremem o yüzden
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır misali ki ben çile çekmiyorum valla sizin mutluluğunuzla mutlu oluyorum
Günaydın kızlarr
Fatmacımm 7 saat sonra uçaktasınnn :) inan ben gidiyomuşum gibi heyecanlıyım, dün facede yazdığın gibi dönüşü hiiç düşünme çok güzel zamanda gidiyosun çok az kaldı artık gelmelerine.. Akifle geçen 2 günün tadını çıkar, çooooook mutlu olun. Evci içinde gergin olma, herşey çok güzel olacak iyi komutan ordaysa izin verir mutlaka bak hava bile ısınıyo siz rahat gezin diye :)) fotoğraflarını haberlerini bekliyoruz, şimdiden iyi yolculuklar dilerim...
Tubişş okuyunca ağzım açık kaldı buaralar aldığım en güzel haber.. o kadar bunaldın o kadar özledin ki son zamanlarda allah biliyo ya senin gitmeni çok istiyodum.. hatta çarşamba akşamı namaz kıldım, allahım fatmaya kazasız belasız yolculuk, tuğbayada kocasını görmeyi nasip eyle demiştim. O yüzden okuyunca ağzımı kapatamadım bi süre :) bende allah kısmet ederse 25martta gidiyorum, birlikte sayarız o günü ama senin heyecanın mutluluğun daha fazla tabii senin için çok çok daha önemli.. ay çok sevindim yaa cümlelere dökemiyorum gerçekten, şu 1 hafta çok çabuk geçsin senin için.. kayınpederinden de allah bin kere razı olsun.. sadece seni değil hepimizi mutlu etti :)
zeyneppp Allah razı olsun canım ya
çok teşekkür ederim duların için
gerçekten çok kötü durumdaydım çok çok özledim
Allahım dularımızı kabul etti
darısı özleyen bekleyen arkadaşlarımın başına
çok az kaldı gerçekten bitti diyorum artık gördüğümde 58 dicem ondan sonrasıda artık inşallah su gibi akıp geçer
ne demek ailenizin diyetçisi hizmetiniz de:)
Ailemizin diyet danışmanıı benimde bi sorum olucak müsadenizle :))
Ben son zamanlarda keyifsizdim canım bişey yemek istemiyodu 67den 65.5 kiloya düşmüşüm hazır düşüyoken dikkat ediyimde biraz daha veriyim dedim 1,5 haftadır çok dikkat ediyorum ama ne alıyorum ne veriyorum.. ben diyet yaparken hep sporda yapıyodum o zamanlar hiç böyle durduğunu bilmem bu sefer neden daha fazla inmiyo
kız benim memlekette olacaksınnnn:)
ewet sivasta olucam
8 gün sonrada kendi memeleketimde olucam 50 nevşehirrrrrrrrr
kilo azaldığı zaman kilo vermek zorlaşır bu yüzden hem sporu arttırman hemde yediklerine daha da dikkat etmen gerekiyor
yediklerime çok dikkat ediyorum diyetisyenin o zaman söyledikleri aklımda ama spor yapamıyorum cnm ya babamla gelip babamla eve döndüğüm için yürüyüşte yapamıyorum havalar düzelsin de haftasonları bol bol yürüyim bari.. son bi soru daha tatlm walla son :) ideal kilomu nasıl hesaplıcam? diyetisyene gittiğimde kilom çok fazla olduğu için ideal kilomu söylememişti diye hatırlıyorum küçük küçük hedeflerle gidicez seninle demişti.. şimdi öğrenmek için diyetisyene gitmek şart mı?
yoo ideal kilo filan yaz çıkar aşağı yukarı biişiler çıkar ama aslında diyetisyene gitmen lazım vücudundaki yağ oranına göre değişiyor
baktım canım ama hepsi ayrı bişey yazıyo, biri normal kilodasınız diyo biri ideal kilonuz 62 yazıyo.. o yüzden sana soriyim dedim.. çok teşekkür ederim canımm çook saol
en doğrusunu diyetisyen söyler dediğim gibi yağ oranına bakıyor onlar
ben 60a düşmek istiyorum biraz daha zaman geçsin sporu arttırıyim duruma göre giderim canım teşekkür ederim tekrar.. senin nası gidiyo :)
canım kfana göre iş yapma bence zayıflıcam derken kaslarını eritirsin önce git bi baktır vücudundaki yağa sonra devam et diyete hem senin için 60 az b,i kilo boyun uzun çünkü
ii gidiyo yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?