343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün aldığım en güzell haber nasıl sevindim anlatamam bebeğimmmm çokkk sevindimmmmm

bugün aldığım en güzell haber nasıl sevindim anlatamam bebeğimmmm çokkk sevindimmmmm

canımmmmm zaten benden daha çok mutlu olucağınızı bildiğim için içim içime sığmadı sabahı zor ettim
hemen size anlatmak istedim
çok sağol canım
bi günde olsa görücem kocamı Allahtan başka ne isterim
recebin haberi yok daha kimbilir nasıl mutlu olucak

ayy bende çok mutlu oldum kuzuuu allah razı olsun adam düşünmüş
ama bence şansını dene evci çıkarmaya ikna etmeye çalış cumartesi pazar görürsünüz

çok saol canım benim
evci işi olmaz ya kalabalık gidiyoruz o kadar insan nerde kalıcaz
bi günde olsa görücem kocamı
gülçin keşke seninde öyle bi imkanın olsaydı yaaa
offff şimdi seviniyorum ama bi tarafımda buruk
keşke sende görebilsen keşkeeee

keske kusum ama benmkide böyle olacak napalım sağlık olsun
sizin mutluluğunuzla bende çok mutlu oluyorum kendim gitmiş askımı görüş gibi mutlu oluyorum
inşallah bizde kavuşacağız hepimiz hiç ayrılmamacasına kavuşacağız:))

ayy deli olacak recep süper ya gülçinim inş sende gidebilirsinnn

kavuşucaz canım hiç yaşanmamış sayıcaz bu günleri
çok sağol canım iyiki varsınız

valla ben çok mutluyum kuzular tabi trendyol da bir elbise beğendim alabilsyedim daha mutlu olurdum ama tükenmiş:)))

yaa varya içim içime sığmıyodu ama bi yanım buruktu siz kaldınız gidemiyosunuz diye keşke gülçinde gidebilse inş gidebilir yaaaa

şuan benimde bi tarafım buruk işte
tamam çok mutluyum ama keşke gülçinde gidebilse keşkeeeee

şuan benimde bi tarafım buruk işte
tamam çok mutluyum ama keşke gülçinde gidebilse keşkeeeee

boşverin kuzularr hiiiiç buruk olmayın lütfenn inşallah ilerde çok mutlu olurum sevdiğimle bana dua edin
aileler tanıştığında sorun çıkmasın herşey güzel olur sorunsuz evlenebilelim diye bana dua edin çok sevinirim
ben gelecek için sabrediyrum geleceği düşünmesem bende giderdim ama biliyosunuz işte
ben öyle bişey yaparsam ve duyulursa herşey bozulur böyle bir riske giremem o yüzden
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır misali ki ben çile çekmiyorum valla sizin mutluluğunuzla mutlu oluyorum

doğru söylüyosun canımcım senin şimdi sabredip beklemen lazım hem babanın gözündeki değerin hemde fatihin ailesinin senin hakkındaki düşünceleri için allah yardımcımız olsun canımcım

Günaydın kızlarr

Fatmacımm 7 saat sonra uçaktasınnn :) inan ben gidiyomuşum gibi heyecanlıyım, dün facede yazdığın gibi dönüşü hiiç düşünme çok güzel zamanda gidiyosun çok az kaldı artık gelmelerine.. Akifle geçen 2 günün tadını çıkar, çooooook mutlu olun. Evci içinde gergin olma, herşey çok güzel olacak iyi komutan ordaysa izin verir mutlaka bak hava bile ısınıyo siz rahat gezin diye :)) fotoğraflarını haberlerini bekliyoruz, şimdiden iyi yolculuklar dilerim...

Tubişş okuyunca ağzım açık kaldı buaralar aldığım en güzel haber.. o kadar bunaldın o kadar özledin ki son zamanlarda allah biliyo ya senin gitmeni çok istiyodum.. hatta çarşamba akşamı namaz kıldım, allahım fatmaya kazasız belasız yolculuk, tuğbayada kocasını görmeyi nasip eyle demiştim. O yüzden okuyunca ağzımı kapatamadım bi süre :) bende allah kısmet ederse 25martta gidiyorum, birlikte sayarız o günü ama senin heyecanın mutluluğun daha fazla tabii senin için çok çok daha önemli.. ay çok sevindim yaa cümlelere dökemiyorum gerçekten, şu 1 hafta çok çabuk geçsin senin için.. kayınpederinden de allah bin kere razı olsun.. sadece seni değil hepimizi mutlu etti :)

teşekkür ederim canımcım ilk fotoları akşama hemen facebooka koyarım umarım güzel olur herşey

amin kuzuum hazırlandın mı sen onu anlat canımcımm

valla hazırlandım işte yeni kotumu giydim yeni gömleğimi yanıma aldım yarın akifi görürken giyicem sadece kaşlarım kaldı akşama kızlar alacak kaşlarımı hafifte bi makyaj yapıcam
bi tek tereddütüm ben çizmelerimi giyidim hava açarsa o zaman sıcak olur kızların ayak noları bana uyar inş.

akifede kot ayakkabı filan götürüorum ona bişiler alıcaz ordan

ohh oh ne güzel :))
sana bişey sorayım kuzu yaa konuyla hiç alakası yok ama ben aralarda acıkınca form bisküvi falan yiyorum çay şekerini de azalttım
ama o bisküvilerin zararı olur mu çok acıkıyorum napayım

fatmacıım selam canım dun mesajım geldi mi sana??
işe gelir gelmez hemen kk yı açtım bakalım napmış diyee :)
ben 3 hafta önce kazak almadım. ceket gömlek giymiştim paltomu ve botlarımı. kordonda otururken ter döktüm öyle söyliyim :) keşke dün deseydim sana. akşam biraz serinliyo ama istanbuldan giden için o bile iyi bişey :) neyse idare edersin artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…