- 14 Ağustos 2011
- 27.293
- 3.221
- 448
merhaba kızlar nasılsınız 1 günümz kaldı zaman ne kadar hızlı geçiyor askerdeykende böyle geçse ya![]()
askerdeykende bazen hızlı bazen yavaş geçiyor. o artık senin ruh durumunla alakalı olucak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar nasılsınız 1 günümz kaldı zaman ne kadar hızlı geçiyor askerdeykende böyle geçse ya![]()
çabuk geçmesini umuyorumaskerdeykende bazen hızlı bazen yavaş geçiyor. o artık senin ruh durumunla alakalı olucak.
Çok körü geçiyor göz kapak dış sürekli yutkunmaktan boğaz agrisi bı de o durumda gelen giden misafir le ilgileneydi su gibi geçiyor ama onun burda olmasının keyfini çıkaramıyorum ki sürekli onsuzlugu düşünmemden
çabuk geçmesini umuyorum![]()
gerçi baya yoğun olacağım ünv son sınıftayım sınavlarım projelerim bitirme tezim stajım kpss ye hazırlanmam falan derken yoğun olacağım ama kocamın yokluğunda beni oyalayabilecek hiçbirşey düşünemiyorum![]()
Ben de hayatımla yarın askere gitmeden son kez görüşeceğim. Pazartesi babası birliğine teslim edecek. Yarın hem de ay dönümümüz tam 41. ayımızı bitiriyoruz beraber ilk kez bu kadar zaman ayrı kalıcaz . Yakın yere çıkması içime biraz su serpti yemin törenine gidebilicem gibi evli ve nişanlı olmadığım için biraz zor olacak babamdan izin almak ama kararlıyım gidicem inşallah. Bu sene okullarımız bitti o askere ben de KPSS kursuna gidiyorum önümüzde askerlik ve iş engeli var şu an inşallah yavaş yavaş atlatıcaz beraber.![]()
bence bu şekilde davranma ben sadece dün gece ağladım başka ne öncesi ne sonrası ağlamadım annem hep derdi yola gidenin arkasına ağlanmaz diye
sağlam duruyorum başlamak bitirmenin yarısıdır diyorum eşim geldiğinde bende okulun bitmesine gün sayıyor olacağım ondan sonra özgürüz ne onun askerliği ne benim okulum
düzenimizi kuracağız üzerimizden askerlik sıkıntısı gitmiş olacak ist- gelibolu arası 6 saat falanmış ayda 1 kesinlikle gitmeyi planlıyorum bende bu şekilde şafak sayacağım her gittiğimde 1 ay bitti diyeceğim her gün şafak saymayacağım bitmez dayanamam öyle
eğer mecbursak bunu çekmeye ne onun için ne de kendim için iyice zorlaştırmak istemiyorum
giderkende ağlamayacağım öpüp koklayıp yollayacağım Rabbim hayırlarla evine döndürsün diye dualar edeceğim...
Âmin canım aminnnn Allah yüzümüze baksın da onlar orda çok rahat olsun da biz de burda rahat edelimAcemi: Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA
Usta : Kr. Hvcl. K.lığı Loj. Des. K.lığı Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı
GÜVERCİNLİK ANKARA
Kısa dönem..... Çokk şükür....
Pek iyi şeyler yazmıyor nette ama doğu çıkmamasınaa çok sevindim...
Pazartesi sabahı yola çıkacakkk.......
Gidecek askerim, aşkım, dünyam, erim, herşeyim........
Benden, yatağımızdan, evimizden..... İSTANBUL'DAN Gidecek............
Allahıımmmmmm yardım et askerlerimizee vee bekleyenlerine...AMİN...
Çok güzel yazmışsınız ben metanetli olamıyorum icim çok dolu heryerde ağlıyorum ona belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor.Afyon da çok uzak değil İstanbul Afyon arasi 450km yani 5 saat fln ben de giderim en çok 1ay dayanabilirim sen hep böyle konus canım beni çok güzel rahatlatdın Allah sabır verdin hepimize
Ben de hayatımla yarın askere gitmeden son kez görüşeceğim. Pazartesi babası birliğine teslim edecek. Yarın hem de ay dönümümüz tam 41. ayımızı bitiriyoruz beraber ilk kez bu kadar zaman ayrı kalıcaz . Yakın yere çıkması içime biraz su serpti yemin törenine gidebilicem gibi evli ve nişanlı olmadığım için biraz zor olacak babamdan izin almak ama kararlıyım gidicem inşallah. Bu sene okullarımız bitti o askere ben de KPSS kursuna gidiyorum önümüzde askerlik ve iş engeli var şu an inşallah yavaş yavaş atlatıcaz beraber.![]()
canım benim hep için ferah olsun inşallah içini ferah tutarsan dahada rahatlıyor insan
kendince askerliğin mani oldugu yapamadıgınız şeyleri düşün gelince hepsini rahat rahat yapabileceğinizi ve askerlik derdinden kurtulacağınızı ben öyle yapıyorum
elbetki özleyeceğiz sevdiğimizi yanımızda olmadığı için üzüleceğiz ama sonu güzel olacak hep bunu düşün olurmu üzme kendini sen metanetli ol ki onunda gözü arkada kalmasın moral olsun canının yarısına
canım benim allah kavuştursun şimdiden
hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah
benim askerim 341. dönem...bizimkiler giderken de 339ların şafakları 30lardaydı...şimdi biz 30lardayız sizinkiler gidiyor...
ve sonra sizde burda 345.dönemleri karşılayacaksınız![]()
canım en güzelini yapmış biranevvel gitmekle ben okul biter bitmez eşimi göndermemiştim sonra evlendik ve şimdi o zamana nazaran daha zor olacak en gzelini yapmış Allah sana da sabır versin
kısa dönem için soruyorum bu arada