• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Evet cnm, yemin töreninden sonraki 2 gün askerliğini yapıyor sayılıyor izinde olsa da şehir dışına çıksa da.Ama daha sonraki günler eğer izne devame derse bu sefer düşmüyor izinden gidiyor:(

izin kullanmasını istemiyorum o da istemiyo tam alışcaz yine gtcek oyuzden zorunlu tutulmazsa kullanmıcak ama zorunlu 10 gün kullandrcaklar askerliğin bitmesine 1 hafta kala dedi bilmiyom artık

izin kullanmasını istemiyorum o da istemiyo tam alışcaz yine gtcek oyuzden zorunlu tutulmazsa kullanmıcak ama zorunlu 10 gün kullandrcaklar askerliğin bitmesine 1 hafta kala dedi bilmiyom artık

hadi yaa cidden mi ne saçma gitmek istemeyeni zorla mı göndercekler? bizimkide gelmicek ama belki dayanamazsak kurban bayramına gelir ama istedikleri zaman izin werebiliyolarmI BİLEN WARMI?

Evet cnm, yemin töreninden sonraki 2 gün askerliğini yapıyor sayılıyor izinde olsa da şehir dışına çıksa da.Ama daha sonraki günler eğer izne devame derse bu sefer düşmüyor izinden gidiyor:(

canım yemin töreninden sonraki 2 gün şehir dışına çıkılmıyor diye biliyorum ben,öyle konuştuk yani,gerçi bitanem ben de tam bilmiyorum ama çıkılmaz herhalde dedi,şehir dışına çıkılabiliyor mu ki ?

hadi yaa cidden mi ne saçma gitmek istemeyeni zorla mı göndercekler? bizimkide gelmicek ama belki dayanamazsak kurban bayramına gelir ama istedikleri zaman izin werebiliyolarmI BİLEN WARMI?

Evet genelde istedikleri zaman izin kullanabiliyorlar, denetleme vs bir şey yoksa.Zaten çoğu komutan bayramlarda askerlerin izin kullanmasına taraftar.Gitmek istemeyeni bile ikna etmeye çalışırlar, git gel sana da iyi gelir güç alırsın evladım diye.Bence doğru düşünüyorlar.Sevgilim izin kullanmayacağını söylüyor ama keşke kullansa.Hayat bu belli olmaz, biz onları böyle beklerken belki de başka birini son görme fırsatı olur:(

canım yemin töreninden sonraki 2 gün şehir dışına çıkılmıyor diye biliyorum ben,öyle konuştuk yani,gerçi bitanem ben de tam bilmiyorum ama çıkılmaz herhalde dedi,şehir dışına çıkılabiliyor mu ki ?

ben öle bişiy konşmadım hiç ama çıkılır ya neden çıkılmasın ki izinleri sonuçta çıkılsa ne olur ki zatn km bilcek yani..

OOO beytepe iyimiş canım:) onları da dün gördüm valahi güzel yer.Genelde haftada bir kaç kere işim düşüyor, düşmese de mutlaka oradan geçiyorum.Güzel güzel hiç aklın kalmasın, şehre uzaklar biraz izinlerinde yapacakları şeyler kısıtlı kalıyor o yüzden.En yakın yerleşim yerleri Çankaya ve Konutkent ikisinin de mesafesi yarım saat.
Kocaman bir alan, lojmanı da hastanesi de birliğinin de olduğu.

Senin de için rahat olsun hiç ağlayacak bir şey yok, şuan nereye bağlılar bölge olarak tam bilgim yok ama daha önce görmüşlüğüm var alayı. Bir sürü olanakları oldukça iyi özellikle yemekleri mükemmel, birkaç yıl önce şirket usülü yemekleri geliyordu hala devam ediyorsa mükemmeldir.

siz ankadamı oturuyorsunuz askeriyenin içindemi çalışıynuz

bencede cok sacma ama tam bilmiyorum suan istedikleri zaman vermiyolardır belli zamanı vardır belki bende bilmiyorum

evet genelde istedikleri zaman izin kullanabiliyorlar, denetleme vs bir şey yoksa.zaten çoğu komutan bayramlarda askerlerin izin kullanmasına taraftar.gitmek istemeyeni bile ikna etmeye çalışırlar, git gel sana da iyi gelir güç alırsın evladım diye.bence doğru düşünüyorlar.sevgilim izin kullanmayacağını söylüyor ama keşke kullansa.hayat bu belli olmaz, biz onları böyle beklerken belki de başka birini son görme fırsatı olur:(

ewet yaa en azından kurban bayramında gelsinler hayat çok kısa yarını geç şurda 5 sn. Sonra bile ne olacağını kimse bilemiyor... Bayramda gelsinler et yesinler hem doya doyaa şöle löp et :d güçlensinler biraz yazık neler çekiyolar yaa bu ara :(((((

bende ewde oturmayı hiç dışarı çıkmamayı istiyorum yaa hiç bişiy yapmak gelmiyo içimden hergün pijamalarla deli gibi dolanıyorum ewde :(((

Bende oyleyim canim. Kendimi yataktan yataga, koltuktan koltuga atiyorum. Bugun haberde alamadim. Kendimu nerelere atsam bilemiyorum suan.:27:

ewet yaa en azından kurban bayramında gelsinler hayat çok kısa yarını geç şurda 5 sn. Sonra bile ne olacağını kimse bilemiyor... Bayramda gelsinler et yesinler hem doya doyaa şöle löp et :d güçlensinler biraz yazık neler çekiyolar yaa bu ara :(((((

haklısınız ama tekrardan gndermek zor gelcek çok

Son düzenleme:
Back
X