341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

iyiyiz canım neler yapalım aynı işte.
sen neler yapıyorsun? düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?

Ben de iyiyim canım bi istanbul bi ankara gidip gelip duruyorum işte:) 10 güne kadar da çeyizlerim gidecek istanbula onların toparlanmasıyla ilgileniyorum şu sıralar. Sen napıyosun nasıl gidiyo nişanlılık? Düğün belli mi?

Ben de iyiyim canım bi istanbul bi ankara gidip gelip duruyorum işte:) 10 güne kadar da çeyizlerim gidecek istanbula onların toparlanmasıyla ilgileniyorum şu sıralar. Sen napıyosun nasıl gidiyo nişanlılık? Düğün belli mi?

Hayirlu ugurlu olsun canim.
Benim dugunu 2013 te dusunuyoruz canim kismetse.

Merhaba,

Sayfa baya altlarda kaldı artık.

Yaz geldi Haziran - Temmuz gelinleri son hazırlıkları yapmaya başlamıştır artık darısı bizim başımıza :27:

ne güzel beklediniz ve bu güzel anlara kavuştunuz inşallah bizimde vakit çabuk geçer :( 341 ve 343ü okuyunca içime umut giriyor ara sıra bizim başlığada uğrarsanız çok seviniriz moral olur :16:

ne güzel beklediniz ve bu güzel anlara kavuştunuz inşallah bizimde vakit çabuk geçer :( 341 ve 343ü okuyunca içime umut giriyor ara sıra bizim başlığada uğrarsanız çok seviniriz moral olur :16:
şimdi gördüm de 345 dönüm olmuş vay be zaman nasılda geçmiş...

evet 345. dönem askerlerinin yolunu bekleyenleriz.buyrun konumuza moral ve destek sağlamayı unutmayın.nasıl geçirdiniz neler yaptınız, 100 den düşmemize birkaç gün kaldı.bundan sonrası daha hızlı mı geçer ? ooy bu hasretliiik

evet 345. dönem askerlerinin yolunu bekleyenleriz.buyrun konumuza moral ve destek sağlamayı unutmayın.nasıl geçirdiniz neler yaptınız, 100 den düşmemize birkaç gün kaldı.bundan sonrası daha hızlı mı geçer ? ooy bu hasretliiik

100 de dalya diceksiniz yani. biz dalya gecesi düzenlemiştik :)
100 den sonra hızlı iner.
son 10 gün biraz zor geçiyor. az kaldığı için sabırsızlık oluyor.

Asker yolu bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun çok zor bir dönem sabır istiyor.

6 ay geçirdik ama nasıl geldi geçti yaşayan bilir ancak. Ama çok şükür bitti gitti sağsalim darısı bekleyenlerin başına.

Günaydınnn herkese.

Sonunda beklediğim tarihi aldık.

07.10.2012 düğün tarihim :32:

Demekki yılalrdır beklediğim tarih buymuş. Hala şoktayım şaşkınım :27:

Tam 4 ay var Allah izin verirse ve telaş sarmaya başladı şoku atlatabilirsem tabi :52:

Günaydınnn herkese.

Sonunda beklediğim tarihi aldık.

07.10.2012 düğün tarihim :32:

Demekki yılalrdır beklediğim tarih buymuş. Hala şoktayım şaşkınım :27:

Tam 4 ay var Allah izin verirse ve telaş sarmaya başladı şoku atlatabilirsem tabi :52:

çok sevivndim canım. Allah gönlüne göre verdi bak.
şimdi bi telaş sarar seni.
Allah mutlu etsinn çok...
darısı olmayanların başına. ve de benimm...

çok sevivndim canım. Allah gönlüne göre verdi bak.
şimdi bi telaş sarar seni.
Allah mutlu etsinn çok...
darısı olmayanların başına. ve de benimm...

Saol cnm.

En güzelleri senin olsun ve gerçekten herşey zamanı gelince oluyor.
Buraya kayıt olduğumdan beri her anımda yanımdaydın ne yaşadım biliyorsun ve sabırla ve nasipse eğer oluyor herşey.

Son düzenleme:
Back