341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Gözde sana gelsinn :)

Ankara'ya askerim geldi
Evde bir aşk havası
Ben askerimi çok çok seviyorummmm

:9:

Aslında artık asker demesem iyi olur:))

Askerlik de neymiş yedik bitti :9:

ben 343. dönem asker yareniyim. Allah sizin yaşadığınız mutluluğu bize de nasip etsin inş. Sizlerin adına çoook sevindim bol bol hasret giderin kızlar :34:

Sevgilim! Güneşte benden uzakta ayda! Ama hiç bir sabahım güneşsiz, hiç bir gecem aysız geçmiyor... Yüreğimin senden vazgeçmediği gibi!
Tesbih gibi çektim seni; Gelir, gelir, gelir diye .....

ben 343. dönem asker yareniyim. Allah sizin yaşadığınız mutluluğu bize de nasip etsin inş. Sizlerin adına çoook sevindim bol bol hasret giderin kızlar :34:

Henüz gideremiyoruz :))) farklı şehirlerde olunca ama o da olacak Allah'ın izniyle.

İnş. sizlerinde günleriniz suuuuu gibi akıp gider ve sizlerde hasret giderirsinizz :34:

Son düzenleme:
Offff yine kimsecikler yokk

Gözde hazırlık yapıyordur :)))

Heycan katlanmıştır iyice anammm kız bende heycanlandım birdenn :9:

Gözde sana gelsinn :)

Ankara'ya askerim geldi
Evde bir aşk havası
Ben askerimi çok çok seviyorummmm

:9:

Aslında artık asker demesem iyi olur:))

Askerlik de neymiş yedik bitti :9:

Ayy canım süper olmuş şarkı teşekkür ederim:9: Evet askerlik yook bitti gitti çok şükür:1:

Hazırlık yaptım gün boyu canlarım. Saçlarımı boyadım biraz önce de vee artık hazırım yarın için tamameen :52: Sabah da gelmez ki şimdi bi türlü:9: Yarın bu saatlerde aşkımla birlikte olcaz inşallah yaaaa :16:

Ayy canım süper olmuş şarkı teşekkür ederim:9: Evet askerlik yook bitti gitti çok şükür:1:

Hazırlık yaptım gün boyu canlarım. Saçlarımı boyadım biraz önce de vee artık hazırım yarın için tamameen :52: Sabah da gelmez ki şimdi bi türlü:9: Yarın bu saatlerde aşkımla birlikte olcaz inşallah yaaaa :16:

oooooooo hayırlı olsun cnm saçların..inşşşşş çok güzel geçer günün tatlım..:32::32::32:

omazmı yaaaaaaaaaaaaaaa uyuyamaz insan valla:52::52::52:

Evet ben de pek uyuyabileceğimi sanmıyorum zaten canım :9:
Ayy ama yatcam kalkıcam veee kahvaltıyı birlikte yapıcaz aşkımlaa inşallahh bunu düşünmek bile inanılmaz geliyo şu anda rüya gibi:9:

Evet ben de pek uyuyabileceğimi sanmıyorum zaten canım :9:
Ayy ama yatcam kalkıcam veee kahvaltıyı birlikte yapıcaz aşkımlaa inşallahh bunu düşünmek bile inanılmaz geliyo şu anda rüya gibi:9:

şuannnnnnn ben bileeeeee askerimle kendimi hayal edip heyecanlandımmmmmmmmm:52::52::52:

Son düzenleme:
şuannnnnnn ben bileeeeee askerimle kendimi hayal edip heyecanlandımmmmmmmmm:52::52::52:

İnşallah siz de yaşarsınız en kısa zamanda bu heyecanı canım :16:
Erken kalkmam gerekiyo sabah o yüzden de erken yatmam gerek ama bi gram uyku yok :9:

Back