341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

inşallah canımm...
kavuşma sırası sizdee...
:16:

tuğçecim 343lerdenim ben :))
dün hikayenizi okumuştum. bugün merak ettiğim için ziyaret ettim sayfanızı. birşeylerin iyileşmesine çok sevindim :) umarım zamanla daha da güzel olur ikiniz için herşey.

kavuşanların gözü aydın. çoook mutlu oldum,kendim kavuşmuş gibi,gerçekten.
biz de 4. aydan düşmüş olduk böylecee :) sanki 3ay 4haftayı görünce çok az kalmış gibi geldi. halbuki bissürü gün var daha :)

iyim cnm. bkayım kim var dedim kimsecikler yok :9:

sen napıyon az kaldı cmrtye abbo ne azı yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz :52:

Evet canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz kavuşcaz :9: Heyecanlı bekleyişe devaam :1: Ne bitmez şafakmış yaaa..
Artık şafak saymıyoruz ya kimseler gelmiyo pek ee tabi herkes kavuştu buraya mı gelirler di mi yaanii :1:

Hepinize hayırlı olsun kızlar kavuşmuşsunuz yarenlerinize ne güzel biz de 343. dönem olarak bekliyoruz demin şafak sayacına baktım da bizim bile %24 ü geçmiş be nerdeyse çeyreği bitmiş. :16:

Evet canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz kavuşcaz :9: Heyecanlı bekleyişe devaam :1: Ne bitmez şafakmış yaaa..
Artık şafak saymıyoruz ya kimseler gelmiyo pek ee tabi herkes kavuştu buraya mı gelirler di mi yaanii :1:

ewet ya hııh :9:

şimdi herkes sevdiğiyle bizde tlf yetiniyoz :9: olsun ne yapalım bunada şükür.

e artık sende cmrt gününden itibaren gelmezsin buraya :9:

bende kendi kendime yazar cevplarım :1:

Hepinize hayırlı olsun kızlar kavuşmuşsunuz yarenlerinize ne güzel biz de 343. dönem olarak bekliyoruz demin şafak sayacına baktım da bizim bile %24 ü geçmiş be nerdeyse çeyreği bitmiş. :16:

Sağol canım. Sizin de baya geçti valla bir andan bitiveriyo canım o yüzden sabredin sonunda siz de doğan güneş diyeceksiniz :)

ewet ya hııh :9:

şimdi herkes sevdiğiyle bizde tlf yetiniyoz :9: olsun ne yapalım bunada şükür.

e artık sende cmrt gününden itibaren gelmezsin buraya :9:

bende kendi kendime yazar cevplarım :1:

Tabi canım buna da şükür. En azından istediğimiz zaman görüşebiliyoruz artık :)
Ben c.tesiden itibaren yoğun bir tempoda olcam zaten mekan araştır beyaz eşya mobilya bak derken pestilim çıkar ama arada uğrarım merak ederim sizi de :)
Sen ne zman görüşceksin canım peki:44:

Amin canım inşallah biz de o günleri görürüz. İlk başta geçmez gibi geliyor ama nerdeyse 40 gün oalcak geçiyor mu sanki ne. :21:

Geçiyo canım geçiyo. Ben bi aralar 130 gün kaldı dediğimi hatırlıyorum :9: Şimdi özgürüz düşün yanii o kadar çabuk geçiyo:)

Tabi canım buna da şükür. En azından istediğimiz zaman görüşebiliyoruz artık :)
Ben c.tesiden itibaren yoğun bir tempoda olcam zaten mekan araştır beyaz eşya mobilya bak derken pestilim çıkar ama arada uğrarım merak ederim sizi de :)
Sen ne zman görüşceksin canım peki:44:

haftaya gelicem dedi bir aksilik çıkmazsa kısmet cnm :16:

yerim ben böyle tempoyu ya ne gzl cnm darısı bizim başımıza bak bak eşyalara iyice bizede yardımcı olursun :9:

343.kısa dönem bekleyeni olarak gözünüz aydın diyorum :) darısı başımıza :)
şimdi arkadaşımın sevgilisi de geldi pabucum dama atıldı :))

haftaya gelicem dedi bir aksilik çıkmazsa kısmet cnm :16:

yerim ben böyle tempoyu ya ne gzl cnm darısı bizim başımıza bak bak eşyalara iyice bizede yardımcı olursun :9:

Tamam anlatırım size de baktıklarımı siz de yardımcı olursunuz bana hem:)
İnşallah siz de en kısa zmanda kavuşursunuz :16:

343.kısa dönem bekleyeni olarak gözünüz aydın diyorum :) darısı başımıza :)
şimdi arkadaşımın sevgilisi de geldi pabucum dama atıldı :))

Normaldir canım pabucunun dama atılması:9::9: Şaka bi yana teşekkür ederiz canım darısı başınıza :34:

Back