• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

inşallah dediğin gibi olur canım.
babasının derdi herkesle. iktifar güç kurmaya çalışıyor insanların üstünde. başarıyor da.
oğlunda çok güzel başarmış.

Böyle insanlara sinir oluyorum yaa sanki dünyada bir tek kendisi yaşıyor diğerleri insan değil gibi davranıyolar..Bu adamın inşallah sizin üzerinizdeki son olayı bu olur canım benm.

İstemezsin tabi haklı olarak. Allahım yaa nasıl bir insan, ıslah etsin Allah.. Çevresine yaşattıklarına bak. Sanki her gün oydu şafak sayan yol gözleyen

son dakka bile oğluyla kavga etti telefonda. benim gelceğimi biliyordu. ve son yarım saat arayıp ben geliyorum dmeiş.

son dakka bile oğluyla kavga etti telefonda. benim gelceğimi biliyordu. ve son yarım saat arayıp ben geliyorum dmeiş.

Nasıl sinir bozucu bi insan yaaa. Düşünceli biri olsa der bunlar kaç aydır ayrı bırakıyım da görüşsünler ben nasıl olsa sonra da görürüm ama bunları yapan bi insandan bu kadar incelik beklemek imkansız.

sağolun canlarımm.
canın alyansı cebimdeydi. inanın onu parmağına bile takamadan döndük. cebimde alyansla döndüm evime.

Nasıl sinir bozucu bi insan yaaa. Düşünceli biri olsa der bunlar kaç aydır ayrı bırakıyım da görüşsünler ben nasıl olsa sonra da görürüm ama bunları yapan bi insandan bu kadar incelik beklemek imkansız.

annem babam yanımda düşünün. teklf bile etmedi. babamda sonunda dedi hadi siz gidin soğukta beklemeyin dedi.

annem babam yanımda düşünün. teklf bile etmedi. babamda sonunda dedi hadi siz gidin soğukta beklemeyin dedi.

Ayy bi de onlar da mı vardı... O zaman çok çok büyük ayıp etmiş onlara karşı da. Ay inanamıyorum yaa nasıl bir insan buuu

Ayy bi de onlar da mı vardı... O zaman çok çok büyük ayıp etmiş onlara karşı da. Ay inanamıyorum yaa nasıl bir insan buuu

kızz biz ailemle havaalanındayız. o dışarda bekliyormuş arabada. sonradan gördük.
bi de diyo ben görmüyorum 6 aydır oğlumu. banane yaa görseydin. çalışmasaydın bikaç günn.

can ne yapıyor şuan bilmiyorum. mutlumu? memnunmu babasıyla olmaktan?
babası doldurdumu onu yoksa. onun tavrı yarın çok önemli. herşeyin bitmesine bile sebep olabilir tavrı.

Yok canım yaa o kadar da değil, şu an mutlu olabileceğini sanmıyorum ben pek, ama arasaydı keşke daha iyi olurdu, gerçi babası ne yaptı orası da meçhul..Yarın ola hayrola, sen iyi düşün iyi şeyler olsun canımm

kızz biz ailemle havaalanındayız. o dışarda bekliyormuş arabada. sonradan gördük.
bi de diyo ben görmüyorum 6 aydır oğlumu. banane yaa görseydin. çalışmasaydın bikaç günn.

aman canım sen kalbini bozma bence can görecektir doğruyu yanlısı

inşallah görür canım.
ailemede ayıp oldu. o kadar geldik havaalanına yarım saat yol. bi de 5 dk için 10 tl otopark parası verdik. yüz tl olsada verirdim o ayrı. ama çok ayıp edildi.

Ben tek gittin sandım canım.Yaa sen çok görüdn zaten her gün görüyodun ya canı. Ne sinir yaa ayy. Anlattıkça daha da sinr oldum ben bu adamaaaa

zahmet edip içeriye gelip beraber bekleyelim yok selam kelam yok ecinni gibi bekle sonra al götür çocuğu?yok ya?

inşallah görür canım.
ailemede ayıp oldu. o kadar geldik havaalanına yarım saat yol. bi de 5 dk için 10 tl otopark parası verdik. yüz tl olsada verirdim o ayrı. ama çok ayıp edildi.

yazık.sonuçta ailende şimdi bi tuhaf olmuştur,bu adam nasıl böyle diye?,kızlarını verecekler bu aileye.gerçi önceden vukuatı bolmuş da..oof of

Back