• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 159 gündür bu anı sabırsızlıkla bekliyorum: ŞAFAK DOĞAN GÜNEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :52::52::52::52:

Eki Görüntüle 328689

Allahımmm inanamıyorum bittiiii çok şükür sanaaaaaaa............

YUUUUPPPPİİİİİİİ .....DOĞAN GÜNEŞŞŞŞ valla benimde inanasım gelmiyo :))))
çoookşükür Rabbim sana:))

anne baba ayrı canım. annesine de gidemedi sözlüm.
babası aldı götürdü bizden ve çağırmadı beni. ailemle kaldık orda.

Canım yanlış anlama ama burda sözlünde de hata var koskoca adam ağzını açıp birşey diyemedimi :44:

babası annesine gıcıklık olsun diye yapmış olabilir mi?
ama öyle bile olsa size çoook ayıp etmiş :57:
böyle düşüncesizlik olmaz yaa :47:

evet annesine gıcıklık olsun diye tabi.
evet ayıp etti.
adamın yüzüne bakmak istemiyom.
ordan nasıl kaçtım ağlıya ağlıya türk filmi olurdu.

evet ayıp etti.

Offf canım yaa çok üzüldüm :(
Nasıl böyle bi şey yapabilir yaaa
Can bi şey demedi mi buna?
Off offf çok sinir oldum cidden ne kadar ayıp etmiş babası. Hiç değilse sizi düşünmesi gerekirdi kaç aydır görüşemiyosunuz

evet ayıp etti.

kıyamam yaaa
kuzum can bunu telafi edecektir merak etme sen
o an bişey diyememiştir babasına ama senin gönlünü alacaktır :29:

babası gerçekten kalitesini göstermiş.ama askerin bunun telafisini en güzel şekilde yapar inşallah canım benim ağlama aileler böyle oluyor işte bişe diyemiyosun ki

o da aramadı daha. belki de aramaz bugün.
annesi teyzesi aradı üzülme falan dediler.
ama babasından çekindiği için aramadı can.
bi de grip olmuş yatıyordur babasının evinde.
annesi de üzülmüştür ama belli etmedi.

adamın yaptığına bak yaaa herkesi üzdü sinir şey :57:

babası herkese karşı böyle. kimse bişey diyemiyor. herkesi sindirmiş. sözlüm de bişey diyememiş.

gözümde canlandı bizimde çevremizde var böyle adamlar.agresif ukala densiz tipler.hiç yer adap bilmezler.sen orda ailesel bişeye kurban gitmişsin canım.ama bak kızara değil ama duygularını askerine söyle baban gerçekten ayıp etti de.sanki sen askerini sevmesen günlerdir beklemesen ne işin vardı orda?! sen onu özlemiştin de gittin.babasının tavrının sonuçlarını güzel bi dille anlat.yok evine falan sokma bu adamı demicem.o iş askerine kalmış bişey.ama olmasa daha iyi olur sanki.bu adama laf anlatılırmı yıkmış ortalığı

Hadi herkesi geçtim annesini ve seni üzmeye hakkı yok ki onun.tamam babası olabilir o da ama böyle de olmaz ki yaaaa ayıptır

kızlar ben çıkıyorum
sabah 5te kalkıyorum malum işe gidicem biraz uyumaya çalışıcam heyecandan uyuyabilir miyim bilmiyorum ama :34:
burda olan herkese çooook teşekkür hepinizi çoook seviyorum :16::16::16:
tuğçecim noolur daha fazla üzülmemeye çalış tatlım can bunların telafisini yapacaktır eminim :29:
hepinizi öpüyorum iyi geceleeeer :54::3::3::3::3:

gözümde canlandı bizimde çevremizde var böyle adamlar.agresif ukala densiz tipler.hiç yer adap bilmezler.sen orda ailesel bişeye kurban gitmişsin canım.ama bak kızara değil ama duygularını askerine söyle baban gerçekten ayıp etti de.sanki sen askerini sevmesen günlerdir beklemesen ne işin vardı orda?! sen onu özlemiştin de gittin.babasının tavrının sonuçlarını güzel bi dille anlat.yok evine falan sokma bu adamı demicem.o iş askerine kalmış bişey.ama olmasa daha iyi olur sanki.bu adama laf anlatılırmı yıkmış ortalığı

evett ben de oraya keyfimden gelmedim.
beni üzdü mutlumu acabaa?
saatlerdir gözlerim şişti. ruh gibiyim. ben ne yapçam diyorum kendi kendime. ne olcak sonum?

Back