341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

[video=youtube;qFRCqNYXoFU]http://www.youtube.com/watch?v=qFRCqNYXoFU&feature=player_embedded[/video]

..........................

Son düzenleme:
askerim aradı biraz önce.seni bu kulubeden son arayayışım dedi.helalleşmişler,eşyalarını dağıtmış,tezkere sigarası dağıtmış falan..bende dedimki bu telefondaki ilk konuşmamız nasıldı acaba falan dedim.ben hızlı hızlı konuşuyodum iskenderundan alışmıştım acelem var gibi,sonra bu numarayı kaydedeyimmi falan diye sormuştum.çok duygulandım ya.burdan makyajımın aktığınıda anladım eğlenceye devam ben bi gözümü sileyim gelcem

Ayy canım ben de duygulandım valla ama geçti bitti o günler çook şükür benimki de bugün öğlen gibi aradı beni oradan son kez artık sivil olarak görüşcez bundan sonra inşallah :)

Ayy diken dikenn oldumm süper bi duygu oolsa gerekkkkkkkk

ayyy hem çok duygusal hem de müthiş harika bişey artık askeriyeden aramayacak olmaları
benimkide öğlen aradı son kez konuşalım burdan dedi kurtulduk çok şükür :)

Son düzenleme:
Yaa inanamıyorum kızlar yaa şaka gibi geliyo bana hala Sanırım aşkımı karşımda görene kadar da inanamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…