• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Orhondan 81 almışım bakalım bu sefer kac alıcam canım
Kursa gidiyorum tek ders olarak osmanlıca gramerini alıyorum

Ooo maşallah canım tebrik ederim :) Biz orhon ve uygur türkçesi sınavlarında hep kopya çekerdik kitap açık sınav yapardı hoca biz de yazardık her yerine kitabın bi şeyler ayy bak o geldi şimdi aklıma hey gidi günleeerr :9::9:

hoşgeldiiin kendi kendimizi yolluyoruz galiba:):9::9::9:

hehehe galiba öyle ama belli olmaz belki 12gibi gelirler
askerlerine kavuştular ondan bu gece gelemeyebilirler napalım artık bizde birbirimizi depükleriz :34:

Canım hoşgeldin ohh ne güzel oynayarak geldinn :46::46::46: :52::52:

hoşbuldum canıııım
neşeli enerjik bi giriş yapıyım dedim :52::52::52::52:

Ooo maşallah canım tebrik ederim :) Biz orhon ve uygur türkçesi sınavlarında hep kopya çekerdik kitap açık sınav yapardı hoca biz de yazardık her yerine kitabın bi şeyler ayy bak o geldi şimdi aklıma hey gidi günleeerr :9::9:

Tesekkür ederimm:1::1:

aah ah ben aslında haziranda kepimi takıp gidecektim amma velakin gel gör ki bu tembel kafam yüzünden seneye ocakta bitecek.ama okulu uzatmamda okulun kredi ve not verme(!) politikasıda çok etkili.

Hayırlısıı canımm:34::34:

$aafc4b72489f1.gif

eeee hadi kızlaaar :32::32::32:

Bu dansözleri nasıl yüklüyorsunuz kızlarrr
Benimkilerr oynamıyorrr:43::43:

kardeşimin yarın finali olmasa evi flash tv stüdyosuna çevirirdim ama olmuyor ne yazıkkı:D kulaklıkla ve dansözsüzüm:32::32::32::32:

Back